Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2013 08:02 - Истерията на разбулената Изида
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1744 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Понякога Минало и Настояще се срещат по твърде неочакван начин. Тогава булото на Изида се смъква и тя изпада в истерия. Тогава започва кървава разправа с хората, ровещи се из тайните на Миналото.

Говоря напълно сериозно. Хора, занимаващи се с въпросите на загадъчното, хора ровещи се в тайните на миналото или пък разсъждават върху ставащото в Космоса биват преследвани жестоко. По-жестоко и от авторите на най-злостните компромати. Но те, преследвачите няма да си го признаят, ако не ги притиснем до стената с достатъчно убедителни доказателства. Лично на мен сега ми се ще да попитам евреите защо спряха моя безобиден втори сайт? Знам, че няма да ми отговорят. На тях изобщо не им изнася да отговорят на толкова неудобен въпрос . Ако бях сгафил, ако наистина бях нарушил някое правило, те с удоволствие щяха да го огласят. Сега се свиват гузно и си траят. Та те няма да ми отговорят, ама аз да си ги попитам. Да не кажат утре, че не съм ги попитам. А сега да продължим с препубликуването на една от изтритите опасни и престъпни според евреите теми.

26 януари 2013 година

image

Тези химически следи сте ги виждали всички. Но причината за тях упорито се пози в тайна. Позволих си да я оглася. В резултат - внезапното закриване на няколко Интернет сайта. Значи си заслужава да продължим ровенето в тайните.

Някои от вас са забелязали, че винаги когато публикувам тема като тази за песоглавците например, ми се случват неприятности от най-различен характер. Темите за Космоса също не са безобидни. Няма да забравя каква ярост обзе Димитър Радев и неговата агентура, когато в сайта Движение „Воини на Тангра” зададох няколко безобидни въпроса. Той например твърдеше, че на Марс няма атмосфера. Аз се поинтересувах кой тогава вдига над марсианската повърхност десетките хиляди тонове пясък, та даже с телескоп се вижда как образът на Марс се замъглява. Попитах също ако това на снимката е роботчето, което се разхожда из планетата и снима, кой в такъв случай ходи след самото роботче и снима него? Защото е нелогично да твърдим, че това се върши от спускаемия апарат „Викинг”.

image

image

Странни шевове на лунната повърхност. Не ги е правил Бойко Борисов. А защо Службите на Боклука реагират, когато заговоря за шевовете или покажа техни снимки?

Попитах също кой, след като руснаците не са стъпвали на Луната им е прибрал „Луноход едно”? Прибрал им го е по време, когато американците вече престанали да ходят там. И защо на „Луноход две” имало сдвоена картечница? Защо след като снимката с шевовете и браздите на Луната са плод на фотографски дефекти, то тези „дефекти” не минават през спускаемия апарат, а апаратът ги закрива?

 

И така нататък. Радев изпадна в истерия и започна да бълва какво ли не срещу мен. Подкрепиха го няколко от „воините”, а другите замълчаха. Аз само питах. Задавах своите тъпи селски въпроси. Агентът Радев не се ядосваше толкова, когато пусках най-разнообразни компромати срещу един или друг ДС служител, а се ядоса от наивните ми въпроси по безобидната космическа тема. Излезе, че безобидната тема е много по-обидна от обидните. Е, поне не ме убиха. Някои ги убиват. Прочетете сами.

***
image

Списъкът на Шелдън

Учените, работещи над секретни космически проекти за защита от чуждопланетни нашествия умират при загадъчни обстоятелства. Защо?

Това се случило през октомври 1986 г. в Бристол. Мъж в елегантен костюм завързал въже за едно дърво, другия край на въжето - за шията си, качил се в своята кола и потеглил рязко. Смъртта настъпила моментално. Полицията намерила у загиналия документи на името на проф. Аршад Шариф. Вестниците писали за самоубийство. И никой не се заинтересувал от странния факт, че проф. Шариф пропътувал сто километра от своя дом в Лондон, само за да се самоубие в Бристол.

Само няколко дни по-късно още един лондонски професор Вимал Дазибай пропътувал същия път, за да се хвърли с главата надолу от Бристолския мост. Интересно съвпадение, особено ако вземем под внимание, че и двамата учени работели над един и същ проект - английска правителствена програма, аналогична на американската "Звездни войни”. И още нещо - и Шариф, и Дазибай се интересували от НЛО…

Известният американски писател Сидни Шелдън решил да проведе самостоятелно разследване. Той изяснил, че самоубийствата на Шариф, и Дазибай съвсем не са били единствени. Загадъчен мор покосявал английските специалисти, занимаващи се с проблемите на НЛО и звездното оръжие:

Януари 1987 година. Автор Сингх Хида изчезнал безследно и бил обявен за умрял.

Февруари 1987 година. Питър Пийпъл е прегазен в гаража си от своя собствен автомобил.

Март 1987 година. Дейвид Сендс се самоубива, като насочва колата си с голяма скорост срещу едно кафене.

Април 1987 година. Марк Визнер се обесил.

Април 1987 година. Стюарт Гудинг е убит.

Април 1987 година. Дейвид Гринхалг паднал от мост.

Април 1987 година. Шенъл Уорън се удавя.

Май 1987 година. Майкъл Бейкър загива в автомобилна катастрофа.

Всичко, по данни на Шелдън, за кратък период от време на Оня свят след Шариф, и Дазибай се преселили повече от 20 техни колеги. По-точно 23 души. Съвпадение?

Най-невероятната хипотеза е свързана с чуждопланетна агресия, опити на чужд разум да подчини на себе си човешката раса. Ето и друга кратка хронология:

- Първият официално регистриран случай на получаване на загадъчни сигнали от космоса е датиран през 1889 година. Това се е случило в колорадската лаборатория на Никола Тесла.

- 1921 година. Гилермо Маркони приема странни сигнали.

- 1928 година. Научният печат съобщава за тайнствено "радиоехо” от някакъв обект, разположен зад пределите на земната йоносфера.

- 1959 година. Специалистите от НАСА зафиксирали сигнали от неизвестен спътник на нашата планета. /Спътникът, получил името "Черният принц” бил преследван две десетилетия от американски и съветски космически апарати, но безуспешно. бел. прев./

- 1961 година. В работата по проекта ОЗМА, групата на доктор Франк Дрейк прослушвала сектора на звездата Тау-Кит. Били прехванати ясни кодирани импулси. После се намесил Пентагонът, заявявайки, че учените са хванали предаване от секретна военна радиостанция. Учените не повярвали на обясненията. Астрономите провели още две програми на търсене - ОЗМА-2 и ОЗМА-3. И всеки път имало "нещо”. По-нататъшната работа обаче се изродила в безкрайни спорове.

    В архивите на изследователите, занимаващи се с т. нар. аномални явления могат да се намерят немалко интересни свидетелства на тази тема.      В 1929 г. например, "чуждопланетни” сигнали хващали не радиотелескопите, а обикновените радиоапарати на вълна 75 метра. Някой, наричащ себе си Никомо, в течение на дълго време на различни езици чел обръщение на Коалиционния отряд наблюдатели /КОН/ към жителите на Земята. /Движение "Воини на Тангра” разполага с текста на съобщението и след превода му на български език ще го предоставим в нашата страница/ Никомо съобщавал, че в околностите на нашия галактически куп действа гравитационен циклон, способен да унищожи живота на всички планети, намиращи се в неговия обсег и призовал човечеството да влезе в Коалицията, за да може тя да окаже помощ на Земята в подготовката към преодоляване на опасното явление.

Даже ако това била шега, то тя била извършена от някой много талантлив и образован човек. В съобщението се привеждали сведения, известни и до днес само на ограничен кръг от специалисти.

Нещо подобно се случило на 27 януари 1977 г. в Англия, югозападно от Лондон. На територия от около 120 квадратни километра внезапно било нарушено приемането на телевизионни сигнали. Изображението от екраните изчезнало и непознат глас изрекъл, че той е представител на извънземна цивилизация, че човечеството е тръгнало по погрешен път, че земляните трябва да унищожат оръдията на злото, и че не е останало много време…

Полицията активно се заела с издирване на непознатия и гръмогласно обещала в най-скоро време да го изправи пред съда. А после срамежливо вдигнала ръце. /Случилото се е характерно най-вече за демократичната българска полиция, но както виждаме, подобни неща се случват и в образцовата Великобритания. бел. прев./ Специалистите от лондонската телевизия, участвали в разследването казвали, че даже не си представят по какъв начин шегаджията успял да осъществи своето предаване - за тази цел била нужна твърде обемиста и скъпоструваща апаратура.

Разбира се, всичко би могло да се окаже умела мистификация. Но защо да не предположим, че пришълците са решили от предупреждения и уговорки /От баламоствания, ако трябва да сме точни, но тава е само наше мнение - "Воини на Тангра”/ да преминат към активни действия? Ние се опитахме да разиграем тази ситуация.

            Един от експертите на нашата група позвънил в полицията: "Утре пришълците започват…” Отсреща даже не дочакали края на изречението и откровено се разсмяли. В Комитета по извънаредни ситуации с вежлива ирония ни предложиха да изложим всичко в писмен вид. Излиза, че ние сме беззащитни пред вероятно чуждопланетно нападение. Никой няма да се отнесе с нужната сериозност към една такава информация… освен психиатрите.

            Накрая ще разгледаме още един интересен факт. Преди време учените Щермер и Ван дер Пол открили загадъчно радиоехо от изпращаните към небето сигнали, сякаш някакво тяло ги отразявало обратно на Земята с различна периодичност. Тогава специалистът по извънземни цивилизации Р. Брейсуел преположил, че това е дело на чуждопланетен разум, чийто творения се въртят на орбита около нашата планета.

МОЯТ КОМЕНТАР

            Когато през декември 1998 г. ДС на ген. Атанасов предприе репресивни действия срещу Движение "Воини на Тангра”, ченгетата кой знае защо изземваха като "фашистка и расистка пропаганда” печатни материали, свързани с древната история, с тайните и загадките, както и религиозни текстове. Така в Ботевград от дома ми бяха конфискувани "Кръгове” и "Отвъд човечеството”. Обиските се ръководеха от странно непознато ченге с черно яке, което упорито отказваше да се легитимира и до ден-днешен нищо не успях да науча за неговата самоличност. Във Враца полицаите прибраха брошури, разказващи за събития отпреди хиляди години. Със страшния аргумент, че били хитлеристки. Тази необяснима полицейска настървеност в преследването заради съвсем безобиден по мое мнение интерес към древното и загадъчното ме подтикна да проведа собствено разследване. Резултатите са, меко казано смущаващи.

            Поредица от невъзможни самоубийства, като тези сред участниците в проучването на Царичина. Политически и икономически терор към представители на българската наука, изследващи паранормалното, водещи до емиграция, какъвто е случаят с акад. Божидар Палюшев. Спиране на сериозни издания и финансиране на умствено болни хора като Йоло Денев с цел опорочаване на идеята. Вкарване на екстрасенси с престъпни наклонности в системата на МВР на заплата и преследване на безкористни и честни хора единствено заради наличието на паранормални способности у тях. Мога да продължа изброяването, но засега се намирам в етап на информациинно натрупване.

            Според мнение, изразено в известните "Файлове Купър” под влиянието на пришълците програмите за социално обезпечаване създават в обществото зависим от помощи неработещ елемент. Последица от тази "социална” политика е появата на огромна криминална класа, каквато не е съществувала през цялата човешка история чак до 50-те и 60-те години на ХХ век. Дали наистина в стремителното разширяване на закриляната от НАТО и САЩ "Криминална Република Косово” не са замесени извънземните, както писа вестник "Строго секретно”? Все пак длъжен съм да призная, че синът на генерал Григор Шопов е едно твърде информирано момче.

 

 

 



Тагове:   космос,   тайни,   загадки,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996304
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031