Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.06.2013 11:30 - Психотронната атака продължава
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1881 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 11.06.2013 11:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image По процентен брой на човешки самозапалвания България постигна световен рекорд. За подобна епидемия поне аз не знам да се е случвала в цялата човешка история. Сещам се за два случая. През 80-те години американското ФБР атакува с напалмови бомби сградата на една негърска секта. Тогава над 500 души изгарят живи. Пак феБР през 80-те години атакува със запалителни бомби сектата на Дейвид Кореш. Живи изгарят всички членове на сектата. Включително жените и децата. Това е, щото американската демокрация е най-хуманната, както евреите ни внушават.
Но това, което се случва днес в България наистина е безпрецедентно. Това е една от най-жестоките видове смърт. Виждал съм двама души, оцелели след самозапалване и знам какво е. По-добре и по-достойно е смърт от гладна стачка, макар че и тя е мъчителна. Разбирам, хората вече са отчаяни. Политиците съсипаха всичко. Политиците унищожават народа ни. Но това не може да обясни серията от самозапалвания. И друго. Как така само българи се палят? Как не се самозапалиха поне един циганин и поне един евреин?
Отговорите няма да дойдат, ако не почнем да задаваме въпросите.
Моята хипотеза е, че пак си имаме работа с психотроника. Значи е крайно време да заговорим на висок глас по тази тема, за да няма още невинни жертви. А ето и последния случай, от днес: ШОК! 59-годишен мъж се самозапали и изгоря жив
Тодор Лозанов си драсна клечката тази сутрин в дома си в Харманли
Втори човек изгоря за седмица в Хасковско. 59-годишният Тодор Лозанов се самозапали тази сутрин в дома си в Харманли. Инцидентът е станал около 8,10 часа сутринта. По думите на съседите на изгорелия той се е самозапалил в двора на дома си и е изгорял за минути. Човекът живеел сам и е бил подал документи за настаняване в дом за възрастни хора.Обстоятелствата по случая се изясняват. В града чакат огледа на съдебния лекар.

Преди седмица мъж се самозапали в Димитровград, но беше спасен от съпругата си. /БЛИЦ



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. eltimir - Допълнение
12.06.2013 08:12
След дългогодишното мълчание по въпроса за психотрониката, сега управниците предприеха друга тактика. Тактиката на преиграването. Повиха се публикации, че всеки може да си купи психотронна апаратура и да атакува своте лични врагове. Тава е глупост, за която нямам думи. За психотронната апаратура, насочена към масови въздействия няма да говоря. Тя е напълно недостъпна за гражданите на която и да е страна. На и тази за индивидуално въздействие не е достъпна. На първо място защото цената е огромна. Веднъж ми казаха, че и десет живота да спестявам, пак няма да мога да си купя такова нещо. Тази апаратура се състои от три компонента. От специален лаптоп, чрез който идентифицират вашите индивидуални честоти на излъчване. Те са уникални за всеки човек. На второ място е "куфарчето", което генерира зомбиращите или убийствени сигнали. Според случая. На трето място е излъчвателят, във вид на доста голям златен пръстен с рубин в средата. Не знам, може би е възможно да бъде направен и от други материали, ама нещо ми подсказва, че използването на злато и рубини не са случайни.
Та да си дойдем на думата. Появяват се всякакви шарлатани, които ни отклоняват вниманието и искат да повярваме ъв всякакви глупости. Целта е да не видим истината. А тя е страшна. С психотронно оръжие за индивидуално въздействие оперират специално обучени агенти и в ръцете на друг такова оръжие просто няма как да попадне. Тези убийци се ползват с покровителството на ГДБОП и ДАНС. Независимо дали работят за Мосад, ЦРУ или ГРУ. Това е еврейски план, на който нашите власти са подчинени. На второ място идват устройствата за масово въздействие. Спомнете си за "Пустинните котки". Те пък са в ръцете на военните.
Решение на проблема не мога да предложа. Просто ви давам малко достоверни данни, пък вие решавайте за себе си.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3007150
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930