Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.06.2013 08:42 - Отвратителна кампания на евреите срещу България
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1324 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Истинският лик на еврейската сган, изправила се срещу нас, Българите.
През последните дни се случи нещо наистина отвратително. Евреите организираха поредната си гнусна кампания срещу България и срещу всички българи. За какво става дума?
Куче разкъсало няколко кокошки, а после се нахвърлило върху дете. Има сведения, че кучето е извадило едното око на детето. Бащата и стопанинът хванал кучето, вързал го за колата си и го влачил. От полицията взели кучета, било още живо. Взели го, за да го освидетелстват и да повдигнат обвинение срещу човека. После го върнали. То в нашата полиция бездруго си е пълно с кучета. След това открили, че кучето е убито и заровено. Арестуват човека за 72 часа и прокуратурата му иска 3 години затвор. Пълно безумие! За мангалите, които убиват невинни старци из селата наказание няма, а за едно озверяло и побесняло куче искат 3 години затвор. Това умът ми не го побира.
Цялата тая кампания беше организирана от евреите. Осмелявам се да го твърдя. Те дори международна подкрепа си осигуриха, което е доста показателно. Значи за едно осакатено дете няма протести, а за смъртта на звяра, осакатил детето искат затвор! Не, това излиза извън рамките на нормалното мислене. Но нека първо да погледнем някои от коментарите:
"КАКТО СЕ ЧУВА, ТОВА КУЧЕ Е ИЗВАДИЛО ОКО НА ДЕТЕ, НАХВЪРЛИЛО СЕ Е ВЪРХУ ДЕТЕТО И ГО Е НАХАПАЛО ПРЕДИ ДА УСПЕЯТ ДА РЕАГИРАТ."
Опровержение на тоя коментар няма. Последваха още няколко коментара в защита на човека. И ето я еврейската реакция:
"Го набутам на майка ви в гъзъ за хубавите ви коментари баш"
Много културно, много изтънчено. По еврейски. След няколко такива коментара им написах това:
"Стига с това псе,бе, човекомразци! Всеки ден по селата на България възрастни хора, наши баби и дядовци стават жертва на цигански изстъпления. Грабят ги и ги убиват по най-жесток начин. Ама за тях думица не казвате. Сега се разквичали за някакво си озверяло куче, налетяло на домашни животни. Вие изобщо хора ли сте? Вас, демократи, либерали, комунисти, евреи, цигани и всякаква измет бих ви влачил докато пукнете заради геноцида над моя народ! И ще бъде справедливо. Вие, изроди долни не знаете каква ненавист се събра у нас. И ако до през 1990 година апелирах да не се пролива кръв, днес искам смъртта на всички вас, изверги такива противочовешки. На вас и на целите ви родове. Семето ви да бъде затрито. Защитавате някакво си побесняло псе, а не виждате трагедията на българския народ. Проклети да сте за вечни времена. Проклети да сте и вие, и целите ви родове.
Някога всяко куче си знаеше двора и проблеми нямаше. Подивелите псета просто ги убиваха. Сега тези кучезащитници ще ми кажат, че ако някое мръсно псе иска да влезе в дома ми, аз съм длъжен да го пусна. Още малко ще ми кажете, че и вас трябва да пусна в дома си. Вървете и живейте с кучетата, но не се намесвайте в живота на човеците. Баси еврейската сган! Точно те надигат вой, защото целта им е да бъде изтребен българския народ и те да се заселят тук. Изтребват ни с помощта на икономически средства, с помощта на цигани и кучета, а ние си траем. Май е време да изметем и глутниците, и цялата чуждоплеменна сган и да заживеем нормален живот."
И погледнете сега признанието, че кампанията е организирана от евреи:
"Разбира се, че е олигофрен, след като защитава убиец на животни! Него трябва да го подърпат така, както той е направил с кучето и да го хвърлят в някоя канафка. После БЕЗПЛАТНО ще му се изпикая отгоре, както и на всички българи в устите ще сера, които мразят животните и ги мъчат и убиват!"
В едно от предишните статии на БЛИЦ, посветени на кучето, евреите искаха смъртна присъда за човека. Написах им и това:
"До коментар [#48] от Ef0

Правилно. Иди се изсери и изпикай на някое еврейско гробище. Защото всички евреи, погребани там са яли кошерно месо. Следователно те всички са съучастници в убийствата на животни. На всичкото отгоре са яли умрели животни.
Но в твоите думи се вижда една огромна омраза към ВСИЧКИ българи, което ме кара да питам ти какъв си? Явно не си българин.
Да напомня и друго. Евреите имат един празник, наречен Лаг ба Омер. На тоя празник в Изсраел имат "хуманния" обичай да горят живи котенца. Така ги учели равините. Хайде, протестирайте срещу еврейските обичаи! Да не говорим за традицията евреите да умъртвяват християнски деца, като им източват кръвта. За това нито дума, а за едно утрепано озверяло и побесняло псе чак смъртни присъди искат."
Сега погледнете друга статия на БЛИЦ:
Светът полудя: Наказание за изверга, влачил куче! "Дайте ми тоя български задник и ще го тегля със собствената си кола, ама така, че да не оживее,” пише доминиканка

Целият свят е полудял и вече няма сигурно място за Райчо Иванов, който влачи до смърт кучето си с колата. Защитници на животни не само от Европа, но и от нова Зеландия, Куба, Китай и къде ли още не са се включили в петиция, настояваща за най-строго наказание. В нея досега са се подписали десетки хиляди души, нови продължават да се включват. Джулия Стюард от Оклънд, Нова Зеландия, също е организирала подписка на другия край на света и е писала писма до президента Росен Плевдилиев, омбудсмана Константин Пенчев и всички посланици на страни от ЕС у нас.

Ето някои от коментарите от световните форуми:

Ms. R Tycoles, MB
На тоя болен копелдак трябва да му отрежат ръцете и краката, а след това да го хвърлят в най-гадния затвор и хвърлят ключа. Събуди се, България!

Mr. Ken Heil, PA
Тоя трябва да го вържат и да го влачат след кола. След това да го хвърлят в затвора до края на живота му!

Mrs. shelley jackson, NC
"За величието на една нация и морала й може да се съди от начина, по който се отнася с животните.” Махатма Ганди

Ms. Colleen O"Neil, AZ
Това чудовище трябва да бъде съдено и да получи максимална присъда в затвор.

Mr. Paul Brown, CA
Напълно съм отвратен. Трябва да направят същото с шофьора.

Mr. merle marianna Hendrickson, NY
Болен копелдак, трябва най-жестоко наказание. Око за око!!!!!!!

Mrs. Susan Pateracki, CA
Можеш да разбереш много за човека от начина, по който се отнася с животните. Когато може да стори подобно нещо без да изпитва чувства и състрадание, тогава той е опасен не само за животните, но и за децата. Тази личност очевидно е болна и ще нарани и дете. Хората като него нараняват най-уязвимите – деца и животни. Този човек трябва да бъде изведен от обществото, защото не може да му се вярва.

Dr. Lucien Kaczmarek, FL
Тези шибани чудовища трябва да бъдат изгорени на кладата.

Ms. Andrea Thumeyer, Dominican Republic

Този педал трябва да бъде убит. Аз ще се радвам да влача българския му задник с 1000000 мили в час, за да съм сигурна, че няма да оживее.

Mrs. Jeanne Boon, United Kingdom

Никое животно на Земята не заслужава такова отношение. Така наречените нови членки на ЕС трябва да знаят, че другите в съюза няма да приемат подобно варварство!

Ms. Patricia Dammmbeck, Austria
Това е срам за България, Европа, и цялото човечество. Няма да посетя България!!!

Mr. Vidar Melkevik, Sweden
Това е срам за България, Европа, и цялото човечество. Няма да посетя България, докато не съм сигурен, че на този човек не му е забранено да има животни доживот.

Mr. M COLLINS, United Kingdom

Много хора от цяла Европа в момента наблюдават дали този престъпник ще получи подобаващото се възмездие. България е членка на ЕС. Като адвокат знам, че хора, които причиняват това на животни, са сериозна опасност и за другите хора, особено за децата. Така че ще бъде огромно петно върху репутацията на България, ако този човек не бъде сурово наказан.

Ms. Karina De Palmenaer, Belgium
Светът те гледа, България, направи изявление и изправи това човешко чудовище пред съда с максимална присъда!!!"
Каква излиза? Че ние, българите нямаме право да защитаваме нито децата си, нито стоката си от озверели и побеснели животни? Да, това искат евреите. А после питат защо ги мразим. Някога бях равнодушен към евреите. Въобразявах си, че и те са хора като нас. Вече знам, че не са. Вече се убедих, че евреите са зверове, ненавиждащи целия човешки род!
Темата може би ще има продължение.


Тагове:   кампания,   евреи,   кучета,   псета,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996666
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031