Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2013 09:52 - Избори ли? Какви избори?
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1423 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 19.01.2013 09:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Тази статия беше публикувана на 16 май 2011 година в един от вече унищожените ми сайтове. Налага се да я препубликувам отново. Защо ли? За да разберете причините за тези неистови кражби. На ужасяващия грабеж, на който управниците ни подлагат българския народ. 
Те не се готвят да управляват вечно. Те се готвят за нещо съвсем различно. Готвят се да избягат, да се скрият от онова, за което им е съобщено, че се задава.
Защо Боклук Бойко Борисов хвърли толкова грижи по строежа на метрото? Защото покраой него бяха построени огромни бункери, които според извратените му представи ще го спасят. Не, няма да го спасят, боклука гаден!
Управниците ни  са обзети от страх, от неистов страх. те са в паника. Има защо.
Статията я писах при една друга предизборна ситуация. Сега сме в аналогична ситуация. Четете и сравнявайте. Пък после може би ще поговорим отново по темата. ***

Наближава театралното представление, наречено „президентски избори” и цялото демокрадско воинство тръгна да се надпреварва кой ще излъже повече. Наближава представлението, при което ние трябва да изберем предварително избрания от световните банкери П/резидент и медиите си намериха тема, по която да говорят и пишат. Няма какво да се залъгваме, избори реално няма. От нас и от нашите гласове нищо не зависи. Самите те почнаха да си го признават. Вижте:

„Един милион са мъртвите души в избирателните списъци, заяви по Нова тв проф. Михаил Константинов, бивш член на Централната избирателна комисия.

Тази разлика с действителните гласове може да се окаже фатална на президентските избори, и то на първия тур, уточни Константинов. Работа на близките на мъртвите е да се обадят на местните власти, за да установят "актуално състояние" - нещо, което те обаче не правят.

Оттам идва и недоразумението, което се съдържа в конституцията: В нея е записано, че за президент се избира този, който е получил повече от половината гласове, като гласувалите да са повече от половината население. Не може да се изчисли половината от нещо, което не знаем колко е, заяви проф. Константинов.”

Да, те са наясно, че все по-малко българи им вярват, затова са се подсигурили. Или поне си въобразяват, че са се подсигурили. Всъщност част от тях съзнават, че подсигуряването им е илюзорно, както са илюзорни самите избори. Затова създават обстановка на истерия и с всички възможни средства ни предизвикват да гласуваме. Нека първо да видим имаме ли нужда от политици. Имаме ли нужда от такива политици, каквито наблюдаваме в момента?

Кой от тях след като беше избран дойде сред нас да ни попита как живеем? Кой от тях поиска да ни изслуша и да чуе въпросите ни. А те, въпросите са много.

Да почнем с американските бази, тема, която нашумя напоследък. Колко пъти е нараснал процентът на заболяванията, носещи смърт сред българите след настаняването на базите? С каква цел се извършват стотиците, а понякога и хилядите полети дневно на американски самолети? С какви химикали заливат българската земя? Като отговор искам не общи приказки, а точният химически състав на химикалите. Да погледнем и другата функция на базите. Американците ги използват като опорни точки за водените от тях войни. Като предоставяме своята територия на един агресор, ние автоматически също се превръщаме в агресор. Всяко дете, всяка жена, всеки старец, всяка невинна жертва в Афганистан, Ирак и Либия тежи и върху нашата съвест. Кой от тези политици ни попита дали сме съгласни да ни превърнат в съучастници на масови убийци? И тук трябва да каже нещо много важно:

Участието в избори автоматично ни превръща в съучастници на убийците и престъпниците, организирали тези избори.

Сега да видим какво е отношението на българските политици към качеството на живот в България. С каква храна се храним? Има ли отровни ГМО примеси в нея? Каква вода пием? С какво „дообогатяват” нашата питейна вода и я правят негодна за пиене? Какъв въздух дишаме? Как се получава така, че твърде често данъците и сметките надвишават приходите? И дали вече не става въпрос не как ще живеем, а дали изобщо е предвидено да живеем? Но не, политиците не се интересуват от такива подробности. Говорят ни за проценти, за субсидии, за инвестиции, ама забравят да заговарят на нормален човешки език за нормалните човешки проблеми.

Дотук с говоренето на политиците. А какви са действията им? Какво вършат реално, какво е основното им занимание през времето, когато не са заети да ни лъжат? Копирам част от коментар към тема в сайта, написан от Rigonda:

„През април десетки леопардови акули са били изхвърлени мъртви на брега край Калифорния. Аутопсията показва, че най-малко една акула е починала от тежки вътрешни кръвоизливи, така че кръвта е изтичала дори през кожата й - твърди Daily News.  Аутопсията, проведена от Министерството на рибарството и дивите животни, установява „възпаление, кървене и увреждане на мозъка, както и кървене от кожата около клоаката". Според версия от „Дейли Нюз, кървене и от други вътрешни органи са били открити в изследваните проби у женски акули. Резултатите показват, че 50 акули, изхвърлени мъртви през април на брега на Редууд Сити, Калифорния, са умирали бавно и мъчително.

 Тази съдба очаква и нас ако продължаваме да мълчим. Започнало се е. Не виждате ли бункерите които си строят с огромните климатици по покривите и с огромните подземия под сградите? Или не искате да го видите? Защо мълчите тогава? Наскоро една моя позната имала необходимост от информация за предстоящ ремонт у тях, и за което попитала един от работниците на новостроящ се палат – бункер. А той решил да й покаже вътре в сградата какво е. Само една от плочките по пода струвала малко над 4000 лева. Не бъркам в нулите приятели. За тези пари ние ще работим две години. Харесва ли ви това? Ето го робството ни. Повели са ни към унищожение. Вие пак мълчите. Защо?”

Първата част от коментара засяга последиците от химическата обработка, на която сме подложени. Осъдени сме да споделим съдбата на акулите. Кой и защо ни е осъдил? Фактите известни ли са на политиците? Ако са им известни, защо мълчат, защо не ни защитават? Ако не са им известни, значи политиците са ни кръгли идиоти, последни глупаци. И в двата случая те не заслужават нашето доверие.

Втората част от коментара засяга изграждането на подземни селища, на свърхлуксозни подземни убежища. Строят ги с трескава, с паническа бързина. Защо? По какви причини? Какво очакват да се случи? И по този въпрос нито дума. Пълно мълчание, гробно мълчание. Отговорът на въпросите, свързани с подземията ще даде отговор и за безжалостното ограбване, на което сме подложени, и на въпросите, свързани с непоносимо трудното ни всекидневие. Политиците мълчат и ще продължават да мълчат, ако ние, народът на България не ги принудим да проговорят. Един от удобните моменти е сега, в предизборния период. Не го ли направим, вината ще си е изцяло наша. Последиците също ще паднат върху нас.

Сега цялото демокрадско воинство е на крак. Тръгнало е да ни залъгва, че трябва на всяка цена да гласуваме. Партиите имитират противоборство и противопоставяне. Циркът е пълен. Измамата е пълна. И защо, все пак? Нали всичко е определено предварително? Нали победителят реално е определен във Вашингтон, в Тел Авив или някъде другаде и изобщо не зависи от броя на пуснатите бюлетини? Защо тогава се хвърлят огромни средства и всячески се мъчат да прилъжат народа за участие в цирковото им представление, наречено „избори”? Ще ви кажа.

Защото освен формална страна, въпросът с изборите има и фактическа. Защото освен видимите резултати, настъпват и невидими последствия. Защото не се знае как може да завърши мръсната им игра, ако не накарат по някакъв начин мнозинството от българите да вземат участие в нея. Легитимността не е само формален закон, приет от зомбирани депутати. Тя е Небесен благослов, ако я има, и Небесно проклятие, ако отсъства. Дори нашите малоумни политици да не го знаят, техните господари го знаят. Те, международните банкери, те, световните ционисти, те, талмудистите и адептите на Новия световен ред знаят, известени са, че ако българите не са съгласни, плановете им може и да не успеят. Собственият им опит ги е научил, че задвижваните Небесни механизми обикновено са твърде неочаквани И че когато Бог възстановява Справедливостта, го прави по твърде болезнен за тях начин. Сега разбирате ли защо са всичките циркове?

Темата ще продължи. С нагнетяването на предизборна истерия тепърва ще имаме още поводи и причини да се спираме на нея. Сега се опитах да дам само няколко отправни точки за размисъл. И за да знаете, че не сме чак толкова безсилни, колкото им се иска на управниците и на техните господари. Не сме безсилни, защото земята българска е с нас. Не сме безсилни, защото българският Бог е с нас. Дори сега, когато сме смачкани, съсипани, ограбени, ние пак не сме безсилни. А когато осъзнаем силата си и я приложим, ще бъдем непобедими. Защото тогава с нас и над нас ще е самото Отключено Небе, и То ще съкруши враговете ни.

За да я има България. За да ни има и нас!




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996227
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031