Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2013 13:29 - Пси оръжието – битката продължава
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 2346 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Те, враговете ни се съюзяват, за да ни изтребват. Но и ние, българите също почваме да се съюзяваме за отпор срещу тях. Засега го правим предимно по Интернет, но никой не знае какви изненади ще ни поднесе утрешния ден. Защото ден с ден не си прилича и помощта идва тогава, когато най-малко я очакваме.

***

Има полза от повдигането на неудобни въпроси. Най-малко хората четат и виждат, че не е толкова страшно да се говори. Ответната страна пък временно спира атаките и преминава в отбрана. Но има още нещо и може би то е най-важното.

От действията на пси терористите и пси убийците са засегнати твърде много хора. Създадени са множество малки, независими една от други групи, борещи се срещу психотронното зло. Взети поотделно, техните успехи са нищожни, а понякога напълно липсват. Една от главните беди е, че хората не знаят за съществуването на други като тях. Не знаят, че и други българи се борят за живота си и за живота на своите близки. След интервюто на Маргарита Михнева с проф. Георги Василев стената на мълчанието взе да се пропуква и ситуацията е на път да се промени.

Предоставям на вашето внимание откъс от писмо на проф. Василев, което получих тази сутрин:

„Господин Грънчаров, продължавам битката с електронният тероризъм. Моля, вижте публикацията на Добринка Корчева „Уред на ДАНС разболя цял жилищен блок”, в. „Шоу”, бр.7-13.9.2011, с.68-69. Струва ми се, че хора като вас и мен и други можем да основем неправителствена организация „Защита от вредни електромагнитни излъчвания.” Но за това ви предлагам да поговорим по-нататък, тъй като до края на септември имам много служебни задължения.

Искрено ваш: Георги Василев”

Тъй като в момента нямам възможност да купя вестника, а довечера ми изтича и абонамента за Интернет, имам една молба. Който от вас може да купи вестника, нека да го сканира и да пусне снимките във фотогалерията на сайта. Може да ми го прати и по пощата и аз да го сканирам, но не знам кога ще имам възможност да пусна снимките. Във всеки случай фактите трябва да станат достояние на колкото може повече хора по цял свят.

Психотронното оръжие е като конвенционалното. Съществуват множество разновидности и технологии. Затова и методите за защита биват различни, и борбата срещу психотронния тероризъм се води по различни начини и с различни средства. Професор Василев използва чисто научни методи, като същевременно ангажира световната общественост с проблема. При мен обстоятелствата се стекоха така, че се наложи да събирам информацията трошица по трошица, базирайки се на своите лични наблюдения и преживявания.  Ако понякога си служех с чужд опит, то се стараех разказите да бъдат от първа ръка. Някои използват съвсем различни методи. Но целта е една и съща: да бъде прекратен терора.

Вярвам, че за постигането на тази цел си заслужава всеки от нас да даде своя личен принос. Нека покажем на цял свят, че българският народ не е съгласен да умира.

И нека Отключеното Небе бди над нас!




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2995967
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031