Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.06.2013 09:05 - Скандалите във властта
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 936 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Това са само имитации. Някакви подслушвания, някакви използвания на самолети и хеликоптери, някакви далавери, които са грозни и гадни, ама не те са най-главното. Допускам да има показни арести и тихички освобождавания. Гръмки обвинения, последвани от шепнешком изричани оправдания. Всичкото това е бутафория. Спрягат се всякакви имена, публикуват се несъществени факти, само за да ни набутат в един лабиринт. За да не видим истинската картина.
А тя е, че всички политици до един провеждат политика на геноцид срещу българския народ. И че тая политика им е наложена от евреите. Нищо не се говори за ужасяващата циганска престъпност и за циганизацията на България. Нищо не се се говори за геноцида над българите. Химическите следи нещо наистина поспряха, ама да сте чули някой от тези политици да е отворил дума за тях? На колко селяни съсипаха реколтата тези изроди демократични? Има още хиляди въпроси, на които няма отговор от политиците. Вместо това те ни занимават със себе си.
Знаем, че евреинът Сер Гей Станишев и евреинът Вигенин са педераси. Също и Яни Янев. Знаем, че Волен Сидеров, иначе един способен журналист го побъркаха с психотроника и го превърнаха в чучело, в безволева кукла. Само за масовия убиец Доган нещо не се приказва, а той е такъв. Но това не е най-главната тема. Как народът ни да спре геноцида и да тръгне към своето Възкресение. това е главното. А политиците до един, без никакви изключения заслужават само смъртна присъда. Аз не искам народът, когото те изтребваха безжалостно да ги храни по затворите. Вън евреите от нашата Родина, изчистване на България от циганската сган и смърт за всички политици от последните 23 години. България е наша, на българския народ. Тя ни принадлежи по право и ние сме длъжни да отстоим своето право. А тези жалки нищожества политиците от всички партии, цялата тая мръсна сган ние трябва да я унищожим. Физически да я унищожим. да изтръгнем до корен предателското семе на тези еврейски подлоги. Не го ли направим, ще умрем ние.
Това е моята рецепта, друго не се сещам, поне засега. Едно лично мнение, с което не ангажирам никого. Но бях длъжен да го споделя.



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3003779
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930