Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2012 12:06 - Не гасете гората!
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 4419 Коментари: 6 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Тази гора вече не е ваша, не я гасете! Не е ваша, така, както и държавата ви вече не е ваша.

Прочетох сърцераздирателен призив:

"Можете ли да гледате тези кадри без да ви трепне сърцето?...Това са нашите гори! Нашите и на децата ни! Стига!!! Събудете се! Моля ви, хора, не ги оставяйте да унищожат Витоша”, призовава възмутеният от решението на властите да откажат външна помощ за гасенето на пожара Alen Popović, цитиран от cross.bg.

Друг читател добавя:

„Ivan Dimitrov

Само да попитам нещо....как така не може милата ни държава да не може да се справи с един пожар от 50дк. къде е техниката, къде са военните... хора до кога ще търпим простотията...вече смазаха народа и посегнаха на най-голямото ни богатство-природата... замислете се какво става...спомням си като бях 14годищен,когато имаше горски пожар при нас в Нови Искър....беше много страшно... над 20 хектара гора изгоря, вили, къщи....цял град се вдигна да помага, застрашени бяхме ние като население и далекопроводите за София и Албания....този пожар бушува вече няколко дни... да, високо е, и е трудно,... но за мен си е личен интерес и умишлен палеж.. може и да греша, но как Витоша не се запали толкова години и то точно на място където може да стане ски писта....не съм против туризма да се развива...но този начин за мен е НЕДОПУСТИМ... Не търся политическа интрига, в никакъв случай... просто ми идва в повече безхаберието на държавата и голямата простотия...”

Демократите предадоха бившата българска държава в чужди ръце. Предадоха я в ръцете на евреи и турци. Дадоха я за доразграбване на цигани. Това не е наша, българска държава. Демократите предадоха българската земя в чужди ръце. Най-вече в ръцете на евреи и турци. Нека те се грижат заа нея, нека те да гасят пожарите. Какво общо имаме ние с тази държава и с тази земя, та да се грижим за нея? Да, България е наша Родина и Родина нашите деди и прадеди. Но евреите, с помощта на демократи, на комунисти, на джагали и на мангали ни я отнеха. Затова днес България гори. И ще се разгаря все повече и повече. Нека видим как цялата гореизброена сган ще се справи с всеизгарящия Огън.

Практиката да се палят гори, за да може после дървеният материал да се изкупува на безценица и да се продава в чужбина я започна Иван Костов. Неговите протежета пращаха цигани да палят горите, а ние, глупаците се опитвахме да гасим. Нека сега на Витоша да отиде мангала. Заедно с всичките си мангали. Защо ние да горим в огъня, подпален на чужда земя от чужди на българския народ субекти?

Политиците от партия ГРОБ постоянно демонстрират, че българския народ не ги интересува. ГРОБ-арите се грижат или за своите проценти, за банковите си сметки или за циганските си галеници. За тях само циганите са хора. За тях ние сме нищо. Така да бъде. Нека сами си гасят пожара, който подпалиха. Стойте спокойно и наблюдавайте отстрана. Също както наблюдават спокойно и стоят отстрана полицаите на Цветан Цветанов, когато цигани убиват българи. Какви са ви Бойко Борисов и Цветан Цветанов, та да спасявате авторитета им? И то с риск за собствания си живот. Какви са Борисов и Цветанов за вас, ако не ваши убийци? Нима ще тръгнете да спасявайте своите убийци и убийците на децата ви? Стойте спокойно и гледайте. Отдалеч. На безопасно разстояние.

Тази държава вече не е наша. Във властта, управляваща тази бивша държава не е останало нищо българско. Тази земя вече не е наша. Боклук Бойко и неговите боклуци я разпродадоха. По-точно подариха я. Най-вече на евреи. Тук българина даже за човек не го имат. Защо искат от българина да се жертва, за да спасява нещо, което не е негово?

Стойте далеч от Витоша, не ходете да гасите. Това не е ваше!




Гласувай:
15



1. raders - Съгласен съм с много неща, само дето ...
04.07.2012 12:50
Съгласен съм с много неща, само дето за щяло и нещяло навираш евреите, звучи малко тъпо. Човек остава с усещането, че прибирайки се вечер, намираш в леглото си евреин.
цитирай
2. eltimir - Евреите
04.07.2012 12:55
Българите губят замята си и това е неоспорим факт. А в чий ръце попада тази земя? Какви са по народност субектите, които я купуват? Макар че по-правилно ще бъде, ако кажа, че им я подаряват.
цитирай
3. apostapostoloff - Евреите и
04.07.2012 14:05
КДС ни разкатават фамилията.
цитирай
4. eltimir - Комунизмът
04.07.2012 14:17
apostapostoloff написа:
КДС ни разкатават фамилията.

Самият комунизъм е еврейска рожба. Затова след 1989 година евреите не позволиха и косъм да падне от главата на техните протежета - комунистите. А ние само си бърборим за демокрация.
И отново казвам - тази държава не е наша. Или ще си я върнем, или по-добре нека да изгори цялата. Аз искам цялата държава да изгори, та дано изгорят заедно с нея и такива боклуци боклучави като Главния Боклук Бойко Борисов.
цитирай
5. kostas - ХАЗАРИТЕ-ЮДЕИ СА НАЙ-ГОЛЯМАТА ЧУМА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО !
04.07.2012 14:48
И СТАДНИЯТ ИНСТИНК НА НАРОДА СПОМАГА ЗА ЗА ТОВА СЪЩЕСТВУВАНЕ !!! КОКОША СЛЕПОТА И СИНДРОМ НА ПЪЛНА МОЗЪЧНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ Е ПОСИВМЕСТНО ЯВЛЕНИЕ !!! ЗАТОВА Е И ТОЗИ ХАЛ !!!
цитирай
6. eltimir - Резултатът
04.07.2012 14:59
http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=3383&st=0&#entry43641
"ГРОБ подари планините на Олигархията"
Резултатът е налице. Затова не ходете да гасите. Не рискувайте живота си, не се жертвайте за нещо, което ви отнеха и вече не е ваше.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996215
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031