Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2012 12:52 - Провалът на Абу Мосад
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 3339 Коментари: 0 Гласове:
10

Последна промяна: 22.07.2012 12:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image
Ето кой реално стои зад взрива в Сарафово. Тази истина вече не може да се скрие.

***

 http://eltimir.ucoz.ru/ 
Изсраелската Мосад проведе поредната си мръсна тайна операция. Този път на българска територия. Тайната стана явна, мърсотията излезе на повърхността, а операцията претърпя пълен провал. Върху противоречията и недомислията вече разсъждавахме. Сега нека погледнем как реагираха изсраелските специалисти по терора и убийствата.

Иранска връзка така и не бе намерена. Дори американските им слуги отказаха да бъдат въвлечени в явната за всички измама. Безмозъчните изсраелски мозъци приложиха следващия си дежурен трик:

"Ал-Кайда Джихад" е част от организацията "Ал-Кайда"
image

Тази иранска връзка накрая излезе твърде еврейска по произход и юдейска по вероизповедание.

***

Да, атентаторът приличал на европеец, но бил от арабски произход. Как ли пък не? И нека си припомним. Самата Ал Кайда бе създадена от американското ЦРУ, предимно с пари от Саудитска Арабия. Под наблюдението и наставничеството на полския евреин Збигнев Бжежински. Един от братята на Осама бин ладен, когото уж убиха притежава две огромни и съвсем законни фирми в Дубай – транспортна и строителна. И изобщо не се крие кой е. А тези от „Джихад” на всичкото отгоре се оказаха съвсем непознати на основната Ал кайда. Затова пък от Мосад ги познаваха много добре. Кой идиот ще повярва на опашатите еврейски лъжи? Те обаче от екраните на различни изсраелски телевизии продължаваха да настояват на своето. Неочаквано за евреите следващото опровержение дойде от послушната им до тоя момент българска, с извинение журналистика. Отново с извинение. Дори те, гладните и послушни наши журналисти се възмутиха:

„Катя Касабова: Очите на камикадзето са сини”

Значи е арабин. Рус, със сини очи и бяла кожа. По произход негър от арабски произход. С двойно гражданствно – иракско и севернокорейско. Постоянен адрес в Тел Авив. Смехория някаква. Евреите обаче не мирясаха:

„ОХАД ХЕМО НАСТОЯВА ЗА "ХИЗБУЛЛА": В БУРГАС Е НАМЕРЕН ОТПЕЧАТЪК НА ЧЛЕН НА ИРАНСКАТА ГРУПИРОВКА”

Къде е намерен отпечатъкът и къде се намира сега? Евреите бяха отвикнали да им задават въпроси, и тъй като нямаха отговори млъкнаха. На помощ им се притече видната демократична комунистка, нашата истерична посраничка, тоест посланичка в САЩ:

„Елена Йончева: Има възможност взривът да е станал по грешка”

Да, явно е станала грешка. Хората тръгнали на пов за фазани и пъдпъдъци и поради грешката взели, че гръмнали група евреи. Вече и слепите видяха и можеха сами да прочетат, без преводач истинското име на терористичната организация, стояща зад атентата. А името е "Ал-Кайда Джихад Абу Мосад".

Какво направиха евреите след като осъзнаха, че са сбъркали? Направиха следващия си голям гаф. Типично по еврейски те решиха да извлекат максимална изгода:

„ОЦЕЛЕЛИ ЕВРЕИ: БЪЛГАРИТЕ ОБРАХА БИЖУТАТА НИ!”
image

Финалът бе закономерен. Бижутата били прибрани от грижовния Абу Мосад ибн Джихад и спешно закарани в Тел Авив. Впрочем няма как да е иначе. Евреите са много прибрани хора и прибират всичко, което им падне.

***

 „Приятели на Гилат Колaнги, която загуби съпруга си при атентата в Бургас и все още е хоспитализирана в Израел, заявиха пред израелското издание "Маарив", че екипът спасители са взели диамантената й огърлица, както и нейния сватбен и годежен пръстен в линейката на път за бургаската болница.”

Живи да ги ожалиш. Бедните нещастни евреи! Не стига, че ги гръмнаха, ами българските мародери – спасители, медицински сестри и лекари взели, че ги обрали. Какво гадно племе е това българското! Значи правилно е взето решение да бъдат ликвидирани до един. Да, ама и тук ядец, номерът пак не мина. Станаха за срам, за резил и за кашмер:

„Бижутата на пострадалите при атентата в Бургас израелски граждани са намерени. Обвиненията към българските спасители се оказаха напълно безпочвени, тъй като ценностите дори не са на наша земя, а в... болницата "Ичилов" в Тел Авив.”

Кой още има желание да спасява евреи? Аз нямам такова желание, каквото и да се случи. Не, не ги мразя. В никакъв случай не изпитвам омраза към тях. Но кажете ми една-единствена причина да ги обичам? Просто искам те да стоят настрана от мен, за да не ме гръмне някой по погрешка, вземайки ме за един от тях. И ще се постарая да стоя настрана от тях. По същата причина.  Да си се стрелят, да си се взривяват колкото си искат. Тяхна си работа. Но без мен. Аз в такива кръвожадни игри не участвам.

Сега да погледнем към съдбата на един световно известен спасител на евреи, българина Димитър Пешев. Почетен гражданин на Изсраел.  Носител на цяла дузина еврейски награди. Това добре. Почитат го, награждават го. Ама чак посмъртно. Да видим как се отнасят евреите към живия Димитър Пешев, към техния спасител през Втората Световна война:

„Баща на Леа Коен се казва Пепо Менахем Коен и е съдия от Първия състав на „народния съд”, действал след 9 септември 1944 г. Като такъв той Пепо Коен участва пряко в издаването на общо 9 550 присъди за 4 месеца измежду които 2 680 са смъртни. По-късно става началник на комунистическият концлагер „Росица” и е пряко отговорен за комунистическия терор над българската нация. Но не е само това. Бащата на Леа Коен съзнателно издава 15 годишна присъда на един човек на име Димитър Пешев, който има огромна роля за спасението на българските евреи.”

Димитър Пешев умира в крайна нищета през 1973 година.
image

Нашите скъпи гениални управници Борисов и Цветанов се скриха. Излязоха в отпуск. Или пък заминаха за Вашингтон, за да получат от там следващото си мнение по въпроса. Досегашното се оказа негодно. Както се случва често при негодници като тях. Впрочем съвсем скоро и те самите ще се окажат негодни и ненужни. Още не го знаят, ама ще го научат.

***

Та въпросът ми беше някой изпитва ли желание да спасява евреи, ако му се наложи? Поне аз такова желание не изпитвам. Като гледам реакцията на нормалните българи, те също споделят моята позиция. Стремят се да се държат колкото може по-надалеч от Злото:

„Фризьори в Бургас не боядисват коси след взрива. Притесняват се да не попаднат на издирвания заподозрян”

И много правилно постъпват. Стой далеч от такива, от тях само зло ще видиш и нищо добро.

Да, с операцията си на летище Сарафово в Бургас Абу Мосад се провали. Ние всички вече знаем името на истинския терорист. А то е"Ал-Кайда Джихад Абу Мосад.

 

 

 

 

 



Гласувай:
12



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3003585
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930