Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2013 18:30 - Готвят ни еврейско ГМО правителство
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1650 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 18.06.2013 18:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Ако искате България да се превърне в едно огромно гробище, продължавайте да допускате евреите до властта.
Еврейската наглост мина всякакви граници. Българомразецът Джордж Сорос, защитникът на циганите и Цветелина Бориславова се готвят да съставят правителство. Напомням, че тая Цветелина, еврейка, бивша любовница на Боклук Бойко Борисов отговаря за програмата по разпространение на генно модифицираните организми в България. ГМО посевите унищожиха реколтата на огромен брой българи. И точно те, Сорос и тая, на която не й знаем истинското еврейско име се загрижили за обедняването на българина, призовават към "гражданска съвест" и обещават, че щели да бъдат дясна партия. Абе каква дясна? Всички евреи са долни леви педали!
Не знам дали ще има още един връх на еврейската наглост, ама тоя е по-висок от Еверест. Май е дошло време махалото да се завърти в обратна посока и да прати всички евреи там, къде им е мястото. Или в Изсраел, или в техния Ад, който те наричат Шеол.
М. Андреев: Хора на Сорос и Цветелина Бориславова готвят нова дясна партия Добавена: Вторник, 18 Юни 2013 13:56 от Faktor.bg
Светльо Божилов, Иван Кръстев, тази политическа компаньонка Евгений Дайнов, която беше съветник на Иван Костов и Бойко Борисов, кръговете „Типинг пойнт”, „Глобална България”, Цветелина Бориславова, групировките на Сорос са хората, които готвят новата дясна формация. Ако десните избиратели имат действително гражданска съвест, този път трябва да създадат ново дясно, което да не е обгрижвано от нито един олигархичен кръг.
Това казва в интервю за bnew.bg. бившият председател на Комисията по досиетата и син депутат Методи Андреев.
По думите му тези хора разполагат с огромен финансов ресурс и тежест, а в България нещата винаги са били решавани от парите.В България ние сме зависими от своята бедност, посочва Андреев.Според него всички, които през тези 23 години са били допуснати да заемат високи държавни постове и политически длъжности, са все хора от задкулисието. Това са лица, свързани с икономически интереси, с представители на бившата Държавна сигурност, с партийно-административния апарат на БКП.
Протестите на хората през последните дни обаче показват, че обществото не иска да има никакво политизиране на народния гняв, защото са разбрали, че българската политическа класа е тясно свързана с олигархията. Казвайки олигархия, разбираме политическа класа и обратно. Затова трябва да се рестартира системата, защото в противен случай ще се стигне до социален взрив, до революция, смята Андреев.
Тези умни и интелигентни хора нямат да се оставят свинари, бивши комунисти, бивши борчета, оръжейни търговци и куки, родени в пъклената кухня на бившите служби, да определят съдбата им. България е член на Европейски съюз и НАТО и това няма да се търпи повече. Не може олигарси, свързани с масонски ложи, да предлагат свои хора за шефове на висши държавни служби, категоричен е Методи Андреев. "


Тагове:   наглост,   Сорос,   евреи,


Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996928
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031