Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.06.2013 13:56 - Циганският проблем ескалира
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1147 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Дойде време да избираме. Или ние тях, или те нас. Трето няма. Не пресечем ли циганския терор, циганите ще затрият България. 
Не е вярно, че само Боклук Бойко защитаваше циганите, а неговият Цветанов прикриваше безчинствата им. Всички партии защитават тая гнусна сган. Защото такива са еврейските заповеди, а "нашите" партии до една са еврейски подлоги.
Погледнете как цигани искат да прогонят българи от собствените им домове, а полицията си трае:
http://www.blitz.bg/news/article/204720
"Размирици в Трън! Роми нападнаха български къщи, заплашват с убийства
Според очевидци полицаи дошли за кратко и след това си тръгнали, оставяйки ромите да безчинстват
Трън отново стана център на напрежение между роми, населяващи незаконни постройки, и живущи в съседство български семейства. Очевидци твърдят, че полицаи дошли за кратко и след това напуснали мястото, оставяйки ромите да безчинстват.На 10 юни 2013 г. около 10 незаконни постройки трябваше да бъдат съборени от администрацията на община Трън. Това обаче не се случи, тъй като по твърдение на представители на община Трън е имало подадена жалба в съда срещу заповедите за събаряне, съобщава "За Перник".

В резултат от бездействието на общинската администрация в Трън представители на незаконно настанилите се ромски семейства вчера следобед са започнали да хвърлят камъни по живущите в съседство граждани, да замерят с камъни къщите им и да отправят закани за саморазправа и убийства. Нападнати са няколко от членовете на ВМРО, които са били на мястото.

Пострадали няма, твърдят от пресцентъра на организацията. По думите на свидетели на ексцесията полицията е дошла съвсем за кратко, след което е напуснала мястото, оставяйки ромите да безчинстват. Това за пореден път доказва, че централната и местната власти нямат желание да пресекат безнаказаната циганска престъпност. /БЛИЦ"

Новото правителство да има мнение по въпроса? Още няма. Но в следващите часове може би ще го получат по телефона от някой емисар на Сорос.
А сега да видим следващия случай. Той е още по-интересен. Мангустите миризливи посегнаха и на армията. Само че защо ли си мисля, че и това посегателство, което в държавите се определя като тероризъм, отново ще остане ненаказано. Просто защото България вече не е държава. От тая прогнила република вече нищо не става. И колкото по-скоро я изметем, толкова по-добре за нас.

http://www.blitz.bg/news/article/204724
"Крадци клъцнаха телефонните кабели на военните
Задържани са четирима, които са криминално проявени
Полицаи от Елин Пелин и Ботевград задържаха крадци на телефонни кабели, прекъснали сигнал на МО, съобщиха от ОДМВР - София. В оперативната дежурна част на РУП- Елин Пелин било сигнализирано за прекъснат сигнал от магистрален подземен телефонен кабел от съобщителната мрежа на Министерство на отбраната в местността „Арабаконак”, в землището на село Горно Камарци.

Полицейските служители заградили горист район и на около 400 метра от военното формирование хванали четирима мъже в момент на изкопаване на канали и на извличане на кабела.

Четиримата крадци са криминално проявени. Те са от Ботевград и са на възраст между 24 и 46 години. Задържани са за срок до 24 часа.

При огледа на местопроизшествието е установено, че престъпната група е изкопала няколко канала с дълбочина близо метър, а количеството на отнетия магистрален кабел било около 60 метра.

Служителите на реда са иззели лек автомобил „Фолксваген Голф”, в който били намерени парчета от изкопания кабел. /БЛИЦ "

За Ботевград се надявам да науча подробности. А за Трън писах до Григор Симов. На "медиите" не вервам. За да посегнат на кабел на военните, тези цигани би трябвало да имат солидна защита. Хайде да видим сега Цацаров дали ще се произнесе, или ще продължава да ни занимава с измислени скандали.



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. nedovolen - С
11.06.2013 21:34
"С"иганите са друга категория. И те са дар Божии. Какво да пиша - имам, но не ми се пише толкова думички. Спирам до тук - който мисли зло и прави към някой, същото ще го сполети.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996363
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031