Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.06.2013 10:20 - Поредният демократичен абсурд
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 962 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 16.06.2013 13:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Актрисата Лорейн Чейс с доктор Литов Снимка: "Смолян прес"
Апогей на българомразството с демократична благословия. Е, кажете ми сега как да обичам тая човеконенавистническа, човекоубийствена демокрация?
"Англичани снимат филм за пребитото куче Борко
В подкрепа на четириногото тръгват петиции в интернет, които са събрали над 100 000 подписа от 55 държави"

Много гръмко заглавие, нали? Сега подробностите.

"Англичани снимат филм за бито осакатено куче в девинското село Селча. Представители на три неправителствени организации за защита на животните, филмово студио и известната в кралството актриса Лорейн Чейс се потресени от историята за битото куче Борко. Те снимат едночасов филм за отношението към животните в България. Хората в селото пък са настръхнали срещу чужденците, че техния филм ще излезе с изкривена представа за ситуацията. В подкрепа на кучето Борко тръгват четири петиции в интернет, които събират над 100 000 подписа от 55 държави, твърдят англичаните. Кучето има сайт и страница във Фейсбук, песен написана за него, а от целия свят му изпращат подаръци.

Кучето Борко се гледа от джипито на селото пловдивчанина д-р Георги Литов, който е работил 10 години в Англия, а от 12 години има около 350 пациенти и живее в здравната служба в Селча. Хората от селото го упрекват, че гледа много кучета и котки в здравната служба в разрез с хигиенните норми. Заради напрежението дошъл тв екип да снима проблема.

Според Литов кучето му е бито с тояга, което си виждало в репортаж на национална телевизия от март т.г. По време на снимките д-р Литов твърди, че мъж от селото е прескочил оградата на здравната служба и е пребил с тояга Борко.

Упрекнатият, че е бил кучето Борян Киров заявява, че не го е удрял. „Хората искаха да влязат в здравната служба да говорят с доктора и със сопата исках да сплаша кучетата, за да стигнем до вратата“, твърди мъжът пред “Смолян прес” . „Отгледах Борко от кутре, намерих го със счупен гръбнак през май м.г. Не може да се движи. На 12 март в 8 часа дойде екип на телевизия и тълпа пред здравната служба, не излязох, защото започвам в 9 часа работа. На репортажа обаче се вижда как човек прескача оградата и замахва със сопа. Той е качен в интернет и намира широк отзвук по света.

Хората са потресени, че психопат, подкрепян от 20 души, удря инвалидно куче, а няма наказание“, казва д-р Литов. „В случая има жестокост над животно, което е престъпно. Не е нормално да няма последствия и да има такава кампания срещу доктора, заради това че помага на животни“, казва актрисата Лорен Чейс.

Докторът е под угроза да си загуби работата. На 5 април т.г. му е връчено предизвестие за прекратяване на наемните отношения, заради недобро стопанисване на общинско имущество, тъй като гледа животни в здравната служба. Изпълнението е спряно, тъй като обжалва в Административен съд“, заявиха от отдел „Правен“ на община Девин.

Литов е категоричен, че не е нарушил закон като гледа животни. „Здравната служба е моя дом и мога да имам домашни любимци, пациенти не са застрашени“, заявява той. „Нямаме против да гледа животни, и ние гледаме, но извън здравната служба, защото е обществено място и не може да мирише на животни и да ги е страх бабите да влязат“, заявяват масово хората от селото. /БЛИЦ"

И коментарите. Засега не са много.

" я на дедоко
(анонимен) 16 юни 2013,
08:08 отговори

Досадни англичани вън от страната ми ,скапаняци оправете си своята потъваща монархия и тогава се бъркайте навсякъде марш от тук.Нито искам аз да идвам в лондон нито пък и вас искам тук ,ВЪН,ВЪН и пак ВЪН!!!!!!!
Оценка
-16 +10

2.
я на дедоко
(анонимен) 16 юни 2013,
08:11 отговори

Досадни англичани вън от страната ми ,скапаняци оправете си своята потъваща монархия и тогава се бъркайте навсякъде марш от тук.Нито искам аз да идвам в лондон нито пък и вас искам тук ,ВЪН,ВЪН и пак ВЪН!!!!!!!
Оценка
-11 +7

3.
1
(анонимен) 16 юни 2013,
08:12 отговори

СНИМАТ ФИЛМ ЗА ДА МОЖЕ ПОСЛЕ ДА ПЛЮЯТ БЪЛГАРИЯ. В АНГЛИЯ СЪЩО ИМА САДИСТИ И ИЗРОДИ. ЗА ТОЗИ АНГЛИЧАНИН, КОЙТО САДИСТИЧНО УБИ БЪЛГАРСКО ДЕТЕ ЗАЩО НЕ СНИМАХА ФИЛМ?
Оценка
-7 +12

4.
НН
(анонимен) 16 юни 2013,
08:18 отговори

Fuck off
Оценка
-1 +8

5.
sss
(анонимен) 16 юни 2013,
08:18 отговори

Две крави си пасат и си говорят.
- Знаеш ли, хората ни отглеждат само заради месото и млякото- казала едната.
- Айде стига па ти с твоите конспирации- отговорила втората.
Оценка
-1 +8

6.
BOBO
(анонимен) 16 юни 2013,
08:27 отговори

ДОКТОРЕ БЯГАЙ ОТ ТОЗ ЛАЙНАРНИК -БУЛГАРИСТАН ! ОСТАВИ КАПУТИТЕ ДА СЕ САМОИЗЯДАТ И ДА СЕ ЗАКРИВА ТАЗ ИЗМИСЛЕНА ДЪРЖАВА !
Оценка
-6 +6

7.
Елтимир
(анонимен) 16 юни 2013,
08:43 отговори

Англичаните да дойдат да снимат филм за английските педофили в България. Имаше и убиства на деца, извършени от англичани, ама тогава мълчаха гадовете мръсни! А ние докога ще търпим разни българомразци да ни казват кое е правилно и кое не е? Мамицата им мръсна английска! Тая индо-пакистанска колония вече е към края си и сега избиват комплексите си, като се нахвърлят срещу беззащитни държавици като нашата. Май трябва да им дадем отпор. Тая Британия, управлявана от крале евреи най-сетне ще трябва да прекрати своето съществуване. И това ще се случи скоро, както отдавна е предсказано. Важното за нас е сега ние да не им се поддаваме на извратеняците.
Оценка
-0 +9

8.
чужденец
(анонимен) 16 юни 2013,
09:09 отговори

До коментар [#7] от Елтимир

браво,добре им го каза
не е нужда да се отмъщава
Великобритания ще потъне под вода/както и други държави/,всичко с времето си
след 10 г България ще бъде най- хубавото място за живот на планетата
Оценка
-0 +4

9.
Елтимир
(анонимен) 16 юни 2013,
10:06 отговори

Само се чудя каква е тая английска омраза към нас, българите! Тоя "доктор" като толкова обича животните що не завъди змии и крокодили в Здравната служба? Значи някакво кирливо псе ще ми пречи да вляза и да упражня правото си на медицинска помощ, а аз нямам право да го ударя. Не, това е върхът на абсурда. Това е направо лудост. Ами да обявят направо, че в бивша България на българите е отнето правото на живот, и ч
е това става държава на цигани и на кучета."



Гласувай:
2



1. eltimir - Още два коментара
16.06.2013 12:25
"Англичаните да снимат филм за футболния фен който разби черепа на човек в Варна, беше осъден в България и изпратен да излежи наказанието си в Англия. Там бе незабавно помилван под натиска на общественото мнение. Това са английските защитници на кучета."

Вторият коментар е мой:
"До коментар [#11] от истината

В случая англичаните извършват най-малко две престъпления. Първото е, че тая кучкарка нарича човека "психопат". Ами ако той си извади медицинско и докаже, че не е? Тя подлежи на съд.
Второто престъпление е, че защитават един ненормалник, който със своите кучета в двора реално отнема на възрастните хора от селото законното им право на медицинска помощ.
Много ми е интересно и това за репортажа. Откъде тези телевизионни журналисти са знаели предварително, че в някакво си село някой си ще тръгне да трепе куче? Тая работа ми изглежда толкова нагласена, че няма повече накъде. Само се чудя защо нормалните хора в България не реагират срещу тая кампания за омаскаряване на българите."
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3003669
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930