Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2013 11:54 - Следизборно
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 4406 Коментари: 3 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Тези избори не бяха като предишните. След тях много противни, тоест партийни лидери си дадоха оставките. От партийните централи се излъчват разнопосочни сигнали, паниката се вижда и от самолет. Но се почна и нещо друго:
http://news.ibox.bg/news/id_1771355631
"Преди броени минути БЛИЦ първи съобщи шокиращата новина - самоуби се кандидат за депутат от листите на ДПС! Около 1 часа тази нощ Кънчо Боков се е застрелял със законно притежаваното си оръжие.65-годишният Кънчо Боков е шеф на столичната организация на ДПС. Тялото му е било открито безжизнено в столичния квартал "Разсадника". Репортер на БЛИЦ научи, че Боков е страдал от рак на белите дробове, като заболяването е било в напреднал стадий. Според негови познати именно това е причината за самоубийството."
Това не го вярвам. Имах близки и приятели, които умряха от такава форма на рак. Последните месеци те бяха в безпомощно състояние. А тоя го кандидатират за депутат. Но ето и допълнение към новината:
http://www.blitz.bg/news/article/199722
"Подчинен на Кънчо Боков се самоуби на рождения си ден
"Да си сложиш край на живота не е решение", каза преди 2 години пред БЛИЦ шефът на ДПС София
Две години преди да сложи край на живота си, шефът на ДПС София Кънчо Боков оплака свой подчинен в организацията. През нощта на 29 срещу 30 април 2011 година в офис на столичната улица "Раковски" се самоуби Борис Нейчев, активист на ДПС София."
Та изглежда се случват събития, за които никой нищо не казва. Вместо това ни подхвърлят измислени компромати за отклоняване на вниманието.
Имам едно интуитивно усещане, че сега по възможност трябва да наблюдаваме под микроскоп дейността на американските бази в България.
Друг важен въпрос е за шистовия газ. Изборите още не приключили, а те ни казват, че трябвало да почнем такъв добив. Иначе сме щели да бъдем под руска енергийна зависимост. Да, ама от тая зависимост един ден все някак може и да се отървем. Докато "Шеврон" ще умъртви огромна част от българската територия и ще я направи негодна за обитаване. И това вече ще бъде фатално.



Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. eltimir - Измамите
15.05.2013 14:59
По новинарските сайтове чета за всякакви глупости. За коалиции, за бюлетини и кой с кого не е съгласен. Но нито дума за реалните проблеми в бившата ни държава. Никой не казва какво се случва реално. Никой не заговорва за геноцида, за зверската мизерия, на която обрекоха народа ни. Никой не говори за расовата и етническа дискриминация, на която ни положиха. Защо например за циганите има всякакви помощи, а за българите няма нищо? Защо циганите имат право на медицинска помощ, а ние нямаме? Това е съзнателно унищожение на българския народ, а никой партия не обелва и дума. Не се говори за последствията от добива на шистов газ. За пръскането, на което подлагат американските самолети. За ГМО, което ще ликвидира българската природа. За отровните вносни храни и напитки, които се продават свободно и изместват българските. За умишленото отравяне на водата във водопроводната мрежа. И за много още.
Но Възмездие за всичкото Зло ще има, и то ще бъде страшно!
цитирай
2. tomcat2 - "ащо например за циганите има ...
15.05.2013 15:46
"ащо например за циганите има всякакви помощи, а за българите няма нищо? Защо циганите имат право на медицинска помощ, а ние нямаме? Това е съзнателно унищожение на българския народ, а никой партия не обелва и дума. Не се говори за последствията от добива на шистов газ. За пръскането, на което подлагат американските самолети. За ГМО, което ще ликвидира българската природа. За отровните вносни храни и напитки, които се продават свободно и изместват българските. За умишленото отравяне на водата във водопроводната мрежа. И за много още."

ГАРАНТИРАНО ОТ ГРОБ!
цитирай
3. eltimir - Не само от ГРОБ
15.05.2013 17:01
В мръсната игра са всички партии и всички политици Всички до един. Ако не бяха в играта, нямаше да са в политиката. Те всичките са престъпници и българоубийци и заслужават само смърт. Време е за смяна не на една партия с друга, а за смяна на цялата Система. Време е да приключим с еврейския "демократичен" модел. Иначе просто ще умрем.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996330
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031