Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.06.2013 16:25 - Евреите удариха и Турция
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 8795 Коментари: 10 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image Да, евреите решиха да ударят и своя доскоро покорен васал Турция. Само ще припомня, че "младотурците" всъщност са били стари евреи. Самият Мустафа Кемал Ататюрк официално признаваше, че не е турчин, а евреин. Ама нещо работите се пообъркаха и еврейчетата решиха да спретнат една измислена революция и на Турция. Колкото и цинично да звучи, моето лично мнение е, че турците си го заслужават. Заади сляпото следване на еврейската политика и заради неизброимите звества, които те донесоха на народите. 
Примерът обаче е особено поучителен за нас. Защото в момента и бивша България следва еврейска политика. Още когато нашият херсонски евреин Сер Гей Станишев защити протестите разбрах, че има нещо нередно, ама и подробностите са интересни. Но да видим какво наерих в блога на Григор Симов:
http://grigorsimov.blog.bg/politika/2013/06/04/dylgata-ryka-na-svetovnata-banka-stisnala-bylgariia-za-gusha.1116982 Алкохолната революция на проститутките и травеститите в Турция
Автор: lubomir33 През последните дни ставаме свидетели на голями антиправителствени протести в Турция. Медиите у нас и в чужбина надигат глас в подкрепа на  протестиращите.
Но нека да видим кои са начело на протестите - познатите и у нас - леви екстремисти, анархисти,така наречените еколози, плюс проститутки и травестити  и всякакви борци за знайни и незнайни права.
И срещу какво основно протестират? - ограниченията за продажба на алкохол и диктатурата на Ердоган.

Не е моя работа да защитавам Ердоган, но фактите говорят за следното:

По време на неговото управление турската икономика нарастна няколко пъти и то във времена на световна икономическа криза.

Страната е втората по икономически растеж в света след Китай.

Турската армия е втората по големина в НАТО / след САЩ /  и непрекъснато се превъоръжава със собствени и чуждестранни оръжия.

Ердоган успя да неутрализира влиянието на военните / силно зависими от САЩ и Израел, болшинството от които масони /  в политическият живот.

Успя на практика да прекрати кървавият конфликт с кюрдите в Анадола продължил над 30 години и отнел над 40000 човешки живота.

Турция при управлението на Ердоган се превърна в силен фактор в световната политика и спечели огромно влияние, особено в ислямският свят.

Разбира се, турският премиер има и доста врагове най-вече висшите военни, чието влияние в политическият живот той на практика премахна.

На второ място - Израел и най-голямата му колония - САЩ.

Да не забравяме скандала в Давос и последвалият инцидент с "Флотилията на мира".

Партията на Националистическото действие, както и други по-малки партии, също имат интерес от свалянето на това правителство.

И сега какво?

Оказа се, че най-големите проблеми на турците всъщност били не гореизложените, а тези с алкохола и екологията.

И нарушените демократични свободи.


Та нали след воените преврати имаше една демокрация, особено по времето на ген. Кенан Еврен, които казваше за политическите си противници хвърлени по затворите:

"Защо трябва да ги храним, вместо да ги избесим".

Практичен човек. И който вкара цялата турска политическа класа за една година в затвора, където да имат време да си помислят на спокойствие, върху това как да управляват по-добре страната.

Брей да му се не види!

Ердоган бил забранил рекламата на алкохола по телевизията и пиенето му на обществени места. Страшен диктатор!
Е, може ли такова нещо?

Как може една ислямска държава да не допуска публични запои на обществени места?

"Та това е насаждане на ислямизъм" -  тръбят демократичните медии.

Друго си е да гледаш пияни тинейджъри подаващи си бутилки с алкохол рано сутрин. И търкалящи се по улиците след това.
Това е неотменимо демократично право.

По същият сценарии протекоха и така наречените "революции" в арабският свят, който сега благоденства.

Това благоденствие особено си личи в държави като Ирак, Сирия и Либия.

След свалянето на омразният диктатор Кадафи, сега либийците се наслаждават на благоденствието и спокойният живот,  което им донесе демократичната революция.

За повече подробности всеки може да провери в Интернет.

Башар Асад също беше обявен за диктатор и затова сега сирийците са на път да се самоизтребят.

Е, така e, ама извоюването на демократичните свободи изисква жертви, нищо че при подобни експерименти народа може да се стопи или направо да изчезне.

Нашата държава също върви по подобен път и то без война.

По същият начин и президента на Беларус - Александър Лукашенко е обявен за диктатор, затова че защитава националните интереси на държавата си и не я превърна в клоака на Запада. И нарушава правата на гейовете и лезбийките.

Важното е демокрация да има и правата на гейовете и травеститите да са гарантирани.

Е, и свободната продажба на алкохол. Без него закъде сме?

Другото не е чак толкова важно.

Лукашенко за гейовете / голубые:):


193.47.74.130/Lukashenko--Po-dobre-diktator--otkolkoto-gey-28730


Тагове:   евреи,   Турция,   протести,


Гласувай:
13



Следващ постинг
Предишен постинг

1. shtaparov - Това е друго нещо!
05.06.2013 16:57
Е това вече е нещо,за което човек може да ги похвали от сърце! Продължавайте приятели,все така продължавайте!!! Унищожете Турция завинаги и ще забравим всичките ви грехове!!! Обещано!!!
цитирай
2. bojinkata - Забрави Египет и Тунис - върховете ...
05.06.2013 17:23
Забрави Египет и Тунис - върховете на демокрацията - мюслибратя
цитирай
3. eltimir - Не са само те
05.06.2013 18:06
Забравихме Ирак, Афганистан и Либия. Какво всеобщо благоденствие настъпи навсякъде, където евреите и техните американски слуги стъпиха! Като се сетя, че обесиха Саддам заради 34 убити, а сега всеки ден там загиват стотици и нищо. Евреите, тези изтребители на народи заслужават да бъдат изтребени до крак. Ако им стиска, да ме съдят за тези думи, гадовете гадни! Сега са се захванали и с България, ама това ще бъде техния край. Предсказано е преди векове и ще бъде!
цитирай
4. dimat - Работата на лошо мирише...
05.06.2013 21:18
Щом така здраво евреите се хванаха за исляма,значи вече считат християнството, за отписано.Сега вече не ни остава нищо друго,освен да се запишем в курсовете по
хорово блеене.Така имаме шанса да се издигнем малко в йерархията и да станем
овце,вместо гои.Но пък си го заслужаваме.Седем милиарда овце ще блеят в захлас,
на 15 милиона евреи.Бе-е-е!
цитирай
5. fascindoo - но кой е Ататюрк - Мустафа Кемал,
06.06.2013 11:13
едно т.н. "дьонме" (турцизъм), т.е. един евреин от Солун "обърнат" в мюсюлманска вяра.
Масон и евреин разбил Отоманската империя!
Защо? - един много необятен въпрос, обаче...
цитирай
6. danailvdimitrov - Не се лъжете-евреите няма да унищожат исляма- нали те го създадоха
06.06.2013 13:29
Забравихте ли ,че те дадоха пари на Мохамед и му се подиграваха ,че се кланя на "разпнатия". После го финансираха за да унищожи Византия( и той я унищожи с тяхна помощ) Забравихте ли ,че Йоан Шишман беше евреин който стана васал на турците!

Просто Ердоган не им играе по свирката.

На Турция и САЩ е отредена ролята да участват във военните конфликти на Израел за да не си цапат самите те ръцете . Ердоган пък "си повярва", че може да изказва собствено мнение по тези въпросии ще бъде отстранен. На негово място ще сложат някой който "изпълнява"- такъв като Ататюрк.
цитирай
7. fascindoo - 6. danailvdimitrov, леки корекции...
06.06.2013 14:32
не Иван Шишман (100% евреин) става васал на Баязид Йеълдъръм, а още баща му, християнина Иван Александър, кагато се жени за младата еврейка Сара, става почти добраволно васал на Мурад І.
Венецианските златни дукати са шарили и тогава насам-натам... Венеция за евреите тогава е била днешния Уолстрийт...

Иначе си прав - Реджеп Тайип Ердоган си отива...(тук удряш в 10-та)
цитирай
8. tomcat2 - Къде е западната лицемерна паплач ...
06.06.2013 15:57
Къде е западната лицемерна паплач сега да иска да въоръжи опозицията и да призове за оттегляне на Ердоган и сваляне на тираничният му режим!??
цитирай
9. danailvdimitrov - може и така да се каже...
06.06.2013 19:35
fascindoo написа:
... християнина Иван Александър, кагато се жени за младата еврейка Сара, става почти добраволно васал на Мурад І.


доколкото сам кани турците за съюзници срещу Кантакузин,и отхвърля предложения съюз, но по фаталното е че майка му става католичка а той се жени втори път за еврейка и в България започва официално да се разпространява юдаизма. Слещу този юдаизъм Църквата ни прави два събора в 1350 и 1359 осъждайки и цар и евреи но...кой Я слуша.

Така е и днес, всеки слуша себе си и другите са му криви...
цитирай
10. shtaparov - Няколко дребни забележки
08.06.2013 21:55
Всъщност Ататюрк съвсем не е евреин,понеже по произход е чист Българин- потомък на потурчени помаци от Голо бърдо,Албания. Той затова е бил със сини очи и до последно е имал такава слабост към България,че е бил женен за Българка и е искал да наложи на турците Кирилицата,но нещо се е случило и накрая решава да им изобрети някакво новолатинско писмо. Ив.Шишман изобщо не е евреин- по нашите народни закони,при един родител Българин той по дефиниция е Българин! Църковните ни събори от 14 век са организирани по инициатива на самия цар Александър,а по негово време в България не е постъпил нито един венециански дукат,ако изобщо е имало такива в 14 век. Евреите по онова време са били всъщност прекалено слаби,но са почнали да набират сила с помощта на турците,понеже са били основните роботърговци на Средиземноморието и като такива са имали интерес Българските градове да бъдат превзети и разграбени от турците,за да им бъдат осигурени достатъчно роби за търговия. Затова в общи линии са правили всичко възможно,за да бъдат превзети тези градове: вътрешни саботажи и предателства,шпионаж в полза на нашественика,вербуване на слабохарактерни колаборационисти като Драгаш и Бранкович,снабдяване на турците с информация кои градове са слабо защитени,къде са им водопроводите,къде е Българската армия в момента и т.н.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3006772
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930