Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2013 16:50 - ЧОВЕКО, СТАНИ! - 6
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 842 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Длъжен съм изрично да подчертая: в никакъв случай не бива да се слага знак на равенство между ционисти и евреи. Не може да се слага знак на равенство между лица, изповядващи юдаизма и ционистите. Като пример ще посоча организацията „Юдеи против ционизма”, а също думите на Игал Амир преди да застреля израелския министър-председател Ицхак Рабин „Държавата Израел е чудовище!”. И обратно. Сред ционистите има много неевреи. Примерът с клана Буш е достатъчно красноречив. И да не забравя други едни проводници на ционизма, марксистите. В своята книга Бюкенън изрично отбелязва, че първите апостоли на невежеството, чиито продължители са днешните либерали, били именно марксистите:

     “Един от първите последователи на Маркс беше унгарецът Дьорд Лукач, агент на Коминтерна, автор на книгата “История и класово съзнание”, която го постави редом с Маркс. “Аз смятам революционното унищожение на обществото за единствено възможен и верен способ за действие. Световната промяна на човешките ценности не може да бъде извършена без да бъдат унищожени ценностите на предишния свят, и без създаване на нови, революционни ценности.” Като заместник на народния комисар по културата в правителството на Бела Кун, Лукач на практика изпълняваше своите демонични възгледи и методите му впоследствие бяха наречени “културен тероризъм.”

     Някога, преди години ми казаха следните думи: “Ти мислиш ли, че ционистите биха постигнали всичко това, ако не им беше позволено, и ако не им помагаха?” Та кой им е позволил и кой им помага? А кой помага на нас, хората? Изглежда някой ни помага, защото последните действия на противника са доста хаотични и припряни. Те бързат, страхуват се от нещо, пришпорват сроковете. Те са готови дори на жертви, което вече говори много. Все повече си проправя път идеята, че зад ционистите стои някой много по-могъщ, но че също толкова могъщ съюзник имаме и ние. Още преди сто години бе отправено едно такова предупреждение: „Ако сводовете на цивилизацията се срутят, то разбира се, ще рухне цялата сграда. Но основите са достатъчно здрави.” Та ситуацията никак не е проста. Тя ще се окаже много по-сложна, отколкото изобщо сме могли да допуснем.

***

            Из „Пътешествията на Гъливер”:   

 „- Имам въпроси.

     - Въпроси ли, Ваше величество?

     - Да.

     - Министрите, управляващи страната ви, как стават министри?

     - Обикновено известна сума пари решава въпроса.

     - Как опознават хората, на които трябва да служат?

     - Не се налага, защото доста често пият и играят хазарт.

     - Вече спомена хазарта. Кога усвояват това "забавление"?

     - На 16-17 г.

     - А кога се отказват от него?

     - На 60-70 г.

     - Във вашия съд за колко време се решава кое е добро и кое - зло?

     - Процесите траят седмици и месеци, на висока цена за потърпевшите.

     - Това значи ли, че бедните нямат достъп до съда?

     - Те са заети с работа и не се нуждаят от правосъдие.

     - Адвокатите ви защитават ли очевидно съгрешили хора?

     - Разбира се! Това им е работата!

     - Данъците ви са се увеличили с 5-6 млн., но държавата харчи двойно повече. Как кралство харчи повече от полученото в данъци?

     - Съвсем просто е. Вземаме назаем повече от себе си.

     - И войните ви... Защо винаги нападате хората? Защо да напускате бреговете си освен за търговия?

     - Често се браним, като нападаме, преди да ни нападнат, и изненадваме врага.”

            Предпочетох да цитирам филма, тъй като в книгата описанията са по-многословни и завъртени. Все пак не мога да пропусна един извод: „Той /Кралят/ бе безкрайно учуден от описанието ми на историческите събития, станали у нас през миналия век; и заяви, че те не били друго освен редица от заговори, бунтове, убийства, кланета, революции и изгнания – най-лошите последици на алчността, раздорите, лицемерието, лукавостта, жестокостта, яростта, лудостта, омразата, завистта, похотливостта, злобата и амбицията.” Да, има вероятност следваната от редица правителства да не е дело единствено на ционистите, а да е продължение на традиционната английска политика. На нищо не пречи ционистите да са взаимствали от англичаните, впечатлени от успешната им в миналото успешна колониална политика. Същата колониална политика, чийто последици днес са настъплението на цветнокожите и отстъплението на бялото население от самата Англия. Защо да не са взаимствали, след като техните „Ционски протоколи” също са заимствани от един друг европеец – Николо Макиавели. Та всичко е преплетено и никой не е само виновен, като и останалите, включително жертвите не са само невинни. Дали човекът не достигна един от пределите на своите възможности и не се устреми към самоунищожение? След което оцелелите ще се устремят към нов прогрес и към овладяване на нови възможности, докато не стигнат и те на свой ред до предела си. И все пак, все пак случващото се е нашия свят е твърде нечовешко, за да повярвам, че то е дело само и единствено на същества, принадлежащи към някоя от човешките раси. Още живелият през 27 век преди Христа индуски император Ашока е казал, че на Бог е угодно хората да живеят в безопасност, мир и щастие и да се ползват със свободата да разполагат със себе си. Днес от този завет нищо не е останало. Значи днешният свят не е угоден на Бога. А на кого е угоден?

            Именно Ашока решил да забрани използването на човешкия разум за зло. Той засекретил древната наука за природата, за бъдещето и за миналото. Били скрити уменията на колективната психология и знанията за разпада на материята. Тогава, през времето на неговото управление било основано тайното общество на Деветимата Неизвестни. Аз твърдя, че една от целите на Адолф Хитлер била да се добере до тези знания. Част от тях му били наистина открити и видяхме за какви цели бяха използвани. С една забележка. Истински древните Знания не са съсредоточени само в Индия, а са разпръснати из цял свят, като една от важните точки, до които Хитлер не получил пълен достъп, била именно нашата България. Нацистите не успели да получат достъп и до тайните на Шумер, въпреки своето старание да се представи като приятел на арабите. Част от тези знания по неизвестни причини почва да става известна в наши дни. Изглежда обществото на Деветимата Неизвестни, понесло тежък удар през ХХ век, почва отново да действа с пълна сила. Редица белези сочат, че причина за необичайната активност на Деветимата се крие в присъствието  на неземни сили върху нашата планета и действията им, насочени към човешкото унищожение.

***

     Да посоча още факти, на които изобщо не бе обърнато внимание. След атентатите на 11 септември, когато стана ясно, че се готви война срещу Афганистан и Ирак, някои мюсюлмански лидери почнаха да говорят, че такава война няма да реши нищо, тъй като САЩ така или иначе ще бъдат унищожени от ръката на Бога. Подобни твърдения бяха излъчени и по български телевизии при интервюта с наши мюсюлмани. После мюсюлманите замлъкнаха, не поясниха откъде идват предсказанията и какво точно им е известно. Обаче се активизираха “силите, стоящи зад създаването на Исляма”, както обичат да назовават себе си представителите на една мюсюлманска секта. Тази секта кой знае защо започна да проявява огромен интерес към България и към древностите из българските планини. При това забележете – отнася се до древности, създадени много преди някой някъде изобщо да е чувал думата Ислям. Оттатък Атлантика пък заговориха за предсказанията на Маите, според които краят на света щял да настъпи през декември 2012 година.

Хайде сега да свържем всичките тези дребни събития с плановете на Израел и САЩ да завоюват целия свят. Всеки разумен човек разбира, че такива стремежи нямат никакво бъдеще. Освен ако… Освен ако наближава катаклизъм, след който годната за обитаване земя ще се свие. Тоест, ще настъпят условия, при които могат да оживеят твърде малко от живеещите днес хора на планетата Земя. Кои именно ще живеят – това е въпросът.

     Един такъв поглед върху нещата обяснява защо САЩ и ционистите усилено се стремят да унищожат физически стари и културни народи, а на тяхно място не по-малко усилено развъждат паразити. Безполезни паразити, които не умеят нищо друго, освен да ядат и да се размножават. Паразити, непрекъснато увеличаващи своето количество за сметка на качеството. Паразити, ускорено развъждани с едничката цел да задушат като бурени коренното население на не една и две страни. Ще кажете, че няма логика. Напротив – логиката е желязна. Ами след евентуалния катаклизъм неграмотните, необразовани и полудиви паразити не биха били в състояние да окажат реална съпротива на американо-ционистките нашественици. За разлика от коренното население на земите, които върхушката на Израел и САЩ се стреми да превземе.

Сега нещо да не е ясно?

     Не е ясно каква е ролята на онова НЛО, което уж е паднало над Ирак. Ами ако не е „уж”, а наистина е паднало?

Вчера, 18 декември 2007 година специално гледах филма, посветен на нацистките летящи чинии именно заради съществото, което се вижда да се катери по една от тях. Нарочно споменавам датата, макар че нямам намерение да обяснявам за какво точно я споменавам. Кое, или по-точно какво е това същество? Твърде много напомня на ликантроп, човека вълк от митологиите. На „блуждаещ демон”, който е способен да приема и човешки облик. С малката разлика, че у реалното същество забелязваме характерна гърбица. Съжалявам за качеството на снимките, не успях да намеря по-добри. Все пак съществуват достатъчно доказателства, че такава техника действително е съществувала. Само че дали германците, и по-точно дали изобщо човешки същества са имали пълния контрол над нея?

     Достатъчно информиран човек ми разказа, че по време и след Втората световна война в ръцете на руснаците се оказали няколко такива диска и известна документация към тях. Сталин наредил да се почне стоежа да дискове. Далеч на север, далеч от любопитни погледи. Били построени няколко десетки такива машини. Идеята била СССР да притежава сигурна защита в случай, че САЩ решат да нападнат откъм Северния полюс. После, когато Сталин умира и на власт идва Никита Хрушчов, стоежът на дискове бил прекратен. Нещо повече. Готовите машини с личната заповед на Хрушчов били потопени в океана на голяма дълбочина. И възникват едни въпроси… Дали построените в СССР дискове били достатъчно надеждни, дали тогавашната съветска техника е могла да усвои в достатъчна степен технологията? И дали зад унищожаването на готовите вече машини не се крие нечия друга воля, стояща над правителствата на СССР и САЩ? Свързвам горното с думите, заради които Гестапо арестувала Вернер фон Браун, създателя на ракетите „Фау”: „Все ми е едно дали Германия ще победи, моята цел е да завладея Луната”. Странни думи, изречени в странна обстановка.

     Ще цитирам откъс от някакъв справочник за извънземните. Доколкото можах да схвана, данните са взети от книги на Тимъти Гууд. Както не смея да твърдя, че моите предположения са истина от последна инстанция, така и не мога да твърдя, че справочникът казва пълната и неподправена истина. И все пак когато отделни хора стигат до едни и същи заключения, може би пък и да има нещо вярно:

     “ANTARCTICAN

     Според твърденията това е секретна зона за операции за едновременно човешки и рептилиански същества. Някои казват, че Арийско-нацистките учени всъщност са развили летателен апарат с форма на диск способен на много напреднало въздушно движение, и че свастиката е била видяна на няколко диска. Те може би се пилотират от "чистокръвната" русокоса и синеока Арийска раса. Изглажда, че в НЛО сценариите е замесено повече от едно човешко "русо" общество, и че специално подземните човешки общества може би са развили руса коса, дължаща се на липсата на светлина. Антарктиците може би главно се състоят от чистокръвни, синеоки, руси Арийци, които станали жертви на манията на Хитлер да създаде суперраса, и както се предполага от Харбинсън и други, повечето от тях може би се контролират чрез мозъчна манипулация и импланти, съществувайки като човешки търтеи (роби), които се използват за да се запази това тайно общество функциониращо. Говори се, че под планините на Neu Schwabenland в Антарктида лежи масивна съвместна човешко-рептилианска подземна система наречена "Новият Берлин". От някои източници се твърди, че тази съвместна сила сее терор по този сектор на галактиката, завладявайки и извършвайки безброй зверства върху мирните обитатели на другите светове. Твърди се, че първоначалният "договор" със Сивите е бил установен от Баварските общества Туле и Илюминати през 1933 г., и това сътрудничество е било пренесено в Америка чрез ЦРУ.” Значи си заслужава да потърсим следи от същества, подобни на онова, което виждаме да се катери по нацистки летящ диск.


Тагове:   нацисти,   ционисти,   загадки,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3004091
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930