Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2013 15:08 - Хора! - 2 част
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1745 Коментари: 4 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Те ни обричат на Смърт, но ние отново разлистваме Книгата на Живота. Обречените на Смърт са те!
*** Това е един от многото мои авторски текстове, които евреите укозлявци решиха да унищожат. Сбъркаха. Унищожените ще бъдат те!
***          Домът е онази част от планетното пространство, където ти си господар и стопанин. Ето защо казваме, че адептите на космополитизма лъжат, когато ни уверяват, че Земята е наш общ дом. Ние сме деца на Планетата, а не нейни граждани. Хубаво е, ако съзнавате, че сте част от Природата, от Вселената, от Бога. Лошото идва, когато се опитате да превърнете единното Всичко в част от вас. Или поне във ваша частна собственост.

            Блажените гледат в мир своите тленни останки, но колко по-хубаво е да вкусите ново битие, да се превърнете в част от съзнателно продължената Вечност, да се преродите в нетленност! Нали е записано, че "когато след кланетата на грешните кръвта ще стане ледена и цялата Земя ще е пак съединена, ще разцъфти и ще дава плодове". Не върху пергамент, не върху одрана животинска кожа, а върху папирус е записано!

            В деня, когато Възкръсващият се завърне, освободената душа получава всички Божествени сили, освен мощта да управлява Вселената. Никой не е сигурен дали ще успее, но поне опитайте да стигнете дотам. Помнете, че дори Космосът не властва над човека, а го обгръща. Вашето телесно съществуване се регулира от самата Мисия и ще продължава, докато Мисията го изисква. Ето как съзнанието може да продължи земния живот.

            "Правителствата се променят, икономиката се колебае, чуждестранните съюзи се изместват - масоните царуват." така представя положението Гари Ка, един от критиците на масонството. Така критикува, че да не остави дори сянка от надежда! Но ние знаем, че в самите юдейски книги е записано предсказание за тяхната гибел.

            "Камъкът, който отхвърлиха зидарите, той стана глава на ъгъла." - /Евангелие от Матея 21:42/ "Свободните зидари", масоните вземат по нещо от всяка религия, изграждайки измамната си "единна вяра". Отхвърлено е само Тенгрианството. Всъщност те си признават защо създават всичките тези религии и религийки: "И множеството построени църкви ще станат причина за завист, спорове и ненавист." - "Книга на Мормон", 2 Нефий 26:11. Само че и ние не стоим със скръстени ръце. Един римски ретор ни е оставил свидетелство за времето на Констанций, когато "никой не смеел да наблюдава изгрева и залеза на слънцето. Дори селяните и моряците се въздържали да наблюдават звездите, и тръпнейки, вторачвали очи в земята". Така се наложило християнството - с поставяне на юзда над човешкия дух. Дойде времето да отхвърлим юздата.

            И още - името на страшните Билдерберги идва от името на хотел "Билдерберг" в Остенбург, Холандия. Ето защо въпреки всичките им днешни богатства, от същността си на дребни рентиери те не могат да избягат. В мозъците им витае дух на сметкаджийско лихварство. Нима вярвате, че Бог ще им позволи да бъдат господари на освободения свят? Кои са нашите врагове? Това са "недостойните създания, отправящи злобата си към достойните". Нима допускате, че Тангра ще остави сътворения от Него свят вечно да бъде управляван от недостойни? Сега те ви угощават, но знаете ли вие какво може да ви се случи по време на един обяд? Първата си голяма победа ще постигнете, когато престанете да им се доверявате. Именно тогава ще настъпи Есента на нашата Пролет

            Евреите очакват часа си с търпението на чакал пред пещерата на умиращ лъв. Но освен своя Лъв, ние имаме и други свещени Същества. Ето, сега ги събуждаме, насочваме ги срещу чакала. Той няма да им устои.

Над Утрешния свят ще властват децата на Утрото!

            Хората гледат своя триизмерен свят и двуизмерната картина на звездите. Нееднаквото виждане поражда чувство на откъснатост от Космоса. То, виждането е не само един от белезите, но и една от причините за човешката изроденост. Поддалите се на израждане са обречени, макар още да не го съзнават. Става ясен смисълът на старото напътствие: "Човекът ще преодолее изолацията си, когато постигне уединението." "Народът на звездите е близък до народа на хората" - гласи едно вярване на Сиуксите. Добавям: хората са деца на Земята, а не нейни повелители. Когато осъзнаем, че Майката на Света е тук и никога не ни е напускала, а не идва при нас от неземните бездни,  тя ще отправи към звездите своя призоваващ сигнал и оттам при човека ще дойдат неговите истински приятели. А Древността какво ни казва? Египетският Демиург твърди, че е сътворител на Мрака, разположен "като непристъпно препятствие по края на небето". Обяснението не ни е достатъчно. Ние искаме да знаем: добре, препятствие, но срещу кого? Нашата галактика, която наричаме Млечен път е облечена в дебела и здрава енергийна броня. Отново същият въпрос, а е толкова рано за отговор!

            Денят беше слънчев и удивително топъл. Привечер се заоблачи. Захладня. Присвятка, чуха се гръмотевици. Заваля. Отначало дъжд, после премина в сняг. Посрещнахме бяла и красива Коледа. Случи се през 1996 година. Всички видяха знамението. Малцина видяха в него знамение. Това е, защото е забравена старата истина, че граница между материално и духовно не съществува. Това е, защото моделираният човек разполага своите действия единствено в пространството, но не и във времето. Насилията и развихрените престъпления, изстъпленията на злобата и ненавистта, завистта и алчността преминават в Отвъдното и там също придобиват власт. Дали до следващата Коледа ще преживеят достатъчно на брой пречистени души, за да бъде и тя бяла?

"Идва времето той да осъзнае своята мощ!"

            Рационализмът вече не е в състояние да предложи нищо добро и полезно. От ден на ден животът става все по-тежък. Малките уморителни изкачвания се редуват със страшни сгромолясвания. Все повече усилия се изискват за поддържането на едно физически поносимо съществуване. Не остава време за личностно усъвършенстване. За душевни наслади вече никой не мечтае. Невежеството, лицемерието, подозрителността и лъжата - те най-напред се отразяват върху качеството на труда и творчеството. Невежеството ражда заслепяваща горделивост. Враговете на човешкия род осъдиха човека на принудителна деградация.

            Питам: щом избраните с вашия глас властници са безсилни да ви помогнат, щом официалната религия и политика търпят непрекъснати провали, то защо не се обърнете към победоносната вяра на предците си? Какво мислите, че ще загубите? За разлика от подтисниците, колобърът иска от вас само едно - да бъдете могъщи и Непобедимостта да следва всичките ви начинания.

            "Плуралистичната държава функционира, за да обслужва интересите на парите, а не на нацията и народа." Самите пари нямат интерес, те са обект, а не субект. Интересът е на тяхните притежатели - лихварите, рушителите на нации и държави, на търгашите, самообявили се за световен елит. Плуралистичната държава съществува, за да обслужва интересите на лихварската върхушка. В наш интерес е, да въстановим онази Държавност, която дедите ни създадоха с меч и Бунчук в ръка!

            Неразбиращите живеят с усещане за ненужност. Нямат никаква представа за собствената си значимост. Техните предводители се държат така, сякаш направо им заявяват: "Ние не служим за нищо. А вие съществувате, за да служите на нас." Но вие, деца на Небесната Вяра сте част от хармонията на Космоса. Подобно отношение не може да не ви подтикне към бунт срещу несправедливия свят. Не бива никой да ви оскърбява безнаказано. И ето, издигате знамената, обличате закрилящите духове и тръгвате...

         Не може да се извърши утвърждаване на личността, без да бъдат отречени уверенията в нейната нищожност.

            Познанието ще стигне до очакващите, дори ако никой от знаещите не го открие. Нещо повече - то ще стигне, дори ако знаещите пречет на неговото откриване. Истината сама ще реши кога да излезе на дневна светлина, мнението на който и да е от преносителите не е от трайно значение. Защото последиците засягат не само човека, не той единствен е отговорен за настъпващите събития, не само той довежда или отстранява промените.

            Бяха казали на боила-колобъра: "Ти си шестнадесетият камък". Имаха предвид храма, където от вградените 16 камъка, един винаги остава невидим. Но дали не бяха изрекли повече, отколкото знаеха? Върху една друга част от земната суша се осъществява ритуал в колибата на горещите камъни: "... на шестнадесетото място, което се намира точно срещу вратата, се извършва свещеното сливане на водата, огъня и въздуха със земята. Там е и кръгът на призраците." Отказвам да тълкувам. Само подсещам.

            Още за разликите между Тях и Нас. Духовният гуру на Михаил Горбачов бил Шри Чинмои. Окултизмът не просто влияе на политиката, а я ръководи. Така е при скритите господари на света, чието име очакващият екзекуция в затвора Кръстьо Раковски дори не смеел да произнесе. Така е при Тях, защото са от племето на Тъмнината. При Нас Небето посочва Водача, но той е явен, защото над Нас блести Слънчевия Знак!

            Досега уникалността беше Тъмна, разположена във видимото. И тотемите бяха Тъмни. Животински, бездуховни. Отсега неповторимостта ще е единична, а не групова, ще се изгражда върху Огнените извивки на Нишката. Ще я различава само умеещият да вижда неръкотворното. Досега бяхте създавани. Отсега ще се самосъздавате. Вземете от бликащия Огън, хора! Самоизградете се! Всеки по свой собствен образ и подобие. Иначе ще погинете заедно с отиващия си досегашен свят на властваща Тъма.

            Тенгрианино, ти вече си повече от човек, щом си станал брат на всички духове на Огъня. Но нека Силата не те изпълва с надменност. Всеки, дори най-нищожният притежава потенциала на Побратимяването. Свръхчовекът не е мит.

            Древните египтяни записали: "С мисълта за вашето спасение, о, духове безплътни, които в Отвъдното милиони години обитавате, да действувам в този миг ме оставете." Скоро свободата на действие ще бъде отнета от измамниците, позволили си да нарушат договора с могъщите духове, пратеници на Небесната воля. Митра ще спре да ги закриля. Безмилостните стратегии, използвани от властниците на този свят, целящи да поставят цивилизацията под пълната си власт ще бъдат провалени. Всеобщият заговор на скрития елит отначало учуди поробените, после ги уплаши. Няма трайност в учудването и в страха. Предстои избухването на помитащ гняв! Хората ще престанат да се преструват, че не забелязват делата на заговорниците. Тангра ще събере Съкрушителя на световното Зло с шестимата му съратници. В деня на Бунта те ще получат неочаквана помощ. От далечни и близки приятели. От застрашени и от съчувстващи съседи. От забравени, но незабравили братя. Вярвайте в нощта на Премахването, хора! Във вашите уста ще загърмят думи от Силата!

Живеещото във вас ще стане видимо!

            Всеки е зает да наблюдава своята плячка. Извърни лице от онова, което дебнеш, което искаш. Погледни хищника, скрил се в близките храсти. Той дебне теб, той иска теб да получи! Остави за малко своята плячка, човеко! Помисли, че ти също можеш да бъдеш плячка. Само твоята разсъдливост ще те спаси от готвената участ на жертва.

            Бунтът на поколенията е програмиран фактор в човешката история. Чрез него застиналата Еволюция напомня за себе си. Изпълнени с обич към Сияещото Небе, хората излизат от вцепенението, за да не изгние тяхната плът. Повелителят на досегашното, злата Змия живее от умъртвяването на слаби и отчаяни, но Разбунтувалият се е пълен със сили и надежда. Приели Име и Форма, съществуванията в човешкия свят се изявяват. Човекът отново изрича:

            "Защото аз съм Бог, подобен на вас, о, Богове!" За пояснение ще си послужа с познатата на всички "Троянска притча". Представянето на древните езически богини, елинските Хера и Атина като вили-пророчици е показателно как дедите ни ги приемали за проявления на Божествеността, за нейни въплътени форми. Дедите ни не отричали неща, които са, и ги има. Те просто изяснявали. Изчиствали понятията. Нека по същия начин постъпим и ние. Но вече с езика на съвременните достижения. Вярвам, че сега разбирате издяланото върху камък: "Хората ще заживеят в мир, когато изправят падналите божества на предците". А също и думите от "Книга на мъртвите", където човекът е представен като растение, комуто предстои цъфтеж. Ние, възвестителите на Тангра не ви заповядаме, даже ни ви ръководим. Ние само изваждаме на показ скритото. Учим ви да преодолявате неяснотите. Не за наша изгода, а за да бъде ясен и слънчев общият ни утрешен ден.

            Човеко, обгради се с хора, притежаващи способности, които на теб липсват. В многообразието на различията ще откриеш еднаквостта. Ти искаш да оцелееш, нали? Тогава запази своята душа. Оцеляване значи запазване на целостта. Не можеш да погубиш най-съществената част от теб и да твърдиш, че си оцелял, че си останал непокътнат. Помогни на разбулващите се магове да те спасят, човеко. Стига си се прекланял пред авторитета на властимащи невежи. Какво значи дипломата на идиота в сравнение с уменията на истински можещия? Спомни си танцуващите чародеи, сложили край на Византийското владичество и довели Асеневци на Българския престол. Преценявай значението на действията по настъпващите резултати.

         Днес вие не можете да се приспособите към света. Но ще настъпи ден, когато светът няма да може да се приспособи към вас. На негово място ще дойде друг свят - вашият! А дотогава се изпълвайте с Могъщество!

            "Без Красотата, изписаните листове хартия ще бъдат отнесени от вихъра на живота като сухи опадали листа, а вопълът на духовния глад както преди ще разтърсва пустинните в своята многолюдност градове." - /Николай Рьорих/ Ние дойдохме да изпълним грозното с красота. Дойдохме да нахраним гладните. Дойдохме да излекуваме болния свят. Да излекуваш някого, често е достатъчно да изтриеш от мозъка му необходимостта да е болен. Не самоцелно, а поради липса на друга възможност искаме от вас да проявите разбиране. В утрешния свят дори днешните науки ще станат полезни едва, след като ги свържем със Знанието. Истината е свещена. Ако се насочите право към нея, тя ви убягва. Ние ви учим как да чертаете кръгове и как да вървите по тях.

            Но насила никого няма да водим при нас. Принципът на доброволността е задължителен за посветителите на Светлината. Обратно - адептите на Тъмното воинство са убедени, че дълг на хората е, да ги следват. По местоположението на Дълга се разпознава посоката на Посвещение.

            Тенгрианинът приема като планетна ценност всеки човек, успял да съхрани своята личностна и народностна идентичност. Ценни са различията, определящи разнообразието на посоките. Уеднаквяването е духовна смърт, водеща до физическо заличаване. В очите на Бога бракът между норвежец и монголка /примерно/ е престъпление. Макар Бог да цени както единя, така и другия. Поотделно! "Те говорят различни езици, имат различни нрави, различни кожи, защото страна от страна и народ от народ Ти отличаваш!" - учели жреците на Атон - Яти. Докато окултните водачи на паразитизма наричат останалите хора "гоими", "добитък". Знайте, че когото последвате, където отидете - такава ще е вашата участ. Не само ние, и други са успели да схванат целия ужас на готвеното ни бъдеще: "... вземането на надмощие на смятането над говора, лишен внезапно от способността си да изразява Съществото. Днес информатизацията на обществото извършва този поврат. Това е победата на робота над естетическата мисъл, заместването на едно общество с човешко лице от безстрастната диктатура на машините..." - Пако Рабан.

            Мъртви сте, ние ви учим как да оживеете. Душите ви са изгаснали, ние ви учим как да ги запалите. Обхванала ви е безнадеждност - ние ви носим надежда. Плаши ви честото споменаване на Огъня? Представяте си пепел и сажди? Чуйте какво казва по въпроса един необразован индианец: "За нас Огънят е просто онова, което дава живот на човека и кара материята да вибрира." Всяко понятие, ако е истинско може да бъде сведено до естествени и разбираеми за всекиго думи. Не се плашете, а вниквайте в същността. Ще заживеете в друга, по-светла и цялостна реалност. Разширеното съзнание разширява не само кръга на отговорностите, но и обсега на приятните изживявания. Пък и не бива да забравяте, че победната битка някога се е нареждала сред най-сладките радости, ценени от нашите предци. Такъв е самият Закон на Живота, вложен в нас. Да живееш на белия свят значи постоянно да се бориш и постоянно да побеждаваш.

            Ако имате могъщи врагове, значи ще откриете и могъщи приятели. Защото някой противостои на вашите противници. Нужно е само да стигнете до него. Или той да стигне до вас. Сега се заговори за някакви странници, посетители, нашественици... А те, или поне повечето от тях са просто наблюдатели. Ние ги познаваме от твърде отдавна. Като доказателство ще повторя какво други са забелязали: "Бе констатирано, че летящите чинии се преместват по прави треактории, които често съвпадат с разположението на археологическите и палеонтологични находки." - /Жак Бержие/Жорж Гале "Мистериите"/ Знаете ли защо е така? Знаете, разбира се, само където още не съзнавате, че знаете: "Групата КАДАТ във Франция е издала книга, съдържаща резултатите от работата на екипа, изследвал каменните алеи в Карнак. Заключението е, че този комплекс представлява нещо от рода на енергийна централа." - /Арнолд Мостович "Ние от Космоса"/ Просветна ли ви нещо в замъглените от пропагандата умове? Ами питали ли сте се някога защо Друидите почитат Духовете на Кръга. Но стига толкова обяснения.

            Чуйте и ще бъдете чути! Вижте и ще бъдете видяни! Приемете и ще бъдете приети! Хванете посоката и продължете пътя. Вие можете да продължите. Можете да се измъкнете от тресавището, да се изплъзнете от лапите на Унищожението. С вас ще бъде новата Сила. Силата на новия народ, създаван от вас. Вашата Сила, следчовешки хора!

            Неразумно е да възпитавате у себе си покорство. Глупаво е да слушате надменни "посветени", да се измъчвате в напразни усилия за вместване в изродените им схеми. Защо непременно трябва всичко да обозначавате с числа? Първо, второ... Кой е на по-високо стъпало - Нютон или Нитче? Вземам примерите напосоки. Кой е по-съвършен - олимпийският шампион или инвалидът - гений Стивън Хокинг? Кой е дал повече на човешката Раса - Авицена или Аристотел? Време е да изхвърлим оценъчната схема за значението на човешката личност. Нужна ни е нова, многоизмерна координатна система. Никой не може да свърши работата, за която си създаден единствено ти. Никой няма да е щастлив на твоето място. И ти няма да си истински щастлив, ако заемаш мястото на някой друг. Нека първо с това започнем.

            "Центровете на светлината се разрастнаха в световна мрежа, която целенасочено е свързана телепатично, за да служи като свръхсъзнателна предавателна станция, приемник и база." /Лаведи Лафърти и Бъд Хоуей - масонски пропагандатори/. Ето как действат масонските централи, а нас ни учат да не вярваме на "бабини деветини". Но ние сме реалисти, стремим се да обхванем колкото може по-широк спектър от цялостната Реалност. Пред тях има само един-единствен път, по който те могат да ни стигнат. Ние ще им избягаме по сто отделни пътеки.

Затова Утрото ни принадлежи!

            Всеки човек е една Божествена мисъл. Но колко път има, докато мисълта се превърне в намерение, докато се приведе в действие? Съдържанието се уплътнява бавно, постепенно. Нека не забравяме, че не всяко намерение, нито Божествено, нито човешко завършва с успех. Нима бъдещето не се нуждае от насочващи вестители, нима ще оставим сляпата случайност да решава всичко? Не забравяйте, че общността на световните слуги също не чака, а работи активно.

            Явните лъжи, разпространявани от бандата международни измамници ще бъдат разобличени. По-опасни са полуистините. Да вземем една от тях. Единството между всички живи същества. Звучи възвишено, нали? Тигърът става единен с елена, като го изяжда. Вирусът на СПИН влиза в единение с човека, преобразява го... Единство се постига между себеподобни, но кой ще отдели обединяващия признак? Хората престанаха да различават явлението от неговите прояви. И още един пример: "Китайците на Нова година запалват огньове пред изображението на Хесар хан - Властелина на света." - /Николай Рьорих/ Особено изтънчена манипулация. Намек за бъдещото властване на хазарин над света. Подсъзнателно послание, целящо да подготви към безсъпротивително приемане на Новия световен ред. Но Тенгрианинът е овладял изкуството на Съпротивата! Ние пробуждаме "инстинкта за познание на невидимите светове". Враговете няма да ни устоят!

            Животът е Единство! Животът беше Единство. Животът трябва, но вече не е Единство. Иде Нов свят, но не този, който се опитват да доведат противочовешките заговорници. И Нова Раса иде, но не тази, която те се стремят да създадат изкуствено. Новото настъпва по Божествено, а не по човешко повеление. Човекът може само да пречи или да помага. Затова не сравнявайте воините на Тангра с групата смъртни, самообявили се за богове. Колобърите също говорят за Нова Раса, но да ги обвините в опити за нейното сътворяване, е все едно да обявите градинаря за Творец на отглежданите от него растения. Външните прилики са многобройни, но във вътрешното съдържание навсякъде ще откриете разлики.

"Да бъде волята Ти!"

 - Египетска "Книга на мъртвите", глава 71

            Сложен е "зидарският" ритуал, но е изчерпан откъм вътрешно съдържание. Безсилен е пред простите наглед, но изпълнени с вяра и тайно знание движения.

            Великият колобър направи извършителен жест с дясната ръка, а лявата притисна до сърцето. Обясни на събраните как да извършат неизвършваното, как да вкусят невкусеното. Припомни им за последен път, че не бива да почиват, защото и Тангра никога не взема ден за почивка. Цялата подготовка на боилите не бе завършена, но те тръгнаха...

            В какво се състои дейността на Огнените братя? Тя е разнообразна като самия Живот. По какво се различават Огнените братя от останалите хора? По това, че всеки от тях е достигнал до разбирането каква е неговата работа и я извършва.

            Друг го е рекъл по друг начин: "Знанието е вече вътре в нас, още когато издаваме първия си вик на този свят. Трябва само да се пробудим, да си припомним всичко, което училището, обществото или модерните времена са ни накарали да забравим." /Гекала/ Защото т. нар. "модерен свят" не е наш свят, неговите кукловоди не ни смятат за хора като тях, а за добитък, за тор или за насекоми. Според случая. Но Ние, които знаем, решаваме иначе...

            Постигането дори на нищожен успех, дори незначително подобрение на ситуацията подтиква колебливите към присъединяване. Кошмарът е навлязъл прекалено дълбоко в живота ни, всеобхватен е, но не е всесилен. Могъщ е Звярът, но бъдем ли заедно, всички рамо до рамо в битката срещу него, Триумфа също ще посрещнем заедно. Ако ли не - очаква ни поединична смърт.

            Един и същ метод може да бъде насилие или противонасилие. Принуда или противопринуда. Отнемане или въздаване. Зависи от посоката, в която се прилага. Зависи от целите, които се поставят. Зависи от резултатите, които се постигат. Затова ние винаги ще сме различни от тях, макар действията ни често да си приличат. Въпрос на достойно противодействие.

            "Иисус им каза: нима не сте чели никога в Писанията:

            "камъкът, който отхвърлиха зидарите, той стана глава на ъгъла:

            това е от Господа и е дивно в очите ни"?

            Затова казвам ви, че Царството Божие ще се вземе от вас

            и ще се даде на народ, който принася плодовете ми;

            и който падне върху тоя камък ще се разбие;

            а върху когото падне, ще го смаже." - Евангеллие от Матея 21:42-44

            Тайното световно правителство подготвя единна световна религия. Взема по нещичко от всички култове, от всички вери. Единствено до нашата Небесна Вяра не може да се добере. Нещо повече - тъмните адепти като от огън бягат, щом се докоснат до Тенгрианството. Именно тук е най слабото им място и те го съзнават.

            Врагът държи да бъде изпълнена точната схема. Правилно, така трябва да е. Пълният Кръг на Знанието обхваща всички. Но Кръгът е немислим без свързване на прекъснатата Българска нишка. Знаят ли те какъв механизъм ще се задвижи след поставянето на последния Възел? Известени ли са за неизбежната експлозия? И как ще научат къде се събират колобърите, за да ги сразят, щом още гадаят кои са те? Без нашите знания глобалната езотерика е безполезна в своята незавършеност, но Врагът никога няма да получи нито Книгата на Завета, нито тайната на свещената Седмолъчица, нито някоя от другите ни светини. Та те дори не са наясно за всичките овладяни от нас методи. Затова в търсенията си се натъкват на толкова загадки. Да вземем една от тях - способността ни да пътуваме във времето:

      "Няма да забравя колко се изумих при разкопките на един курган /надгробна могила - б. а./, датиран не по-късно от Х век по установените характеристики, а намерих в ръцете на скелета монета от ХIV век." - /Николай Рьорих/ Ето докосването до НЕХРОНОЛОГИЧНАТА ИСТОРИЯ - "Няма значение кога се е случило. Важно е какво се е случило".

            И докато те още се лутат, вие хванете посоката. Догмата, формулираният закон е моментална снимка на живота. Всичко се движи, изменя се постоянно. По-бавно или по-бързо. Една написана истина утре може още да я има, но може да се е променила или въобще да я няма. Първичната Наука се състои в улавяне на Движението. В направляването му. Много подбрани воини загинаха, много се отказаха. Дали силата на оставащите ще стигне, за да бъде задвижено мечтаното? Ще разберат ли дремещите в безпаметна леност колко е важно да се помогне?

            Днес най-вредната мисъл е: "Където всички, там и аз". Маговете лекуват човеци, а не човечество. В противен случай може да се окаже, че са спасили собствения си палач. Не питайте "кой е той, какъв е?". Питайте каква работа може да свърши.

Бъдете нужни на Утрото, иначе защо ще го срещате? Който не седне в спасителната лодка, а остане на потъващия кораб, нека се сърди на себе си.

            "Всички народи, които живеят в неправда ще бъдат изродени. Това е закон." /Петър Дънов/ Качествата на индивида се менят в зависимост от неговите постъпки. А от изгнило дърво тояга не става. Видиотените полухора изчерпаха Милосърдието! На негово място пристигна Справедливостта!

            "Ние призоваваме, защото сме длъжни да призоваваме. Самите ние нито се надяваме, нито се съмняваме." - /Юлиус Евола/

            Синовете на Отключеното Небе отначало само засилват своето влияние в света. После изтласкват в Небитието онова, което е извън тях. Неутрални няма!

Нито с похвала, нито с презрение приемайте думите!

         И се пазете да не ви влезе камъче в обувката, когато предстои да чуете най-важното. Защото съкровените знания се разказват вървейки.

            Човешката душа е сравнима с орел. Колкото и разкошна да е клетката, тъгата по отнетите небеса остава. Не изчезва, а се засилва все повече. Ето защо колобърът не заповядва: "Покорявай ми се!", а изрича: "Радвай се и скърби! Желай и се отвращавай! Разнежвай се и се гневи! Плачи и се смей! Вместо да изкореняваш своите чувства, вместо да ги подтискаш и задушаваш, помисли защо Бог е вложил един цял емоционален свят в човешката душа. Стигни до разбирането и ще бъдеш свободен." Така поучават заминаващите си древни магове. Дали съществуването ви няма да се промени към по-добро, ако ги послушате? Когато сте изпробвали всичко и нищо друго не ви остава - опитайте.

            "Скрити в подкожието на хълма, те чакат без да се уморят. Времето минава покрай тях, не успява да ги докосне." Но времето свърши, иде друго време. Кой ще замени незаменимите, кой знае как да ги замени, ако те не са му казали или ако той не ги е чул?

            "Ние не убиваме току-така!" - кротко рече Шимон Перес. "Ливански жени и деца" - добавям. Защото именно те бяха жертви на израелското нападение, за което говореше Перес. Избиването на младенци е стара еврейска традиция. Но извисеният Българин е бранител на неродените.

Смъртта ще бъде сразена от Живот!

            Кажете ми - пленявал ли е някой някога Двурого знаме? Ето, сега пред вас стоят Знаменосците! От много народи взеха могъщество те. Дават ви го и остават тук, при своя род, при своето племе, при своите мъртви, от които са родени. Хилядолетия даваха маговете. Безмълвно, без да чакат отплата, нито признание. Раздадоха всичко, цялото си могъщество, затова остават. Пък и кой, освен тях може да препречи пътя на отреченото минало, да попречи то да нахлуе в Бъдното? Вечните Бранители остават тук. А на вас, устремените, вървящите напред и нагоре желаят щастие, обричат ви на радост, завещават ви весел танц.

Бъдете, бъдете, бъдете, господари на Утрешния свят!
Гласувай:
1
1Следващ постинг
Предишен постинг

1. nedovolen - снимка
28.03.2013 22:40
Горната илюстрация е рисунка на Салвадоре Дали. Имам клип от негови рисунки, с песен на Би Джийс. Невероятно.
Приветствам съдържанието на статията.
цитирай
2. nedovolen - Робин +
30.03.2013 21:16
nedovolen написа:
Горната илюстрация е рисунка на Салвадоре Дали. Имам клип от негови рисунки, с песен на Би Джийс. Невероятно.
Приветствам съдържанието на статията.


http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=jRrsEzuex4M
цитирай
3. eltimir - Забравил си
31.03.2013 05:23
nedovolen написа:
Горната илюстрация е рисунка на Салвадоре Дали. Имам клип от негови рисунки, с песен на Би Джийс. Невероятно.
Приветствам съдържанието на статията.

Ти си забравил, че ми записа тоя клип на флашката. Пазя го, разкошен е.
цитирай
4. nedovolen - eltimir
03.04.2013 20:24
А може би нямаш това:
ttp://www.youtube.com/watch?v=0QTQdAKUZmA

В памет на Робин, Анди и Морис.

И на баща ми, който днес преди две години отиде в по-добър свят.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2359170
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2474
Календар
«  Ноември, 2019  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930