Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2013 10:30 - Нечовешкият череп и човешкото бъдеще
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1443 Коментари: 0 Гласове:
1



image

Едно мога да гарантирам на нашите политически боклуци. След тях няма да останат и черепи, които да бъдат разнасяни насам-натам.

Не се наемам да твърдя, че снимката е на автентичен череп. Може да е възстановка на череп. Във всеки случай от тази могъща някога раса днес не е останало нищо. Била обзета от зло и злото я погубило. Ръководителите на днешната човешка цивилизация също са обзети от зло. И ако от предишните са останали поне няколко черепа, за да ни напомнят, че ги е имало, от тези и черепи няма да останат.

Ще си позволя да напиша нещо, за което нямам никакви доказателства. Но ако се вгледате внимателно в света около вас, може би вие сами ще намерите нужните доказателства.

Неколкократно на песоглавците бил даван отпор. Не от хората. Когато тези зли и безчувствени същества станали прекалено нагли, се наложило да им се припомнят някои минали събития. Знам, че до земния „елит” чрез НАСА, чрез руската Агенция за космически изследвания и други подобни институции били предадени послания. Съдържанието на посланията не ми е известно. Онова, което знам е, че „елитът” действително се стреснал. Уплашил се. Само че видиотените негодници вместо да потърсят реален път към своето спасение, се заели да си го осигуряват с помощта на своите примитивни технически средства. Да, те са известени, че наближават събития, които изобщо няма да са благоприятни за тях. Но като истински глупаци се заеха да правят не друго, а да изграждат своите гробници. Защото крайният резултат ще бъде именно този.

Материалът по-долу бе изтрит от еврейската фирма Ucoz.ru. Някой май се уплаши от нещо. Кой от какво се е уплашил и какво представлява фирмата Ucoz.ru ще разберете като прочетете написаното по-долу.

26 януари 2013 година

Световните злодеи, наричащи себе си „Господари на света” и „световен елит”  строят огромни подземни убежища.  Опитват се да избягат от Възмездието. Напразно. Тях ги очаква участта, постигнала други раси преди това. Други, по-могъщи раси. Елитът не обича, елитът мрази, когато му се напомнят тези отдавна отминали събития.  Но аз ще му ги припомня.

Нашият „елит” копае. Всички копаят. Даже смешният Бойко Борисов, той също се е заел да копае. При това копае на твърде неподходящо място, но не за това ми беше думата. Ще ми се да ви разкажа колко се страхува елитът, когато някой му напомни, че предстоящото да се случи утре, вече се е случвало вчера. Вчера е условно казано, случило се е преди много хилядолетия, но следи са останали. И елитът напразно се опитва да заличи следите. Малък пример.

image

В Интернет се появи тази снимка. Човек, а пред него череп на същество, което явно не е човек. Сензация, нали? Вероятно така си е мислел човекът, снимал се с черепа. Други обаче си мислели друго.

image

След първата снимка се появи втора. На нея черепът вече не е странен, а съвсем обикновен. Човешки. Налага се изводът, че първата снимка е фалшификат. Производство на мистър Фотошоп. Само че не винаги очевидното е вярно.

image

Разни тъпи селяни като мен много обичат да се ровят в огромните масиви от снимки, илюстриращи древната история. И какво виждам върху стената на един храм на Маите? Виждам същия череп. Или поне много подобен на него. Погледнете го по-отблизо.

image

Много пъти съм забелязвал. Излизат необясними артефакти. Излизат следи от съществували много преди човека цивилизации. Излизат останки на хуманоидни същества, явно непринадлежащи към човешкия род. И някой веднага се намесва, скрива всичко или го унищожава. Ръцете на този „Някой” са много дълги. Изчезванията на артефакти и останки се извършва по цял свят. Защо, ако г-н „Някой” не е кръвно заинтересован? Там е работата, че е заинтересован, и още как!

Елитът копае. Елитът очаква страшни събития. Подобни събития са се случвали не веднъж и не два пъти в историята на планетата Земя. И всеки път са завършвали по един и същи начин. Обзетата от зло цивилизация е прекратявала своето съществуване. Същото очаква и тази. Не казвам „нашата”, тъй като доминиращият обществено-политически модел не е наш. Тази паразитна цивилизация не е човешка цивилизация. Представителите на бездушния „елит” не са представители на човешкия род. Доминиращото над света ни зло не е наше зло, то е привнесено отвън.

Какво да очакваме?

Няма какво да умуваме и да очакваме, примерите са пред очите ни, колкото и да се опитват да ги скрият от нас. Елитът е обречен. Той ще загине и няма да го спасят никакви подземия, никакви убежища. Но елитът не е наш елит, той няма нищо общо с нас. Елитът ще загине, човешкият род ще оцелее.

Темата е много сложна и много дълга. Вярвам, че много пъти ще имаме повод да се спираме на нея. Сега исках да ви дам само един пример за това, как останка от древното, много древното минало е в състояние да предизвика паника у съществата, които знаят, че същото ги очаква и тях.

А ние? Какво ние? Нима ние имаме нещо общо с копаещите управници? Нима ние с вас има от какво да се страхуваме? Те не се трогват от участта ни, тях не ги боли, когато ние страдаме. Те не се интересуват, когато ние, хората измираме. Защо ние трябва да се интересуваме, че съвсем скоро те ще измрат? Знаете ли колко хубаво ще ни бъде, когато тях, нашите грабители, нашите потисници, паразитите, смучещи нашата кръв вече няма да ги има?

08 юни 2011 година

 




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996274
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031