Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03.2013 20:23 - Невероятна сензация!
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 4167 Коментари: 4 Гласове:
6

Последна промяна: 09.03.2013 07:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Дали е невероятна и дали е сензация не знам, ама на някои така ще им прозвучи. Имах сайтове на руския, както тогава си мислех сървър ucoz.ru. Поддържах ги четири години. Основният ми сайт eltimir.ucoz.ru дори на четири пъти излизаше на първо място в класацията на раздел „Политика”. В един прекрасен момент ми блокираха акаунтите. На практика сайтовете бяха закрити.

Писах, питах, нищо. Колкото от умрел писмо, толкова и от укозлявците отговор. Уж имах право да влизам с административната си парола, като един вид собственик на сайта и на неговото съдържание. Все пак авторските права на публикуваните материали са мои. Третият сайт беше чисто биографичен. Не можах да вляза. Вторият сайт беше на културни теми. Тайни, загадки, космос, история, поезия, литература и т. н. Един безобиден във всяко отношение сайт. И в него не можах да вляза, а исках да видя дали не съм пропуснал нещо. Макар че почти всички неща си ги пазя в личния архив, който ми е на друг компютър. Несвързан с Интернет. Та в erigkan.ucoz.ru не ме пуснаха. В първия, eltimir.ucoz.ru обаче влязох. И...

Видях нещо невероятно. Материалите бяха тотално разбъркани. Датите често бяха поставяни произволно. Поне за некролозите на мои близки и приятели мога да го докажа. Пък и за разни големи събития, като войната в Либия и смъртта на Кадафи, например. В тези некролози дори са добавяни имена! Част от некролозите се повтаряха. В тях по някаква неразбираема за мен причина бяха добавяни имена на непознати за мен хора. Част от поздравленията за рождени дни също се повтаряха. И не винаги съответстваха на рождените дати на тези хора. В първия сайт открих материали, публикувани в другите ми сайтове. Повтаряха се материали, повтаряха се цели страници! Повтаряха се дори по няколко пъти! В момента съм на страница, където два пъти е поставен един и същи материал. Само че в пъвия вариант присъстват думите:
С огромна благодарност на Григор Симов за превода на български език!
http://grigorsimov.blog.bg/politika/2010/1...-eltimir.622167
Във втория вариант тези думи липсват. Някой да ми го обясни?
Тук беше бъркано толкова яко, че нямам думи. Повечето снимки липсваха, но част от тях по някаква причина бяха останали. Сред тях присъстваха материали, които ми бяха напълно непознати. Вероятно бяха попаднали от някакви чужди сайтове, макар да пишеше, че аз съм ги поставил.Вероятно са имали много сериозна причина да го направят.

Не знам какво да кажа. Но знам, че съм длъжен да ви го съобщя. Не повтаряйте моята грешка и не правете сайтове на еврейския сървър ucoz.ru. Той не е руски!

По-късно ще оправя правописа.

 Невероятная сенсация!


Невероятная или нет, сенсация или нет, но некоторым людям это прозвучить именно так. У меня были сайты, на русском, как тогда думал сервера ucoz.ru. Я держал их четыре года. Мой главный сайт eltimir.ucoz.ru, даже в четыре раза был на первом места в разделе "Политика". В одинь прекрасный момент мой аккаунт заблокирован. На практике сайтов были закрыты.

Я написал, спросил, ничего. Должен я пойти с моего пароля администратора, как своего рода право собственности на сайт и его содержание. Тем не менее, авторские права на опубликованные материалы принадлежат мне. Третий сайт был чистой биографической. Я не мог пойти и там. Второй место был на культурные темы. Тайны, космос, история, поэзия, литература и т.д. Одинь безвредны в каждом отношение сайт. И там не смог прийти, но я хотел бы увидеть, если я что-то упустил, скопировать. Хотя почти все я держу на моем втором компютере. Не связанных с Интернетом. Та в erigkan.ucoz.ru меня не пустили. В первом, eltimir.ucoz.ru однако вошел. И что увидел ..

Я видел нечто удивительное. Материалы были полностью смешаны. Даты часто расположены в случайном порядке. По крайней мере, некрологи из моих друзей, и я могу это доказать. А для некоторых крупных событий, таких как война в Ливии и смерть Каддафи, например. В эти некрологи даже добавлены имена! Некоторые из некрологов повторяются. Они, по непонятным причинамбыли добавил имена людей, неизвестные мне. Некоторые из приветствия на дни рождения и повторялись. И не всегда совпадали с даты рождения этих людей. В первом сайте я нашел материалы из других моих сайтах. Повторные материала, повторные целые страницы! Повторные даже несколько раз! В настоящее время у меня есть страница, где дважды повторялся одинь и то же материала. Но в данном варианте слова:
С большой благодарностью к Григорию Симов о болгарском переводе!
http://grigorsimov.blog.bg/politika/2010/1...-eltimir.622167
Во втором варианте слов не хватает. Кто-то мне это объяснить? Здесь было работано так здорово, что у меня нет слов. Большинство фотографий пропавших без вести, но некоторые из них почему-то остались. Среди материалы были такие, которые были совершенно неизвестны мне. Может быть, они пришли из других веб-сайтов, хотя там было написано, что я их там поставил. Наверно были очень веские причины для этого.

Я не знаю, что сказать. Но я знаю, что я обязан вам сказать. Не повторяйте моей ошибки и сделать еврейские серверов сайтов ucoz.ru. Он не русский!




Гласувай:
6



1. balgarski7vinarki - не разбирам много от такива неща,но съм съгласна,че простаци могат да манипулират написани неща
08.03.2013 20:43
И още как...
Че то си е свързано със служби, цели и т.н.
Нищо, времето на наивните отшумя.Сега сме в креативния век на тоталното подозрение.За добро.
цитирай
2. nikikm - Защо
08.03.2013 23:40
се учудваш Елти?Технологииге са напред и всичко е възможно.Няма нещо,което да не е тяхна собственост.Тотален монопол!Названия,като немски,руски и пр.са камуфлаж!дори културата по света е една и съща,но на различни езици и все повече става такава!За съжаление,хората не вдяват и дори защитават статуквото! Горките те не знаят!
цитирай
3. eltimir - Нагло
09.03.2013 04:58
Историята има и продължение. Вчера докато копирах разни теми забелязах, че те продължават да ги разместват и променят. Е, на това му се казва еврейска наглост!
цитирай
4. nedovolen - 3
09.03.2013 21:03
Всичко Там Някъде се записва - глас на птичка, падане на камъче, някакъв протест,ежедневното движение на китайския и индийския народи и дори разместването на теми на Елтимир. Не говоря за "майнконтрол". Не е еврейската наглост.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996381
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031