Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2013 11:00 - Огнено кълбо над Ню Йорк
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 2663 Коментари: 3 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image В петък в небето над Ню Йорк, Вашингтон и други американски градове се появило огнено кълбо. Обясненията са доста нескопосни. Фактът обаче си остава факт.
С Америка почна нещо да се случва. Знамение, поличба, предупреждение, тепърва предстои да научим. Но че не е бил метеор, в това поне можем да сме сигурни. Всеки начинаещ астроном ще го потвърди. А сега оригиналната новина.
"Огненный шар" над Нью-Йорком 23.03.2013 12:47

Вечером в пятницу, жители Нью-Йорка, Вашингтона и других городах Восточного побережья США сбыли свидетелями появления в небе огромного светящегося небесного тела. Объект напугал напугал жителей 13 американских штатов и двух канадских провинций.

Сообщения об "огненном шаре"  и "взрывах света" в считанные минуты заполнили социальные сети. Очевидцы делились своими впечатлениями об увиденном и выдвигали самые разнообразные версии произошедшего. Одни пользователи предположили, что это мощный фейерверк, посчитали вспышку следом кометы, а кто-то и вовсе увидел в случившемся предзнаменование конца света.


Другие предполагают, что в небе над США появился метеор. Об этом сообщил сотрудник метеорного общества Роберт Лансфорд. Он думает, что это был яркий метеор, возникший при сгорании осколков кометы или астероида.


Представители командования Воздушно-космической обороны США также заявили, что вспышки на небе точно не были продуктом человеческой деятельности, и версии о самолете или падающем спутнике не имеют под собой никаких оснований.




Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. eltimir - Не жаля за Америка
24.03.2013 11:42
Каквото и да се случи с Америка и с американците, не мога да жаля за нея и за тях. Заради геноцида, провеждан от тях и от еврейските им господари над нас, българите. Ето какво признава дори такъв като Жорж Ганчев. А знаем, че той е един от техните:
"Съветникът на Хилари Клинтън казва във Фейсбук: “България може и да я има след двайсет години, но българите ще изчезнат!” Един милион акра земя през последните години е продадена на богати евреи, това знае ли го някой?"
цитирай
2. eltimir - Нещо не е наред
24.03.2013 15:03
Вижте и "българския" вариант:

http://news.ibox.bg/news/id_799350869

"Учени потвърдиха, че над Източното крайбрежие на САЩ е прелетял метеорит вчера вечерта, съобщава „Гласът на Русия".

Представителят на Американското общество за изучаване на метеоритите Робърт Лансфорд заяви, че небесният обект е бил забелязан като огнено кълбо, тъй като е имало изгаряне на фрагменти от метеорита. По думите му той е преминал около 20 часа американско време и е забелязан от жителите на няколко щата на Източното крайбрежие.

Лансфорд изтъкна, че организацията е получила повече от 300 съобщения за събитието. Метеоритът е видян в 13 американски щата и две канадски провинции."

Метеоритите винаги оставят опашки след себе си. Освн това никой метеорит не лети по такава треактория. Това е било някаква странно, огромно огнено кълбо, което е прелетяло на значително разстояние. Един метеорит би изгарял постепенно, а това кълбо си оставало със същите размери.
Май някой е много уплашен от нещо.
цитирай
3. eltimir - Аномалиите в Европа
25.03.2013 05:33
На нашия континент пък започнаха климатични аномалии. Европа е скована от невиждани студове и снегове. Ето пример с Киев:
"Властите в украинската столица Киев разрешиха на гражданите в понеделник да не отидат на работа, предаде радио ”Ехото на Москва”. Снеговалежът там не е спирал от петък, вече превишава месечната норма. В разчистването на улиците от нега властите включиха военни и бронирана техника, но ситуацията остава сложна.
Снегът напълно блокира движението на автомобилите в града. Киев се превърна в гигантско задръстване, в което търсенето на заобиколни пътища в гигантския снежен масив бе безсмислено – всичките второстепенни пътища, малки улички и дворове се превърнаха в арктически пейзаж.
На Централна гара на Киев втори ден подред се наблюдава стълпотворение. Хиляди хора не могат да напуснат украинската столица заради снеговалежа, продължаващ вече две денонощия. "

Аномалии и у нас:
"Смерч като торнадо опустоши Копривщица
Цяла гора е отнесена от стихията, каквато тук не помнят и старците
Вековни борове начупени като кибритени клечки."

Ей, хора! Дали не сбъркахме и в какво?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996934
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031