Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2012 10:45 - Защо „елитът” се провали
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1768 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 22.12.2012 11:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Тези свине, наричащи себе си „Световно правителство” и „елит” така и не разбраха, че не са истински господари на човешкия род и никога няма да бъдат. Още по-малко могат истински да властват над Майката Земя.

Имам предвид защо бе провалена планираната за вчера театрална постановка? Защо нямаше светлинно шоу, защо нямаше фойерверки и въобще защо цялата грижливо подготвена бутафория отиде по дяволите?

Бяхме свидетели на невиждана подготовка по цял свят. Всякакви медии бяха впрегнати да обработват човешкото съзнание. Всякакви „ясновидци”, „екстрасенси” и подобни на тях шарлатани месеци наред насаждаха истерия. В играта се включиха всякакви авторитети. Психотронните излъчватели заработиха на пълна мощност. Самолетчетата започнаха да ръсят от небето вещества, чиято цел бе да направят човешкото съзнание податливо на внушения. И накрая в един миг се оказа, че всичко е било напразно. Похарчиха милиарди, а възвращаемост никаква. Тук най-много ги боли, ама нека и те да се научат как се губи. А нямаше начин да не загубят. В своето самонадеяно невежество те не разбраха и не искаха да разберат, че липсва и най-малката възможност да спечелят.

Та защо наистина грижливо подготвяната театрална постановка се провали?

По няколко причини. Първата причина бе, че тази постановка се подготвяше под диктовката на раса, чужда на цялата Слънчева система. Раса, идваща от друго измерение, от друг свят. И когато този факт бе доказан, се даде правото на приятелски настроени към човека раси да се намесят. Доколкото ми е известно, разни спътници и всякакви железариии, разположени в околоземна орбита са си имали проблеми. А също, че в работата на разни специални системи са възникнали необясними смущения.

Реакцията на планетата Земя. Земята не е мъртва, както си въобразяват материалистите-талмудисти. И съвсем не е беззащитна. Древните са го знаели и винаги са се съобразявали с това. Ние сме тук и ни има, защото я има Земята. Но Земята я е имало и когато не ни е имало нас. Ние без нея не можем, тя без нас може. „Елитът” обаче реши, че планетата е негова собственост, и че той, „елитецът” оглупял може да я продава или подарява на когото си иска. Беше предупреден, не се вслуша. Нямаше как да се размине без ответна реакция.

Пропускам част от факторите. Каква основна грешка допусна „елитът”?

Основната грешка на Световното правителство бе неговото високомерно отношение към реалността и към нейните свещени и ненарушими Закони. Тези нищожества, тези свине в човешки кожи (да ме прощават свинете!) си въобразиха, че Законът – това са те. Въобразиха си, че те са, които нареждат какви да бъдат законите, управляващи нашия свят. Да, ама реалността няма навика да се съобразява с нечие болно въображение. Провалът бе неизбежен.

Какво точно се случи е рано да кажем. По-интересно е какво предстои.

Предстои онова, което ние, хората от планетата Земя решим. Предстои онова, което ние предизвикаме със своите действия или с бездействието си. Световното правителство тук няма думата, на това престъпно правителство са му отнети всякакви права по отношение на бъдещия свят. Бъдещето зависи от нас!




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3003669
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930