Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2013 11:49 - Смъртоносните опити за спасение
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 3723 Коментари: 2 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Човеченца като тези, чийто черепи виждате също строяли убежища. Преди около осем хиляди години. В убежищата нищо не е оцеляло. Там дори металът се е изпарил. Оцелели малцината, намиращи се извън тях. Сега ще е същото.

Управниците строят убежища. По цял свят строят. За Норвегия и Швеция научихме неотдавна. За САЩ знаем, те не го крият. В Русия са почнали да строят още по времето на Сталин и до днес не са преставали. Дори в Антарктида строят. Строи и нашият Бойко Борисов. Управниците знаят, че предстоят събития и си въобразяват, че ще ги избегнат. Въобразяват си, че ще се стрият от катастрофата. Няма. Ще се случи точно обратното. Случвало се е неведнъж и пак ще се случи. От убежищата им нищо няма да остане, освен пусти тунели и овъглени подземни кухини.

image

Добре укрепено помещение от епохата на Кембрия. Епохата завършва преди 500 милиона години с катастрофа. Помещенията се оказали недостатъчно добре укрепени. Навън животът продължил.

Подобни помещения, изцяло изграждани от разумни ръце или пък благоустроявани естествени подземия срещаме навсякъде. От полюс до полюс. Има ги и у нас. Подземия, изграждани през различни епохи и от различни типове разумни същества. И което е изключително важно да се знае, те никъде не оправдали възлаганите им надежди. Никъде не спасили своите обитатели.

image

image

Каква ли стихия е вилняла из тези коридори? Щом даже не знаем как са изглеждали техните строители…

Господарите на Барак Обама разширяват пещерите в американските Скалисти планини. Самият Обама е предвидено да остане до край в Белия дом. Ще е голям майтап, ако Бараката изпълзи изпод развалините, а онези седемкратно подсигурени типове бъдат стопени. Така, като са били стопени много други преди тях.

image

Някакви дупки, издълбани в някакви скали. С явно изкуствен произход. Не знам за какво са служили. А няма как поне засега да прескоча 500 милиона години назад, за да проверя.

Като започнем от времето преди два милиарда и 800 милиона години назад, та стигнем до днешния ден, в пластовете на всяка една епоха откриваме следи от разумна дейност. Нещо повече. Колкото са по-древни пластовете, толкова обитавалата ги разумна култура е била по-развита. Всички те загинали. Сега е наш ред.

Грешка! Сега е ред на онези, които искат да обрекат на смърт цялото човечество, а самите те да оцелеят, да останат живи. Те не знаят за едно предсказание, в което се описва какво ще се случи. Предсказанието е пред очите на всички, преведено е на всички езици, но самонадеяните „властелини на света” не умеят да тълкуват. Нямало е кой да ги научи да тълкуват. Аз също няма да го направя. Нека да умрат. Нека да умрат те, за да живеем ние. Защото ако те останат, ние няма как да оцелеем.

image

Добра изолация. Недостатъчно добра! От Огъня спасение няма. Не е имало, няма и никога няма да има.

Струва ви се, че е твърде жестоко? Не е жестоко, справедливо е. такъв е Законът. Живот, отричащ Живота подлежи да заличаване. Разум, не признаващ разума подлежи на заличаване. Така е било и така пак ще бъде.

Нека в САЩ строят. Нека строят и руските олигарси от хазарски произход. Нека строят и на Север, и в Антарктида. И Бойко Борисов нека строи. Строежите няма да попречат да се случи онова, което има да се случва. А то ще е скоро, съвсем скоро.

 

 




Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. milady - Pozdravi :)
19.01.2013 14:32
Vijdam goliama doza razum I pronicatelnost, da ne kaja .. Providenie , vinagi vav vashite blogove !!
цитирай
2. milady - Venceremos !!
19.01.2013 14:35
IDE mi optimizam ,kato 4eta :))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996125
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031