Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2013 16:47 - ЧОВЕКО, СТАНИ! - 5
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 936 Коментари: 0 Гласове:
1



Ами тероризмът, с който ни проглушиха ушите? Същият тероризъм, създаван умишлено от световните управници. Арундхати Рой в „Хората срещу Империята” го е написал доста образно: „Мандарините на корпоративния свят, изпълнителните директори, банкерите, политиците, съдиите и генералите ни гледат от високо и клатят строго глави. "Няма алтернатива," казват те и пускат кучетата на войната. Тогава от руините на Афганистан, от разрушените градове на Ирак и Чечня, от улиците на окупирана Палестина и планините на Кашмир, от хълмовете и равнините на Колумбия и горите на Андра Прадеш и Асам идва смразяващия отговор: "Няма друга алтернатива освен тероризъм." Тероризъм. Въоръжена борба. Въстание. Наричайте го както искате. Тероризмът е ужасен, грозен и обезчовечаващ както за своите извършители, така и за своите жертви. Но същото се отнася и за войната. Може да се каже, че тероризмът е приватизацията на войната. Терористите са търговци на свободния пазар на войната. Те са хората, които не вярват, че държавата има монопол върху законната употреба на насилие.” Дали самите терористи съзнават, че техните действия само дават оправдание на техните врагове да водят своята война срещу народите на Земята? Защото това е истината, отвратителната невероятна истина. Войната се води не срещу някоя отделна държава, не срещу някоя идеология или религия. Войната е срещу всички човешки народи на цялата планета Земя. И в тази война средствата не се подбират.

     В интервю за сп. „Nation und Europa” Патрик Бюкенън предрича следното бъдеще на континента: „Моето изследване е основано на статистически данни, взети от официални източници на ООН. То показва, че нито една европейска държава, с изключение на Албания няма тези показатели на раждаемост, която ще й позволи да достигне до 2050 година в сегашния си вид. До 2050 година Европа ще загуби 128 милиона от своите 728 милиона жители. Тези загуби, които съответстват на съвременната численост на Белгия, Холандия, Норвегия, Швеция, Дания и Германия взети заедно. Италия ще загуби 16 милиона население, Германия – 23 милиона, Русия – 33 милиона. Количеството на европейците рязко ще се съкрати и ще измре, те ще бъдат принудени да приемат стотици милиони африканци и мюсюлмани, за да запълнят освободените работни места, да могат да изплащат пенсиите, социалните помощи и да обезпечат възрастните хора. Към 2050 година половината от всички европейци ще бъдат над 50 годишна възраст, а от тях 10% /60 милиона души/ ще бъдат по-възрастни от 80 години. Това ще бъде краят на Европа.” Като бивш съветник от кабинета на президента Роналд Рейгън, и сам като кандидат за президент на САЩ Бюкенън разполага с доста поверителна информация. Едва ли един такъв човек ще вземе да хвърля думите си на вятъра. А лично мен допълнително ме смущава фактът, че над имената на такива като него в нашата бивша България тегне непробиваема цензура. Нещо повече. Когато взема подобни текстове от рускоезични източници, когато ги преведа и ги публикувам със съответното позоваване, с посочване на автора и със свой коментар, тогава почват да се сипят обвинения, че съм бил плагиатор. И то от типове, които непрекъснато преписват от мен, без да са ме спонали нито веднъж като източник на информация. Здраве да е. По-добре такива обвинения, отколкото да премълча. По-добре да кажат, че съм плагиатор, отколкото да ме нарекат страхливец и предател на своя народ.

     Чакайте! Какво прочетох по-горе? За това, че застаряващото население на Европа няма да е в състояние да осигурява пенсиите и социалните помощи и затова ще бъде принудено да приема всякакви емигранти. Сега ще напиша нещо, от което повечето читатели ще подскочат. А не ви ли се струва, че именно системата на пенсиите и социалните помощи е главният виновник за застаряването на Европа и за измирането на европейците? Помислете. Какво е било, когато тази система не е съществувала? Тогава хората създавали много деца, за да ги гледат на стари години. Тогава родовете били задружни, залагало се на взаимопомощта. Тогава обществото било устроено по различен начин и било много по-устойчиво. Тогава нямало толкова простор за развитието на паразитизма, който е вероятно най-големият бич за съвременния свят. Какво ще правят паразитите сред нас, ако не им осигуряваме пенсии и не им раздаваме социални помощи? Ще работят? Ще си изкарват хляба с честен труд? Само не ме разсмивайте. Именно сега, при нашата пенсионна и социална система, с нашия Кодекс за задължителното обществено осигуряване те се чувстват най-добре. Ние даваме парите, те живеят и се размножават с тях. Ние самички развъждаме бурените, задушаващи нашите народи.

 

     Нека спомена още една вероятна причина за измирането на белите европейци и за катастрофално ниската раждаемост сред тях. В „Завършекът на българския Преход” писах: „През 50-те години в Плевенския затвор са правени експерименти по стерилизацията на “вражески елементи”, 18-25 годишни антикомунисти. “Там бяхме изолирани една група около 40 човека. По-късно никой от нас нямаше деца.” – разказва един от оцелелите. Както се вижда, експериментите се оказали успешни. Десетина години по-късно започва масово стерилизиране на млади българи и българки. С инжекции, под формата на ваксиниране. Ако някой от потърпевшите се усети и започне собствено разследване следват заплахи, а нерядко и загадъчна смърт. За малцинствата естествено, такава мярка не е предвидена. В резултат към сегашния момент имаме около половин милион бездетни двойки. Етнически българи. Толкова е ужасно, че мозъкът отказва да го повярва. Но е самата истина. През 1998 година известен български родолюбец заподозрял фирма “Данон”, че слага в своите продукти вещества, водещи до безплодие у консуматорите и изразил своите съмнения гласно. Малко по-късно го принудиха да емигрира. Може ли престъплението да се докаже? Документи едва ли са останали. Но има един факт, който все някак трябва да бъде обяснен. Какъв е процентът на бездетните българи и какъв е процентът на бездетните сред останалите етнически групи в България? За да не ме обвинят във фантазьорство, отново ще се позова на разрешена и огласена информация. На 14 февруари 2004 година вестниците писаха: “876 567 български семейства пък въобще нямат потомство, сочат последните данни на КНСБ и Обществения женски парламент. Поне 300 000 от тези семейства са без шанс за бебета, тъй като или мъжът, или жената страдат от стерилитет.” Хайде нека ни дадат подробни данни с обяснение за причините, довели непозитивното явление, пък тогава пак ще си говорим.” После в различни периодични печатни издания бе загатнато, че психотронната апаратура бива използвана и за подобни цели. А дали някой си спомня, че още през 1860 година френският писател Луи Жаколио пише за възможността хората да бъдат стерилизирани посредством излъчвания? Убеден съм, хората все повече и все повече ще осъзнават реалността на психотронното оръжие. Но някак ми се ще да го осъзнаят преди да са станали негова жертва.

     Няма да правя цялостен анализ. Само един пример как се сменя обществената система в една страна, как се подменят народните желания с желанията на Световното правителство. Мнение за събитията в Украйна през късната есен на 2004 година: „Демонстрациите в подкрепа на Юшченко се съпровождаха от лазери, плазмени екрани, крещящи мощни звукови системи, рок концерти, палаткови лагери и огромно количество оранжеви атрибути, но ние щастливо вярваме, че всичко това е „спонтанно”. ” Някой се разпорежда с нашите съдби както си иска, без даже да си направи трудна да ни съобщи каква е неговата крайна цел. Дали наистина нищо не зависи от нас? Не вярвам. Този „някой” отчаяно се нуждае от нашето доверие. Без да му повярваме и без да му поверим доброволно съдбите си в неговите ръце, той е безсилен. А каква е целта на невидимия „някой”? Вижте резултатите, вижте какво се случва в страните, където победи така наречената „демокрация” и съдете сами.

     За да бъде картинката завършена, още един цитат от книгата на Бюкенън “Смъртта на Запада: “През 1960 година населението на Съединените Щати бе 88,6 процента бели; през 1990 година делът на белите бе спаднал вече до 75,6 процента, тоест за 30 години ние наблюдаваме съкращаване с цели 13 процента... Към 2020 година делът на белите ще се съкрати до 61 процента". Така пише Питър Браймлоу, експерт от списание "Форбс". Към 2050 година евроамериканците ще станат етническо малцинство в САЩ.” Оказа се, че Питър Браймлоу бил голям оптимист. Сега, в края на 2007 година статистиките сочат – в САЩ гражданите от европейски произход вече са малцинство. Значи онова, което наблюдаваме в съвременна България не е много по-различно от онова, което водещи американски умове наблюдават в тяхната страна. След като ни отне всички права, г-жа Демокрацията ни остави единствено правото на безправие. И започна един геноцид в името на етническия мир. И започна да се разхожда из страната ни щедрата демократична Смърт. Стигна се дотам, че в центъра на София тълпа пришълци крещеше „Смърт!!!” за коренното население. И вместо да арестува пришълците, полицията арестува местни младежи, на които /О, ужас!/ не им харесало, че някой иска тяхната смърт и тази на семействата им. Същата Смърт виждаме, че е почнала да се разхожда и в Щатите. На 16 декември 2006 година Българското Национално Радио предаде, че според Агенция „Медиана” и Института за социални дейности и структури „Иван Хаджийски” циганите в България са се увеличили три пъти. Не с три процента, а три пъти! Това вече не може да бъде обяснено само с висока раждаемост. При положение, че населението на страната намалява като цяло.  Което означава, че от своя страна ние, българите сме намалели поне два пъти. Това може да бъде обяснено единствено с целенасочено изтребване на българите и с целенасочено развъждане и заселване на цигани. Някой усилено се стреми да предизвика нашата смърт. Либерално и демократично, разбира се! Също както в Щатите демократично и либерално развъждат черни и съсипват белите. И тук, и там като проводници на убийствената политика се сочат ционистите.




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2995955
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031