Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.06.2013 09:11 - Как юдеите ни изтребват
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1504 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Ето какво ни донесе демокрацията. Така тръгна още в самото начало и с всяко следващо правителство става все по-зле. Нас ни ликвидират като народ, а ние мълчим.
Да, евреите ни избиват, унищожават ни физически. Първо с икономически мерки. При комунизма българинът живееше бедно, но в рамките на поносимото. Сега стана страшно. Масов глад, огромни надписани сметки за какво ли не и ужасяваща мизерия. После наложиха закони, чрез които лишиха милиони бедни българи от медицинска помощ. За циганите това не се отнася. Сега ни лишават от свещеното право на самозащита.
Ама си мисля, че евреите вече преиграха. Защото същото го вършат не само у нас. Вършат го и в самата Америка и това ще им струва скъпо, много скъпо. Вижте една статия, която копирам от блога на Григор Симов:
http://grigorsimov.blog.bg/politika/2013/0...ta-samo.1119497
За да подчиниш един народ – първо го обезоръжи! ЛИЧНАТА САМОЗАЩИТА - ПРЕСТЪПЛЕНИЕ В МОДЕРНАТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА. Автор: alchemist
Властимащите се стремят да централизират властта си от десетилетия насам и това включва обезоръжаването на народа, за да не оказва съпротива. В българското законодателство има чл. касаещ неизбежната самоотбрана, но именно с фактора "превишил пределите на самоотбрана” се злоупотребява и всеки дръзнал да се защити бива третиран като престъпник. Хронологията не веднъж ни е убедила в това. За да не стават подобни хора, пример за останалите, те също излежават присъди.
Американския пример
Американците са едни от народите, където личното оръжие и самозащита са нещо обичайно за гражданите. Използвайки умело някои трагични събития в последните години властимащите там се опитват да променят положението и да обезоръжат американците, чието право да имат лично оръжие е гарантирано в конституцията чрез Втората поправка, където ясно се казва:
"Правото на гражданите да притежават и носят огнестрелно оръжие, няма да бъде ограничавано”
Днес особено след последните случаи (организирани провокации!) на младежи, които откриват безразборна стрелба по цивилни, политическия елит се опитва да убеди доброволно американците да се обезоръжат. В действителност след последните трагични случаи американците не се отказват от оръжията, а започват да купуват още повече притеснени от евентуална бъдеща забрана, а и виждайки, че би им се наложило да го използват в случай, че трябва да се защитят. Истината е съвсем различна, 60% от американците, които притежават лично оръжие не са го използвали никога, но просто им дава допълнително спокойствие. Смъртността в Америка свързана с лекарска небрежност е 2,450% по-висока от всички смъртни случаи от оръжия (в това число инциденти и самоубийства).
България:
ПО-ДОБРЕ НА ТОПЛО, ОТКОЛКОТО МЪРТЪВ

Официално едва 50хил. българи притежават лично оръжие (само поддържниците на влсатта!). Народа е обезоръжен, а десетки примери показват, че на практика личната самозащита може да те вкара зад решетките. Злоупотребява се с термина "превишаване на самоотбраната”. Ето какво пише в НК:

Превишаване пределите на неизбежната отбрана има, когато защитата явно не съответства на характера и опасността на нападението. В тези случаи защитата причинява вреди, които чувствително надхвърлят необходимото за отблъскване на нападението и тяхното предизвикване не е обществено оправдано.

И тук се намесват странични фактори – как всеки един съдия би тълкувал определен случай; ако адвокатът на нападателя е по-добър веднага би атакувал по този параграф реалната жертва. Какво се случва, ако някой се опита да те намушка, а ти го застреляш? Как ще докажеш в съдебната зала, че си чувствал "уплаха и смущение” докато сячески адвокатът на нападателя ти поставя всичко това под съмнение. Как изобщо се доказва, че си се чувствал по този начин? В случая ти използваш по-силно оръжие от това на нападателя, докато се отбраняваш и макар да е ясно, че ти си защитил живота си, в съдебната зала нещата могат да бъдат извъртяни по съвсем друг начин. Материята е много финна и сложна, но и умели юристи винаги могат да се възползват от тълкуванието на едно нападение и термина "превишена самоотбрана”. Не веднъж хронологията е показала, че хора дръзнали да се защитят след като са били подложени на смъртна опасност са излежали присъди, макар и не толкова високи, колкото при умишлено убийство.
В действителност ние не можем да сме спокойни, че ако застреляме със законно притежаваното ни оръжие някой, който е влязъл с взлом в домът ни, няма да получим ефективна присъда, защото оръжието ни не е отговаряло по сила на това на нападателя. У нас, както в Русия практиката е идентична и именно в Русия се заражда израза "по-добре на топло, отколкото мъртъв”. Тези ситуации се наричат "действай или умри” и изборът ти е да не се защитиш и да бъдеш убит, или да се защитиш и да се подготвиш да полежиш в затвора. Не е ли това лишаване от право на самозащита?

В момента в България правото на лично оръжие е не по-малко ограничено от времето на Турското робство, когато българите и др. християни не са имали право на лично оръжие за самозащита. Днес държавата е направила всичко възможно законното притежание на оръжие да е ограничено и трудно достъпно за обикновенния човек (дори въздушните пушки вече се регистрират!);

И какво се случва докато под носът ни Националната служба за охрана получава право да бие малолетни и бременни жени, чрез тихомълком прокаран закон? Получава се един дисбаланс на един безащитен народ и една централизирана власт използваща силовите звена, за да потуши всеки опит за съпротива на обикновенния гражданин в зародиш, дори той просто да е отишъл на площада, за да протестира.

Какво се случва? През 2009г. хиляди гневни граждани от управлението на Тройната Коалиция се събраха пред Народното събрание. Не след дълго провокатори са спуснати в редиците на протестиращите граждани, а няколко анонимни сигнала за "бомба” отвързват ръцете на жандармерията да пребие всеки пред очите й. Налице е (умишлено създадена от спец.службите) "масова безредица” и по закон те имат това право.
В кои държави е имало ограничение за правото на лично оръжие?
Нацистка Германия, Съветския съюз, Режима на Пол Пот, Режима на Кадафи в Либия, Северна Корея, Куба, Китай и др.

През 1857г. Абдул Меджид издава ферман, който забранява на всички българи и християни да носят оръжие.

През 1886г. Абдул Азис Хан въвежда и съдбено преследване на българите, които притежават оръжие.
И ако през турското робство обезоръжаването ни не е нещо странно, то трябва да се замислим защо и сега ни лишават от правото на самозащита. Може би защото сме в ново, МОДЕРНО (И МНОГО ПО-ЛУКАВО) РОБСТВО!
..............................
(Григор Симов:
Не случайно в една руска публикация срещнах стихотворението:
"Имало е и по-лоши времена,
но по-подли не е имало..."!!


Тагове:   демокрация,   юдеи,   евреи,   геноцид,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3003558
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930