Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.04.2013 22:20 - Май ще е дотук
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 6923 Коментари: 6 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Идва дъщерята. Тя държи връзка с майка си по телефона. Уж операцията е минала добре, но не ми даде да говоря с нея. Разплака се: "тате, толкова ми е тъжно, че на мама са рязали крачетата!". Нямаше какво да й отговоря.
Аз също вече не съм добре. През януари един приятел лекар ми каза да не се плаша, но че ми остават около 6 месеца. Днес писах на Гришата Симов, известния дисидент, когото имам като брат. Описах му подробно симптомите. И ето отговора му:
"Лошо е
Преди година и половина, другият ми брат почина точно от същото - рак на хранопровода.
Не знам, дано поне вода можеш да пиеш по малко. Ако пиеш вода, разбивай в нея сода за хлеб. Тя унищожава рака. Поискай от Гошо, ако нямаш. Пий вода със сода, и насила, ако можеш.
Дано не е това, но най-вероятно е.
И ако можеш, пак се обади.
Господ да ти помага, ако не, да се излекуваш, поне да не се мъчиш!"

Така, че ако млъкна съвсем, не ме винете. От три места бях получил предложения за помощ, но после кореспонденцията внезапно секваше. Явно някой се намесва. Това е положението. Съжалявам, но силите ми стигат дотук.



Гласувай:
11



Следващ постинг
Предишен постинг

1. andrei - Ангеле-често проблемите с гърлото са продиктувани от
04.04.2013 09:37
нелекувана ангина.А нгината се предизвиква от бактериална инфекция.Често заразата е предизвикана от посещение при зъболекар при третиране на болни зъби.Ангината и последиците от нея се лекуват с бисептол(двапъти на ден),или пеницелин.При непоносимост към двете лекарства се използва амониев хлорид(нишадър) за гаргара няколко пъти на ден.Амониевият хлорид(нишадър),може да се закупи в аптеките и струва 0,70ст.Прави се разтвор от 1 до 3гр.в 100мл.л. вода и се прави гаргара.По този начин се премахват бактериалните полипи в устната кухина.Ако имаш поносимост към бисептола,успоредно с гаргарата взимай и него!Разтвора от нишадъра не се пие!!!Успоредно с това,може да се прави и гаргара със сода бикарбонат и прием по една чаена лъжичка за намаляване киселинността по хранителния тракт.Нарежи и изяждай всеки ден по един лимон заедно с кората нарязани на шайби поръсени със захар,ако нямаш мед.Прави тези процедури в продължение на 15 дена,ако видиш,че има подобрение продължи процедурите.Бактериалните инфекции са доста упорити и за това трябва постоянство докато се унищожат и махнат гнойните полипи.Дано тази рецепта ти помогне.Желая ти оздравяване!Нишадъра продаван в аптеките е в два варианта-на прах от 20 гр.и готов разтвор в шишенце.Купи си на прах и сам си направи разтвора за гаргарата.Дори диагнозата ти да е рак на гърлото(за което се съмнявам)процедурата няма да навреди!!!
цитирай
2. eltimir - Не е това
04.04.2013 09:46
Стана изведнъж. Буквално за секунди. Нещо с хранопровода. Бях си взел консерва риба филе и боза. Дояждах рибата и изведнъж усетих, че ми присяда. Пийнах от бозата, стана още по-зле. Едва отидох до кухнята и пийнах вода. Още по-лошо. Оттогава почти не мога да се храня. Има едно място в хранопровода, малко над слънчевия възел. Каквото и да се опитам да преглътна, като мине оттам боли ужасно. В повечето случаи ме избива на повръщане, от болките. Вчера едва успях да изям половин портокал. Днес обаче можах да пийна кафе, от 4 дни ми е. Но на колене няма да падна.
цитирай
3. andrei - Така както описваш симптомите,
04.04.2013 11:22
имаш силно възпаление на хранопровода,което се дължи на голямо количество стомашни сокове,които се връщат в хранопровода(рефлукс),от което хранопровода се изранява,понеже в него не трябва да се връщат стомашни сокове,на които е неустойчив.За намаляването и блокирането на стомашните сокове си купи от аптеката улкупрол(блокатор на киселините)който е от групата на Б-та блкатори,а възпалението се лекува с антибиотици.Когато си лягаш главата трябва да е на по-високо,за да не се връщат стомашните сокове.Ако не се лекува хранопровода,заболяването може да стане действително в рак.Действай решително и не се отчайвай.Не ползвай дразнещи храни кафе и ракия!!!В твоя случай кафето е отрова!!!За това заболяване кафето е голям дразнител и трябва да се спре употребата му.Все пак трябва да отидеш
при гастро-ентереоолог и след преглед посредствум сонда ще се види какво е точното ти състояние и мерки за лечение.
цитирай
4. nikikm - Елти,
04.04.2013 20:05
казваш,копърка,пък тя е с консерванти и кой знае колко още химия,както всички храни от магазина естествено.Те нали с това ни убиват!Народът масово мре,в квартала измряха маса народ от ра,масово страдат от диабет,приказвам им,но "ора морето!",както е изразът на Де Гол!Водата от чешмата също е отрова!Кое не е!Има много материали за тези неща!Каквото и да е,колкото и да го лекуваш,хапваш ли си копърка,пийваш ли бозица,която няма общо с истинската от едно време боза /бира/,вода от крана,все едно нищо!Как,всеки казва това,но никой нищо не прави!Каквото за всички,това и за нас!Това не го понасям и за това мрем,като мухи!Че и ни пръскат от горе!Човек,хлебарките намаляха!Ако искаш пиши на лични.Поздрави и дано имаш успех!
цитирай
5. nedovolen - Не помня от къде съм го свалил:
06.04.2013 10:11
Пълна лекарска манипулация е, че няма лечение за рак. Има неправилно лечение на рак. За съжаление ,,нашите" лекари също са в тази игра. Рака се лекува по точно обратен начин на това лечение, което е правилно. Днес по радиото слушах съобщение за следното откритие: Компютърна игра на име ,,Ремишън" дала невероятни резултати, които учудили лекарите. В играта се разигравала сцената как влизаики в своя си организъм човек почва да преследва и обстрелва с картечница туморите и да ги убива. За много кратко време се оказало , че туморите на хората играещи тази игра или са намалели, или са изчезнали....!
Ако найстина някой безпристрастно и непредубедено се интересува от тези методи - нека прочете следните книги:
,,Чудото на детоксикацията" на д-р Робърт Морс и
,,Дълголетие на мозъка" от д-р Дхарма Сингх Стаут - за това как е програмиран да работи човешкия организъм по самовъзстановяването си.
Вижте и материалите за д-р Раиф. Някой бе качил част от тях и в този форум. Това е само малка част от огромната информация, която напоследък излиза по тази тема.
Рака е болест, която започва от мисълта и запушване на лимфната система.
Ето едно свидетелство на една жена Кати Гудман: На 23 ноември ми поставиха диагноза „рак на гърдата”. Но аз твърдо вярвах, дълбоко, от все сърце, че вече съм излекувана. Всеки ден си казвах: „Благодаря Ти за изцелението ми.” Повтарях го непрекъснато. „Благодаря Ти за изцелението ми.” Вярвах в сърцето си, че съм излекувана. Представях си, че никога не съм имала рак. Едно от нещата, които правех, за да оздравея, беше да гледам много комедии. Това е, което правехме - смях, смях, и само смях. Не можехме да си позволим никакъв стрес, защото знаехме, че стресът е едно от най-лошите неща, които можеш да правиш, докато се опитваш да оздравееш.От 23 ноември, когато ми откриха рака, до времето, когато бях напълно излекувана, изминаха около 3 месеца. Без радиация или химиотерапия. Ние имаме основна програма, която се нарича „Себеизлекуване”. Получаваш рана, тя заздравява. Получаваш бактериална инфекция, имунната система се заема с бактериите и те излекува. Имунната система е създадена да лекува себе си.Болестите не могат да живеят в тяло, което е в здравословно емоционално състояние. Тялото ви изхвърля милиони клетки всяка секунда, но и създава също така милиони нови клетки. Всеки ден части от тялото ви буквално се подменят с нови. При някои по-бързо, при други - по-бавно, но след няколко години имаме чисто ново физическо тяло. Ако имате някаква болест и се фокусирате върху нея, ако говорите на хората за нея, вие създавате още болни клетки. Представете си как живеете в съвършено здраво тяло. Позволете на лекаря да се грижи за болестта. Виждате ли разликата между това, да имате артритни болки и да се чувствате уплашени, и това да имате артритни болки и да чувствате надежда? Разликата между надеждата и страха, е разликата между оздравяването и болестта. Щастливите мисли водят до щастлива биохимия и до щастливо, здраво тяло. Негативните мисли, стресът, оказват лошо влияние върху тялото и мозъка, защото точно мислите и емоциите ни непрекъснато реорганизират, пресъздават тялото ни. Премахнете физиологическия стрес и тялото ще направи това, за което е създадено. Ще се излекува! Виждала съм как бъбреци регенерират, как рак се стопява, зрението се подобрява и се възвръща. Винаги съм казвал, че неизлечимото отвън е излечимо отвътре.
Ако ти е интересно чети и Норбеков. Там също човек може много неща да научи.
Та дори и систър Уайт на много места точно е описала тези неща, но догматичното и целенасочено манипулиране на нашето възприятие за писанията и, ни е ослепило за тези истини....
Та за сега спирам. Това бе само капка от морето. :)
цитирай
6. nedovolen - рак
06.04.2013 10:23
Ето и проста рецепта срещу рака:

Два по-големи корена джинджифил се обелват и рендосват на най-ситното ренде, може и с чопър. Смесват се с 1/2 кг домашен мед. Сместа се консумира 3-4 пъти дневно, с НЕ МЕТАЛНА лъжичка. Първите резултати се усещат след 2-3 дни.
Споделете, да научат повече хора!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3002891
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930