Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.06.2013 06:51 - Негодуванието
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 741 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 15.06.2013 10:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
Ето кои дойдоха на власт. Можете да се насладите и на техните вековни традиции, които са се заели да насаждат и в България. Дали ще успеят, зависи само и единствено от волята на българския народ да ги измете!
Негодуванието и недоверието дават една надежда, но не е достатъчно. Трябва въпросите да се степенуват по важност и да се види какво най-много заплашва България и българския народ. Ето нещо за размисъл:
"876 000 българи бягат от България
Безработицата сред имигрантите е все по-голям проблем
Организацията за икономическо сътрудничество и развитие (ОИСР) съобщи, че 12% от българските граждани или 876 000 души планират да имигрират след отпадането на ограниченията за трудовия пазар догодина."
С други думи управниците се готвят да прогонят още един милион българи от Родината им. Това вече е страшно.
Висящи остават и другите въпроси, за които никой не обелва нито думица:
- Гадостите, с които ни ръсят американските самолети. Тези ръсения предизвикаха смъртоносни заболявания у десетки хиляди българи и почти унищожиха нашата селскостопанска продукция;
- ГМО. Тоя път биоатака откъм земята. За биоатаката персонално е отговорна Цветелина Бориславова, бивша любовница на Боклук Бойко Борисов. Еврейка, разбира се.
- Шистовия газ, чрез който една трета от българската територия ще бъде превърната в пустиня;
- Подмяната на етническата карта. Насърчаване на циганската раждаемост и смачкване на българските семейства с икономически средства;
- Вилнеещата циганска престъпност, покровителствана от правителствата, която обезлюдява българските села, а вече подлага на терор и градовете;
- Отровните храни и напитки, с които са пълни магазините, и които допълнително увеличават нивото на смъртност сред българите;
- Бързото преминаване на българската земя в ръцете на чужденци, най-вече евреи...
Списъкът може да бъде продължен, но все от някъде трябва да започнем.
А сега да погледнем случая "Пеевски".
Едното регистриране на фактите е лишено от смисъл, ако не посочим решение и не дадем вяра и надежда. Сещам се за три израза с еднакво съдържание:
"Всяко зло за добро" - наша поговорка;
"Да вземем добро он злото" - Агни Йога;
"Да оставим враговете на ни помогнат" - Петър Добрев.
Мисля, че враговете вече ни помогнаха. Вярвам, че голяма част от личния състав на службите няма никакво доверие в своето ръководство. Същото се отнася до членовете на БСП, те сега се чувстват предадени.
Оттук нататък спокойствие няма да има. Наистина много и различни интереси се преплитат и всеки ще прави по нещо. От нас сега се иска да се заемем с всеобхватна просвета и да стигнем до умовете и сърцата на колкото може повече българи. Но нека го правим грамотно и разумно. Целта е да въздействаме ефективно, а не да се перчим колко сме велики. И пак повтарям. Особено важно е, когато описваме дори най-безнадеждната ситуация, да показваме някаква надежда, да даваме и по лъч светлинка. Нека не отчайваме хората, защото отчаят ли се масово, това наистина ще бъде краят на всичко.
За етническата война - тя и сега се води. Книгата ми "Етническата война" трябва да я има и на тоя сайт. Написах я на базата на ставащите събития, но и на базата на теорията, с която ме запознаха моите учители.
И на последно място. Ние сме длъжни навсякъде да насаждаме недоверие към всичко официално. И към власти, и към медии, и към институции. Но същевременно да покажем на тоя измъчен народ, че той притежава огромна сила и трябва само да я пусне в действие.
Някога, много отдавна четох за съществуването на дървета човекоядци. За хищни растения е доказано. Защо да няма и такива дървета? Ляга човек под сянката му, а после намират само неговия скелет.
Та и нашата политическа система е едно такова дърво. Останем ли под нейната сянка, тя ще ни изяде всичките. Колкото до отделните политици, те са само шумки от това дърво. Ще откъснем едни шумки, ще израснат нови. Тук трябва да се сече из корен, иначе сме обречени. Страхът и откъсването от борбата няма да спасят. Ние всички до един сме набелязани за физическо унищожение и само победата над Системата може да ни спаси. Нищо друго.



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3006688
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930