Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03.2013 11:15 - Мъглата, с която ни ръсят
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1692 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 08.03.2013 11:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

С какво ни полива това гадно самолетче? Или ще ми отговорят, че следата е инверсионна?

За втори път го виждам, няма как да сбъркам. Излизам рано сутринта и гледам, че ръми. Някакъв много, ама много ситен дъжд. Едва се забелязва, ама се забелязва. Асфалтът обаче сух. Вгледах се внимателно, никаква влага. Някой изглежда е почнал да ни пръска с нещо ново.

Вървя по улицата и все същото ръмене. През последните дни изобщо не съм излизал от къщи, преди това бях доста болен и изобщо не ми беше до никакви излизания. Вчера се почувствах по-добре и поработих. Нормално прекарани дни. А на мен не ми е добре. Усещам слабост, отпадналост. Вие ми се свят. Срещнах няколко познати, поздравихме се. Усмихват се, ама усмивката им някак пресилена. Виждам, че и те не се чувстват добре. Дали не е от ръсенето? Спомних си думите от стара телевизионна пиеса: „Кой да ти каже, а и смееш ли да попиташ?”

Аз смея! И питам тези боклуци политиците. На кого сте дали разрешение да ме ръси и с какво ме ръси той? Ако сте дали разрешение, вие сте не за затвора, а за бесилката. Като съучастници в геноцид. Ако пък не сте давали разрешение, а си траете, вие сте национални предатели и сте за разстрел. Ако пък не знаете за никакво ръсене, ако те си ръсят, а вие не подозирате за това, значи сте идиоти и сте за психиатрично лечение. Не политици, ами чеп за зеле не става от вас!

image

Кой е тоя и с какво право ще полива някаква смрад върху главата ми? Кой е тоя, който лети над мен и ме трови?

Ще ми се и вие всички да попитате същото. Ако ние почнем да се надпреварваме да питаме, все някой от тях ще отговори. Не за друго, не защото у политиците ще проговори съвестта им. Те съвест нямат. Все някой ще отговори, защото освен алчни свине, освен тъпи нищожества, политиците са невероятни страхливци. Все някой ще се уплаши и ще си признае. Изборът е или ние да разгоним политическата мъгла, или да позволим на оная мъгла, падаща от небето върху нас да ни унищожи.

Та да почнем да ги питаме, какво ще кажете? Или ще предпочетете следващата снимка да представлява света, в който вашите деца и внуци ще съществуват?

image




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. krumfiliovski - CHEMTRAILS + HAARP + MONSANTO = ТОТАЛЕН БИО-КОНТРОЛ! БИОТЕРОРИЗЪМ! ГЕНОЦИД НАД ЧОВЕЧЕСТВОТО! ИЗВЪРШВАН ОТ БИОТЕХНОЛОГИЧНАТА И ГЕННО ИНЖЕНЕРНАТА ВОЕННА ИНДУСТРИЯ
19.03.2013 02:03
какъв съвет дава американски лекар за това как да намалим въздействието от отровните и токсични Chemtrails :

''...в общи линии основно с цел да не се нарушава киселинния баланс е необходимо всеки ден да се приемат по 1/2 чаени лъжички сода ,освен това за да може да се изхвърли натрупания алуминии и барий трябва и да се приема по една супена лъжица ленено масло разбъркано с истинско кисело млеко...''

Само ще добавя нещо изключително ВАЖНО! Содата трябва да е БЕЗ алуминий...


цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2995986
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031