Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.06.2013 15:02 - Русия и евреите – избрани цитати
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 2695 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Аз вярвам, че тези, които съкрушиха старата Хазария, ще успеят да съкрушат и новата Юдея. Страната с име на предателство и на позор, страната на Юда. Аз вярвам, че ние, враговете на Хазария ще съумеем да намерим път едни към други и да си подадем ръка! Аз вярвам.

 

От сайта „В търсене на Истината”:

http://poiskpravdy.com/

И ако още има Народ, то защо не го чуваме?

„Новият световен ред ще се строи против Русия, върху руините на Русия и за сметка на Русия.” – Збигнев Бжежински

Извод: дали ви харесва или не ви харесва, няма никакво значение. От фактите и от реалността не може да се избяга. Изводът е, че русофобията служи на глобалистите, на Новия световен ред. Щом си против русия, значи си с тях, със сатанистите и с евреите. Трето няма. Както няма и неутрални в тази всеобща война.

„Еврейската опасност е вече свършен факт. Това е фактът на тоталната еврейска диктатура над целия свят! Както революцията през 1917 година, така и тази през 1991 година бяха резултат от усилията на световното еврейство.  Разликата е само в това, че през 1917 година евреите отначало изтребиха значителна част от руското население, а едва после национализираха, тоест взеха за себе си цялата страна. Докато през 1991 година те отначало приватизираха страната, а после почнаха да изтребват населението.” Реабилитация няма да има.

Авторът на горния цитат не е назован. Затова пък тук, в България наблюдаваме същата картинка. Евреите действат по един и също сценарий навсякъде. Следователно народите, подложени на изтребление са наши естествени съюзници.

„От живота в Русия са доволни две категории хора. Тези, които не са в час, и тези, кито са вътре в играта.” – из „Русия в цифри и факти”.

Ще посмее ли някой да каже, че и в България не е така?

„Русия е многонационална страна. В нея живеят 82% руснаци и около 3% евреи. Руснаците не управляват в Изсраел. Защо евреите управляват в Русия?”

Отново съвпадение. Дали е случайно? Дали е случаен фактът, че измежду лидерите на парламентарните партии няма българи? Или ако има такива, то задължително са женени за небългари. Дори голият, тоест „големият патриот” Волен Сидеров, и той е женен за еврейка. Та защо евреите управляват България, след като Българите нямат и намерение да управляват Изсраел?

„Ние с Евронала имаме различия по отношение на поземления въпрос. Те искат да ни видят в земята, а ние искаме да видим там тях.” Карл Радек

„Съществуват две истории: лъжливата официална история и тайната история, откъдето се виждат истинските причини за събитията.” Оноре дьо Балзак

„Не поверявайте историята и политиката на професионалисти. Те продават своя труд за пари.” Александър Сергеевич Пушкин

„Всичко лошо руско умишлено се изважда на показ. Но не защото е лошо, а защото е руско. Боклукът се събира не за да бъде изчистен, а за да го хвърлим в лицето на стопанина.” Яков Брафман

„Най-добрият ПИАР е, когато хората не знаят, че ги манипулират.”

„Който почита Иисус Христос, той почита еврейството.” Папа Бенедикт ХVI (Ратцингер)

Хайде след тези думи върви да почиташ папата, неговата мама. И върви да му поднасяш иконки и да му подаряваш Библии.

„В Библията е описано как действат евреите във всяка една страна.”

Като изтребват народите, как иначе…

„Червената петолъчна звезда, този символ на ционизма и еврейството ние превърнахме в символ на руския пролетариат.” – из „Голготата на Русия”

„Нека този, който търси не престава да търси дотогава, докато не намери…” Радомир

Някак много по български ми звучи името на автора. Трябва да питам кой е. Дали пък не е от пернишките села. Но какъвто и да е, откъдето и да е, във всеки случай е роднина.



Тагове:   Русия,   евреи,   хазари,   общ враг,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3007851
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930