Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2013 15:21 - Краят на тайните
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1657 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 25.03.2013 15:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Накараха ни да крещим. Затова пък народите скоро ще чуят нашия вик, който за тях ще се превърне в Зов!

Пребродихме. Извървяхме прокобената пътека. Има го Съветът, насочващ събитията към желания завършек. Жив е стаеният, неунищожим Съвет на колобърите, проправящ пъртина към Българските времена. Оцеля Тайната. Следповикът е чут. Слугите на Черната армада, поклонниците на слизащия в Тъмен облак Саваот напразно съсякоха верните родове. Срокът на Тангра е опазен. Заветът е спасен от поругаване. Силата на Проклятието гасне, топи се.

Върху руините на древно Светилище отново се извършва прастар Български ритуал.

Поставяме Знака на двете Божествени Същности, на двете Проявления, полагаме свързващ елемент, държим ръцете си вдигнати високо, вдъхваме живот на символа и виждаме сенките на своите деди. Вече не вярваме, а знаем, че те никога не са умирали. Предците ни са тук и сега, техните духове са с нас и ни помагат! Сбъдва се предреченото: "Ще дойдат мъртви, които все още ни обичат, и те ще отворят нашите очи."

Изпитанието на Тенгрианите започна по времето, когато виното беше твърде много, за да го сипваме в бутилки, а бутилките бяха твърде малко, за да сипваме в тях вино. Вие не помните такива времена, но други помнят.

Много столетия Пазителите мълчаха. Те пренебрегваха себе си, животът и телата им бяха само средство в стремежа към заветната Цел. Не огласяваха съществуването си. Всякога действаха и никога не се обвързваха. Знанието трябваше да е надеждно скрито от света на Злото, от силите на Разпределението, от слугите на Пиявицата. Никой не биваше да търси скритото. Иначе някой можеше да го намери. И то нямаше да превали Стръмнината, нямаше до нас да стигне.

Вече друго ще е! Потомците на Отгледания от Сърна ще тръгнат и ще покоряват. Земи и умове, сърца и власт, народи и пространства. Ще наберат неземна, несломима мощ, не ще се прекърши властта им през цялата Бъдна Епоха. Тенгрианското воинство отново се ражда, изплува от морето на забравата. Кой ще му опре? Как? С какви методи и средства? Ако Българите загубят своята Държава, знамето им над чужди столици ще се развее. Ако Убежището им се срути, ще разтопят Заплахата. Ако из корен ги изтръгнат, те навсякъде ще са успели да поникнат. Числото на годините се изпълни. Устоя народът на Тангра, пречистен е вече. Изпитанието свършва. Тълпите от бродещи мъртви ще изгорят, но избранниците на следващия Срок са тук. Записаното се изпълва.

На нашата планета човекът е единственият, който може да увеличи количеството зло в света. - /Тенгриански принцип/ Международната паразитна централа се стреми да предизвика нашето измиране. Хазарите искат ние да бъдем заменени от недостойни подобия на Българи. Талмудистите се страхуват от нас, мразят ни. Ние не сме предизвикали страха, той иде от собствените им свещени книги, от предсказанията, че не могат едновременно да съществуват България и Хазария, че ние ще донесем провал на техния гибелен план. Защо не възненавидят Тората и Талмуда? Самите юдейски писания казват, че заради юдейското беззаконие Владичеството ще премине от техни в наши ръце. Но ние никого не искаме да плашим.

Ние воюваме срещу самия Страх!

Самите ние не се нуждаем от страха на другите, за да повярваме в своята Сила!

Невежите не подозират, че техните най-съкровени и най-древни тайни са едва блед отблясък от нашето първично Знание. Ние сме паметта на Миналото. Без нас Миналото ще се разтвори в готовото да го погълне Небитие.

Пренесена е Книгата. Дарената ни преди седем хилядолетия Книга на Завета. Безлунната Книга, отпращаща към човешкото Начало и отправяща към Огненото следчовешко време. Тя ни дава знание за подлежащото на промяна и за Неизбежното, Непроменимото. Тя ни казва кое е в наша власт и кое лежи като голям камък по пътя - като канара, която никой не може нито да премести, нито да заобиколи.

"Всички истини са "истини за даден период", а не истини за вечността." - твърди? масонската книга "Морал и догма".

Ние различаваме временните от вечните истини.

- Без полза е вашето знание! - ни подиграват неуките.

- Не е без полза. Ние сме единствените, запомнили какво е било. Научили сме и какво предстои. Ще обявим предстоящото скоро. Ние помним Миналото и управляваме Бъдещето. В ръцете на паразитите е само изтичащият днешен ден.

Направляваните от цадика лъжемесиани са събрали късове злато и си мислят, че посредством него вечно ще властват над света и над човеците. Те не знаят, че

Само с първенство на Духа се владее материята!

Те не разбират, че ако е достатъчно силно, достатъчно чисто и достатъчно искрено, твоето желание става намерение на Тангра.

"И в цялата Земя, казва Господ, две части от жителите й ще се изтребят и ще изчезнат. А третата част ще се остави в нея. И тая трета част, Аз ще прекарам през Огън, пречиствайки ги, както се чисти среброто, и изпитвайки ги, както се изпитва златото." - /Захарий 13:8-9/

Вразумявам вярващите в чужди книги Българи: чуждите от нас са преписвали, но не всичко точно са преписали. Техният комплекс за непълноценност ги тласка постоянно към омразата и разрушението, а нашата цел е Щастие. "Злото разрушава света, паразитирайки на него!" - предупреждава зороастрийският принцип. Скитащият неграмотен пастир Авраам напуска Месопотамия преди някакви си 3 700 години, а те ще ми говорят за Древност! Какво могат да знаят те за Древността? Какво знаят за времето преди 40 000 години, когато нашите родове живееха в пещери? Какво знаят за първите ни уроци по писменост преди 8 000 години? Какво знаят за Книгите, писани преди тях да ги е имало?

"Според " Джагфар тарихъ ", прародители на съвременните Българи били племената Имен и Синд. Преди 35 000 години именците обитавали Голям /Двуречието/ и Малък /Балканите/ Рум, както и о-в Крит. Синдийците живеели около река Идел, Волга." Какво знаят юдеите за предюдейското време? Какво знаят те за нашата Небесна Вяра?

През 965 - 969 г.: Волжка България под водачеството на владетеля Табиб разгромява Хазария и я присъединява към своята територия под името Саксин. Това е една от причините те да ни мразят, но не го признават. Не признават и нещо още по-страшно за тях: причинявайки ни зло, те се опълчват срещу самия Създател. Писано е: "Приемащият Закона на Тангра става негов изпълнител. Той получава правото да съди и наказва."

Силата ще запази България, ще отклони връхлитащата гибел. Над Богоизбраните ще се издигне Щит. Божественият Огън ще съхрани Своите носители. Но Щитът ще е закрила само за вестоносците на древното Продължение. Могъществото ще озари единствено издигнати, а не скрити в ножниците мечове. Питате ли защо нашите Източни братя толкова държат да възродят своите Държави и да им поставят не други, а именно Български имена? Откъде изведнъж се явиха толкова много претенденти за Българското Наследство? Мислили ли сте защо враговете ни толкова мразят думата "Ариец"? Защото тя значи "Избранник". И защото истинските Избранници не са пръсналите се като ято пилци древни жители на Иранското плато, нито заселниците на европейския Север, а именно ние, народът на Тангра. И макар сега да ни е трудно, много трудно, ужасно трудно, непоносимо трудно - Възкресението е пред нас.

Кои сме ние в днешния ден, какви сме? Кои и какви ще бъдем утре?

НАРОДЪТ НА МЪРТВИТЕ

"Поддържайте Факела, о, хора на Тингри.”

Днес на Земята живеят повече хора, отколкото през всичките векове на човешко съществуване взети заедно. Поставяйки в основата този факт, ние разделяме народите на млади и стари, на живи и мъртви.

Млади са тези, които преди няколко столетия били малочислени племена, а зад всеки представител на старите стои дълга върволица от живели някога прадеди. Ние, българите сме древен народ, народ на мъртвите.

"Още в утрото на рождението се появяват предзнаменованията на смъртта.”

Винаги бъдете будни и бдителни. Не губете време, о, хора на Тингри.”

Дори не просто мъртъв - тройно мъртъв народ сме ние.

Първата смърт са нашите покойници. Твърде много сенки ни обграждат, твърде дълбоко знание, тегнещо над нашите души оставиха те.

Втората смърт е народностната ни духовност. Случилото се през IX век било стъпка, целяща придобиването на форма, съответна на обкръжаващия ни свят. Формата изтласкала съдържанието. Изместила го, без да го замести. Поне не напълно. Свое съдържание в мистичната формула до днес не успяхме да вложим, както сториха други, смятани за велики народи.

Третата смърт е физическата. Ние, българите сме изчезващ народ. Броят ни постоянно намалява. Повече от шест столетия кривата на числеността ни постоянно сочи надолу. Чужденци завземат без бой цялата българска земя.

Народ на мъртвите ли сме или сме мъртъв народ? Щом сме тройно умряли?

"Още отсега пригответе добра защита, о, вие, хора на Тингри.”

Да запитаме първата смърт.

- Свещено число на племето била седмицата, а не тройката. Надежда има.

Да запитаме втората смърт.

- Оковите на верските догми, сковаващи народностната Божествена формула не са вечни. Никой закон не е вечен. Особено законите, създавани от човеци. Опити за разкъсване е имало неведнъж. След три неуспеха иде ред на четвъртото Възправяне. Преди столетия е предречено. Надежда има.

Да запитаме третата смърт.

- И по-малко сме оставали, за по-дълги периоди се е спускала Нощта над нас. Всеки път величието се е възраждало. Името е, което определя съдбата на Държавата. Надеждата не е загубена.

"Бързайте напред винаги по посока на целта. Спечелете Надпреварата, о, хора на Тингри.”

Постоянна величина ли е жизнената сила на племето? Между живи и мъртви ли се разпределя тя?

Да вземем сили от първата смърт.

Постоянен ли е броят на душите във физическия свят?

Да вземем сили от втората смърт.

Мислят ли за нас нашите мъртви? Готови ли са да ни помогнат? Ще върнат ли това, което заедно с тях изоставихме?

Да вземем сила от третата смърт.

"Всякога бъдете облечени в доспехите на Мъдростта, о, вие, хора на страната Тингри.”

Което ни е нужно или ни го дават или сами си го вземаме. Или се отказваме от него. Нужна ли ни е Силата, способна да ни изведе в Бъдния ден?

Бяхме първата Общност, обособила се като Народ. Бяхме първите, извървяли своя Кръг през пространството, през Времето и през обратите на Съдбата. Бяхме посочени от Небето да бъдем Негови стражници и вестители. Неотреклите се от своя дълг няма да бъдат поразени от Лунната сянка. Останалите ще загинат. Безпаметните, презрялите Силата, надменните невежи, безродните отрицатели, приелите да бъдат роби, склави, примирилите се с участта на добитък, на гои, допусналите да ги превърнат в слуги, в даса - те ще бъдат изпепелени. Прекъснатата Нишка не се завързва пак.

Обучените от небългарски учители ласкаят сами себе си, наричат се с прозвището "интелигенти". Но не те съхраняват Паметта. Дори на подсъзнателно ниво, широките народни слоеве пазят повече памет. Българският език сам по себе си знае несравнимо много повече от всички така наречени "филолози", взети накуп.

Зачитайте паметта на предците. Изучавайте древните завети. Вековните повели не са просто вяра. Те са Воля, единосъщна с намеренията на Бога, на Тангра.

Смешни сте вие, които се мислите за съвременни, за "модерни" хора. Жалки сте, когато си въобразявате, че можете да избирате своите управници. Недостойни сте да ви помагаме, когато се сърдите, че избраните уж от вас, не изпълняват вашата воля. Чуйте собственото им "демократично" признание: "В действителност няма значение кой ще бъде избран. Резултатът винаги ще бъде един и същ." /Гари Ка/ И още:? "Естествено всеки грaждaнин дaвa своя глас и мисли при товa, че глaсувa зa този, който искa. Ние обаче знаем, че той глaсувa, за онзи, който ние искаме Товa е свещения закон нa демокрaциятa..." - George Bernard Shaw - Parents and Misalliance. Онези, които наричат нас "гои" имат обичай, забраняващ на чужди да доят техните стада. Сигурно сте запомнили - "гой" значи животно, "гоим" - добитък. Вие не тръгвате след Водачи от вашата кръв и Вяра, доверявате се на неваши. Не се възмущавайте, че те се отнасят с вас като с добитък.

Сами сте избрали да бъдете стригани и клани с отказа си да последвате Нас!

Народите не знаят кой в действителност ги управлява. Макар да им е казвано направо, без заобикалки: "Властта на демократичната система е арогантна и затова става видима. Чрез контрол върху световната финансова система, както и на най-важните златни резерви в световен мащаб, тя решава съдбата на нации и милиарди хора." Кореспондентът на "Blevins? Franks International" ? Бил Блевин (Bill Blevins), обърна вниманието върху златната повеля на банкерите: "Който е собственик на златото, той управлява" - (22 април 1999). Народите изобщо не подозират, че истинските им управници са други, не тези, които познават. Управлява се зад кулисите. "О, колко страшно!" Нима? Страшно ли? Кулисите са една нетрайна измама - картон и шарения. Измамата не е кула от камък, тя лесно се срива, щом човек е решен да я срине. И щом знае как! Нека прочетем поредното тяхно признание: "Хората от елита на властта са на мнение, че управлението на една? световна империя е твърде сериозна задача, за да бъде то предоставено на настроението и мнението на народа."

Неподвластен на паразитните земни власти е колобърският Съвет. Той е, който връщаше Българската памет през вековете. Той сочеше към избавление, поправяше грешки, сторени поради лудост, умствена тъпота или зла умисъл. Досега Съветът наставляваше. Отсега ще заповядва! И заповедите ще се настаняват в сърцата и умовете на все повече Българи и небългари от цял свят. Не само нашият, и други народи са подтиснати. Ние и на тях носим избавление. Протягаме им ръка, приелите ръката се изпълват с първичен Устрем, връщат се към Божествата на своите деди, превръщат се в оръжия на Тангра.

"Егоистичния рационализъм на световната демократична система не е в състояние да създаде едно задоволено човечество, защото всичко почива върху закона на джунглата ? стремеж за власт и конкуренция. Кредото на нашия днешен демократичен свят гласи: "Властта стои над правото".

Хиляди книги бяха написани върху демокрацията, за нейните преимущества и недъзи. Но едва ли нещо се промени, защото нашата съдба лежи в ръцете на неколцина хора на властта, притежаващи парите, златото, среброто и скъпоценните камъни, както и хипнотизиращите ни медии. В нашия отровен свят дори водата и въздуха попадат под техния контрол." - внушават те. Ние обещаваме друго:

- Заобикалящият ви ужас, страхът, корупцията, мизерията, несигурността, престъпността - всичко е част от вас, от вашия свят. Ето, идат Водачи на Нови времена, и те ще ви отведат другаде, където ще можете да живеете за себе си и за себе си да умирате. Не се учудвайте, ако ви кажат, че това другаде е тук. Досегашният свят живее от думи. Идат мъдреци, които ще ви научат да живеете от действия. Светът ще стане отново ваш, наистина Ваш! Дойде краят на униженията, дойде краят на подтисничеството, дойде краят на Злото, дойде Краят!
Гласувай:
3
1Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2360378
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2474
Календар
«  Ноември, 2019  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930