Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.10.2012 19:45 - Сбогом, Америка!
Автор: achoachev Категория: Политика   
Прочетен: 2086 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 09.10.2012 19:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

            Голямата  мечта умря!За сега говоря само за духовната смърт на Великата Страна.Страната която остана без бъдеще.

            Бъдещето на Америка -това са  войни  и войни.Намираме се на прага на голям катаклизъм, светът никога няма да бъде предишния.Няма я вече и тази   Америка на която се   възхищавахме.

            Случи  се каквото  се  случи.От  Америка все още се страхуват, но започнаха да я  презират.Тя загуби своята истинска сила, защото силата все още е в истината.Истината  в Америка умря.

            Жал ми е за обикновените американци, те ще трябва да минат през шока, че тяхната Велика Америка не е толкова силна, колкото преди.Това ще  извади от релсите много американци.

            Ние  вече сме  преминали  през това,а на тях    им предстои.Тази Вавилонска кула бе построена върху пясък и разрушена от демокрацията, същата тази  демокрация,която  Америка се опита да наложи на целия свят и която се върна   обратно като бумеранг в най-отвратителния си вид.

            Според агенцията The Economist Intelligence Unit (EIU) има само 30 напълно демократични страни.Сред  тях не е не само Русия но и  останалата част от страните от ОНД.Добре ли е това или не?!

             Според същата агенция българският народ ще продължава да живее под ударите на бандитите и арогантните политици, освен ако най-после не надигне глава. Наистина ли ще трябва да минат едно-две поколения, докато настъпи някаква решителна промяна? И дали тогава и западната демокрация няма да се е променила? Може би Европа ще се е балканизирала? Или с течение на годините западноевропейските институции ще успеят да приобщят България към тяхната ценностна система. Този път обаче ще е много дълъг и най-голямата надежда е да дойде едно просветено младо и необременено поколение. Но, както се казва, ще поживеем — ще видим
.

            В top10 присъстват европейските държави: Холандия, Дания, Финландия, Швейцария, Люксембург, въпреки че има още две на другия край на Земята: Нова Зеландия и Австралия.

            Но Съединените щати, най -активните пропагандисти  на демокрацията в света, са само на 18-та позиция. САЩ подсилват думите си с дела и харчат огромни суми  на американските данъкоплатци за демокрация.

            Бюджетът  на Държавния департамент за "подкрепа на свободата и демокрацията в света" през 2009 година е в размер до 1,7 млрд. USD. Част от  средствата  се паднаха на "американския фонд за насърчаване на правата на човека и демокрацията."

            Фондът е похарчил $ 60 милиона за насърчаване на демокрацията в Китай, Беларус, Ливан, Северна Корея, Тайланд, Венецуела, Сомалия, Мианмар и Пакистан.    

            С Америка е по-сложно, отколкото с останалите страни в света.Демокрацията те са си завоювали сами, но след това тя е  потънала в дългове и е обедняла духовно  изядена от  своите  любящи синове и дъщери.

            Либерализмът подкопава държавността и патриотизма, тъй както водата прониква в захарта. Съединените щати ги чакат много разочарования.Влюбена в себе си и само в себе си тя не забеляза, че на планетата  на американците са почнали да гледат като на  варвари. 

            Аз просто знам, че никога няма да видя тази Америка от която се възхищавах и тогава целият свят ще стане друг. Искам да запомня една Америка, която никога няма да я има и аз никога няма да видя ...

www.youtube.com/watch

 




Гласувай:
4


Вълнообразно


Спечели и ти от своя блог!
1. bubolina111 - mdaaaa
09.10.2012 20:17
" Аз просто знам, че никога няма да видя тази Америка от която се възхищавах и тогава целият свят ще стане друг. Искам да запомня една Америка, която никога няма да я има и аз никога няма да видя ..."
Америка беше добра за нас ,а може би и за някои американци през 80-те години.
Когато хората се вълнуваха от много по-личностни проблеми,като във филмите на Уди Алън .Когато хората разговаряха по между си.А сега тази бясна надпревара за доходи,красиво тяло и лице,секс издигнат в култ,в култура и т.н.
Тия персонални битки замъгляват и загърбват големите проблеми.Така ония най-отгоре безчинстват най-пагубно.Така както само илюминатите могат.Иде Новия световен ред.

цитирай
2. vmir - Най ми е смешно когато чета туземни съболезнования за цивилизации, на чиито дрънкулки туземците са се
10.10.2012 12:48
възхищавали преди да си приберат сергията. Защото туземците не са в състояние да виждат друго, освен дрънкулките. И когато някой се откаже от дрънкулките, туземците решават, че без тенекенцата и ламаринките, е живота му е свършил.
цитирай
3. achoachev - възхищавали преди да си приберат ...
10.10.2012 16:19
vmir написа:
възхищавали преди да си приберат сергията. Защото туземците не са в състояние да виждат друго, освен дрънкулките. И когато някой се откаже от дрънкулките, туземците решават, че без тенекенцата и ламаринките, е живота му е свършил.

Tова май не ми стана ясно?
цитирай
Търсене

Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930