Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2012 07:01 - Евреите толерират грозното
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1845 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 22.12.2012 07:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Ако това е порнография, то аз съм Моше Даян. Само че Моше Даян е на друго мнение и заради публикуването на тази снимка един сайт бива унищожен. Заради публикуването на тази снимка евреите съсипват три и половина годишен труд. Защо предполагам, че не друг, а именно евреите стоят зад спирането на сайта eltimir.ucoz.ru? Не предполагам, а знам.
Когато изтриха регистрацията на сайта, писах до фирмата. Те не ми отговориха. А бяха длъжни. Да кажем, че с нещо съм нарушил законите на Руската Федерация. Да посочат. Да кажем, че съм допуснал някъде някоя волна или неволна грешка. Да кажат каква именно. Но не. Без предупреждение и без никакви обяснения те премахват сайта. Именно поведението на Администрацията на ucoz.ru ме наведе на мисълта, че зад спирането му не стоят руските власти, както се опитаха да ме подведат някои. А че това е работа на евреите. Сайтът беше красив, а евреите толерират грозното. Евреите толерират само и единствено грозното и ненавиждат красивото.
Повече от година сайтът стоеше в челните места в класацията на раздел "Политика". Четири пъти излиза на първо място. Този персонален българоезичен сайт изпреварваше по популярност сайтовете на цели партии и организации с многомилионна рускоезична аудитория. Гордея се с онова, което съумях да направя. Сайтът обаче по своеобразен начин рекламираше фирмата ucoz.ru, извън това, че носеше трафик. Значи от неговото затриване ucoz.ru по никакъв начин нямаха интерес. Кой тогава имаше интерес? Евреите. Евреите толерират грозното и ненавиждат красивото.
Писах им няколко пъти. Замълчаха, не отговориха. На мен не ми отговориха, на други обаче отговорили. Изглежда са преценили, че ги питат твърде авторитетни хора и отговорили. Като мотив за спирането на сайта посочили публикуването на тази снимка, която те определили като порнографска. Все някакво оправдание трябва да имат, нали. Да се аргументират, да посочат мотив. Но щом излизат с такова нескопосно оправдание, значи работата е доста гнила. И властите на Руската Федерация в конкретния случай нямат нищо общо. Оттук нататък? Да тръгна да се жалвам? Не.
Не вярвам на институциите. Не вярвам на законите. Не вярвам на тъпите демократични процедури. Вярвам в Бога Небе. Вярвам в Божественото в себе си и в своята Мисия. Аз вярвам в Истината и в Справедливостта.
Нека кажем на всички. Нека хората да научат. Нека хората да знаят. Нека хората да се възмутят. Тяхното справедливо възмущение, техните мисли и чувства ще извършат необходимото.
Преди време един мой приятел, лекар по професия написал във форумите на АБВ само тези три думи - "Евреите толерират грозното".  Заради трите думи, единствено заради трите думи той получил доживотен БАН, а думите веднага били изтрити. Евреите мразят, когато им показват тяхната същност. Само че мен изобщо не ме интересува какво мразят и какво обичат евреите. Затова изписвам същите думи - евреите толерират грозното. Мен ме интересува Истината. И не с друг, а именно с нея ще бъда докрай.
Спирането на сайта  eltimir.ucoz.ru беше грозна постъпка. Не се учудвам. Евреите толерират единствено грозното.



Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. eltimir - Ей, юдеи, осъзнайте се
22.12.2012 12:09
Давам последна възможност на евреите, позволили си посегателството върху моя труд. Да си поправят навреме грешката. Защото им е бедна фантазията еврейска колко скъпо ще им струва това. Знам, че ще го прочетат и да не ми се правят на много велики. Защото в противен случай ще им се наложи да заквичат като недоклани прасета.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3007238
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930