Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.06.2012 14:29 - Сайтът на Елтимир се закрива
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 10416 Коментари: 11 Гласове:
22



Така се очертава. Утре този сайт ще прекрати своето съществуване. Ще го изтрия. Стига толкова. Дори Елтимир не може повече, това беше върхът на възможностите ми. Какво знаете? Знаете, каквото съм писал. А какво не съм писал? Не съм писал, например как се будя по пет-десет пъти на нощ. И на сутринта не мога да различа сън от действителност. Събуждам се, пуша цигара-де и пак заспивам. И после пак се събуждам. Не знаете, че все по-често ми се случва да сънувам, че се храня с едно или с друго. И аз дори огладнявам, колкото странно да ви се струва. А ми се е случвало по два-три дни нищо да не ям, защото няма какво. Не знаете за натиска, оказван върху семейството ми. Други са се отказвали след по-малък натиск. Не ме винете. Вярвам, че издържах достатъчно дълго. Който реши да ме упрекне, нека опита да направи онова, което правех през последните десетилетия и едва тогава да коментира.  От цялото си сърце и от цялата си душа благодаря на онези, без които през последните години този сайт нямаше как да просъществува. Без тяхната безкористна помощ. Да, и такива Българи имаше. Прекланям се пред тях и им благодаря за подкрепата! Но и натискът е твърде силен. Сам няма как да се справя. Затова утре дали ще пътувам или няма да пътувам, но сайтът по всяка вероятност ще прекрати своето съществуване. Освен, ако не се случи чудо. И една добавка, като коментар: Забравих да кажа нещо. Днес, след много дълго отлагане най-сетне призовах Ериг Кан и произнесох Проклятието. Но за разлика от онова Проклятие от 893 година, произнесено от един Кана Колобър, моето не се отнася до всички. А само до онези, които са позволили Злото да вземе превес в душите им. Кана Колобъра го разбирам, нека не споменавам името му. Той е бил озлобен при вида на посечените дечица. Аз за разлика от него първо поисках да изчистя Злото от себе си, да отмия омразата и злобата и едва тогава да направя това, което трябваше да направя. Е, направих го. Най-сетне! Сега вече мога да умра спокойно.  


Тагове:   мизерия,   цензура,   сайт,   елтимир,


Гласувай:
22



1. mileidi46 - Reshenieto e tvoe. . no ne se pred...
04.06.2012 15:54
Reshenieto e tvoe..no ne se predavai..
цитирай
2. veselinvalev - Какво ти пречат твоите неща, които ...
04.06.2012 17:42
Какво ти пречат твоите неща, които си писал в блога си. Нали са излезли от теб. Това е все едно да изгориш библиотеката в която те има. Какво в теб ще спаси това твое действие. Блогът си е твой, ти си решаваш, но все едно да наказваш хората, които те четат. Или пък да търсиш вина за нещо в тях. В хората, които влизат в библиотеката за да те четат.
цитирай
3. tomcat2 - Елтимир е най-големия патриот и ...
04.06.2012 18:09
Елтимир е най-големия патриот и истински българин тук ,поклон.
цитирай
4. pcelata - Познавам този човек лично.
04.06.2012 21:14
И мога да ви кажа,че по-честен патриот и бунтар от него няма.Това е човек,който дори да се роди няма да се отчува.Човек,достоен да търси истината и да я отстоява.Наистина,натискът е много голям и му се възхищавам.Не се предавай човече!!! Толкова войни си водил.Толкова несгоди си отстоявал,сега не му е времето да се оттеглиш.Но,изборът в крайна сметка е лично твой.Бъди силен приятелю.
цитирай
5. demonwind - Един от
05.06.2012 10:40
истинските хора ще си отиде от блога. Няма да коментирам кой те разбира и кой не. Мнението ми за 95-те процента съм го цитирал на много места... Ще ми липсваш, сигурен съм, че от теб мога да науча много в търсенето на Истината... Ако имаш желание, можеш да пишеш на лични, ако ли не - желая ти попътен вятър и много късмет в бъдеще, краят вече се вижда, да му мислят поклонниците на банковите хартийки...

Искрени поздрави!
цитирай
6. djovana38 - УСПЯХА ЛИ?
05.06.2012 20:21
УСПЯХА ЛИ И ТЕБЕ ДА ТЕ ОТКЛОНЯТ ОТ ПРАВИЯ ПЪТ! НЕ С ПОДКУПНИ СРЕДСТВА, А С ХОДЕНЕ ПО НЕРВИТЕ ТИ С ШПАЙКОВИ! ДОКАТО ГИ РАЗКЪСАТ С ОТРОВНИ ШИПОВЕ! ЖАЛКО, ЧЕ МАЙ УСПЯХА! ТАКА ЩЕ ЗАТРИЯТ УМНИТЕ В БЪЛГАРИЯ! ИЗОБЩО ДА И НЯМА! БЪДИ ЗДРАВ И АКО НАМЕРИШ СИЛИ...ПРОДЪЛЖИ!
цитирай
7. lambo - Не сме за този свят родени
05.06.2012 20:23
Сега идеализмът значи бедност, падение в краката на богатите и супер-богатите наглеци и навлеци

Нищо не може да се направи срещу тях. Те са навсякъде, където има келепир. Сменят идеали, идеи, партии и веруюта като носни кърпички, стига да са там - в първите редици на властта и грабежа, на властта и силата

Те не знаят какво е недоимък, камо ли глад. Самия факт, колко страшно много чалготеки и скъпи заведения с пилони за курвите има в БГ, показва че ТЕ не са никак малко. Кават някакви си 4 % . Не, не и само НЕ - почти 40 % от сегашното население на БГ са въшкави с пари
цитирай
8. pando - ot pando
05.06.2012 21:42
jELAIA TI OT VSE SARCE SAMO POLOJITELNI MISLI I EMOCII;
цитирай
9. eltimir - Не успяха
06.06.2012 08:13
djovana38 написа:
УСПЯХА ЛИ И ТЕБЕ ДА ТЕ ОТКЛОНЯТ ОТ ПРАВИЯ ПЪТ! НЕ С ПОДКУПНИ СРЕДСТВА, А С ХОДЕНЕ ПО НЕРВИТЕ ТИ С ШПАЙКОВИ! ДОКАТО ГИ РАЗКЪСАТ С ОТРОВНИ ШИПОВЕ! ЖАЛКО, ЧЕ МАЙ УСПЯХА! ТАКА ЩЕ ЗАТРИЯТ УМНИТЕ В БЪЛГАРИЯ! ИЗОБЩО ДА И НЯМА! БЪДИ ЗДРАВ И АКО НАМЕРИШ СИЛИ...ПРОДЪЛЖИ!

Е, малко ме попрепънаха, ама пак ще се изправя. За да се сбъднат едни думи, които написах през ноември 1978 година, в 14 килия на Седмо отделение на Софийския Централен Затвор. Което е започнато, трябва да се довърши.
цитирай
10. eltimir - Ето нещо ново: http://eltimir. ...
12.06.2012 16:45
Ето нещо ново:
http://eltimir.ucoz.ru/news/kratko_informacionno_sobshhenie/2012-06-12-3049
Ставаше дума не зо блога, а за сайта ми http://eltimir.ucoz.ru/
Това е от днес. Сега вече би трябвало да ви стане ясно:
"Кратко информационно съобщение
Успях някак да закрепя компютъра, макар и временно. Аз също успях да се попривдигна. Особено след дните, прекарани на село. Но ще бъда на линия още четири дни. Просто тогава ми изтича абонамента. Има опция за отлагане на изключването с още четири дни и по всяка вероятност ще го направя. Струва 2.60 лв, толкова мога да си позволя. Повече няма да мога.
Но Боклук Бойко и неговите боклучета да не бързат с радостта си. Елтимир твърде често е получавал твърде много тежки удари, но винаги е съумявал да си стъпи отново на краката. Случвали са ми се много чудеса, вярвам, че и сега нещо ще се случи. Виждал съм Ада, но съм виждал и Рая. Бях в следствения отдел на ДС на прочутата уличка "Развигор", бях в Седмо отделение на Софийския затвор, на което му казваха Отделението на смъртта. Но бях също в Париж, в Москва и в Дубай... Сега не се знае какво ще се случи, но интуитивно усещам, че ще се случи.
Така че на приятелите желая успехи, а на враговете - дупе да им е яко!"
цитирай
11. liliyanaandreeva - Ако и ти си отидеш - ще останат само ...
13.06.2012 22:44
Ако и ти си отидеш - ще останат само платените ! Ще загубим всички!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996140
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031