Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2013 11:45 - Новото ми сайтче
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 3702 Коментари: 4 Гласове:
2

Последна промяна: 26.01.2013 11:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
След като евреите, покровителствани от съответните служби в Русия и България затриха моите пет сайтчета, аз взех, че си направих ново сайтче.
http://eltimir.ovo.bg/
Вижте го, може би нещо в него и да ви хареса.
Малко уточнение. Този път сайтчето ми ще бъде тематично. Искам там да развия няколко предварително набелязани теми. Поне засега политически такива не мисля да пускам. Общата тематика ще бъде в пет насоки - Тайни и загадки, Расата на Чакалите, Психотроника, История, Религия. Е, ще направя изключение за малко литература и поезия. Дребнотемие няма да допусна. Също така няма да мърся сайта си с политическите боклуци еднодневки като Бойко Борисов и подобните му. Тая противобългарска, противочовешка сган не заслужава честта да присъства в моя сайт. Ако някой търси компромати, да си ги търси другаде, не при мен. Също така в сайта ми няма да присъстват коментари, писани от разни кабалисти, сътрудници и послушници на службите и други такива провокатори. Дори геноцида над Българите ще разгледам в съвсем друга, напълно непозната светлина. Не кой го извършва. Тези кукли на конци - политиците са ясни на всички. Дори действията на евреите не ме интересуват толкова. Те са само технически ръководители, следящи за изпълнението на един проект, съставен от други. Ето, върху тези други искам да съсредоточа вниманието на читателите. Тези, други са истинската Опасност. С две думи познатото достатъчно сме го дъвкали и анализирали. Време е да захапем Непознатото.
Нямам много време, нямам много сили и няма да си позволя да ги пилея за глупости. Ще се опитам да направя един качествен сайт, от който читавите хора ще могат да получат полезна информация. С две думи, ще се опитам да направя нещо хубаво.
И така, наскоро малко ме поспънаха. Ама не успяха да ме спрат. Пътешествието продължава! Забравете за реалността такава, каквато я познавате. Добре дошли в света на Елтимир!


Тагове:   мракобесие,   цензура,   сайт,   евреи,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. eltimir - За сайта
27.01.2013 07:59
Ще го напиша и тук, защото разбрах, че има някаква спекулации по въпроса. Копирам направо от сайта си:
"За коментарите в сайта
Съжалявам, нещо из опциите е объркано. Аз също не мога да оставям коментари. Изписва ми това:
"Max. 4000 comments per entry"
Опитвах, търсих, засега без успех. Наистина съжалявам, безсилен съм.
Ако по някое време излипсвам, искам да знаете, че проблемът е здравословен. Вчера си легнах рано, бях уморен. Някак успях да обуздая болката и да заспя. По среднощ, както обикновено се събудих. Погледнах какво става в Интернет, изпуших една цигара и тръгнах да се връщам в леглото. Не съм успял. Преди малко се събудих върху мокета. Сякаш са ме рязали с трион през гърдите. Имам още малко пари и днес ще отида до аптеката, ако имам сили. поне нещо за стомаха. Оттам нататък е волята на Небето. Чувствам, че съм длъжен да го напиша. Не искам някой утре да каже, че видите ли, Елтимир се уплашил, Елтимир се отказал. Въпросът сега опира в предела на физическите сили.
Но аз няма да се предам. Силвия ме наричаше Овод, тоест Стършел. По едноименния роман на Етел Лилиян Войнич. Стършела, който командваше собствения си разстрел. Не, не съм Овод, не съм Стършел. Аз съм Елтимир. Това ми стига. "Тертерия няма да загине" - бе писал преди столетия Раньо Неро, Черният Паяк. А какъвто и да е, лош или добър, Елтимир все пак си е от Тертерите. И това последното никой не може да ми го отнеме. Тертерия няма да загине, моят Народ и моята Родина ще пребъдат във вековете."
цитирай
2. nedovolen - също
27.01.2013 21:28
Аз също се опитах да оставя коментар в новия ти сайт. Появява се- Max. 4000 comments per entry
Е, какво да се прави - майн контрол, в действие.
Да живее и пребъде Тертерия.
цитирай
3. savchev - търся СПЕШНО!!!
04.02.2013 17:43
търся чертежи/разработки за психотронно,звуково и йонно оръжие!!!
Ха данО се намери някой, дето да може да каже нещо по въпроса,моля!!!
цитирай
4. eltimir - Чертежи нямам
04.02.2013 18:03
Но съм виждал такова оръжие с очите си. Описал съм подробно събитията в своята книга "Невидимата атака". Има и малко снимки там. Такова "куфарче" е идвало и тук, вкъщи. После научих и още подробности и се случиха още събития. Но темата е много дълга и сложна. Все пак и написаното дотук не е малко. Други и това не са написали. Ако само една дума в тази книга беше лъжа, досега да са ме осъдили. Засягам твърде големи фигури. Но не посмяха да ме съдят. Защото прекрасно знаеха, че няма да се уплаша, а ще говоря. А на мен тяхното оръжие не ми действа.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3003005
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930