Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2013 09:49 - Осъзнаване
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1025 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 18.06.2013 12:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Ето към какво "общество" ни тласкат ЕС, Изсраел, САЩ и Турция. Не се ли осъзнаем, с нас като народ е свършено.
Имаше една приказка, че когато си в гората, виждаш дърветата, но не виждаш самата гора. За да я видиш, трябва да излезеш извън нея.
Ние сме в гората. Виждаме едно или друго дърво. Една или друга партия, едно или друго партийно безличие. За да видим самата гора, тоест цялостното положение, налага се да излезем извън клишетата на затъпяващата пропаганда, извън догмите и цялата официалност.
С риск някои да ми се разсърдят, искам да отправя предупреждение. Ако малочислена група си въобразява, че ще призове Небесната помощ, ще се случи чудо и нещата ще се променят отведнъж, длъжен съм съм да ги уведомя, че грешат. Да, Небето помага, но ако ние заслужим тая помощ и съумеем да я призовем. Ако наберем достатъчно сила, за да я призовем. При това Помощта идва не извън нас, а чрез нас. И чудото настъпва не в един миг, а постепенно.
Освен към излизане извън Системата, извън официалността, усилията трябва да бъдат насочени в още две посоки. Връщане на междучовешката солидарност и възраждане на чувството за народностна общност. Не го ли направим, обречени сме.
И една неприятна новина. Малко предисловие. През 1995 година беше казано, че предстои да се реши КОЯ да бъде България. Лошата новина е, че над Волжка България вече са се случили знамения.
Аз вярвам, че все още имаме сили да победим обречеността. Но трябва решимост, трябват действия. Аз май бях дотук. Ще опитам още малко, ама едва ли. Заклевам ви, продължете хилядолетния път на Българския народ. Не го ли направите, това ще е краят на всичко. България пак ще я има, ама не отсам Дунава, а край бреговете на Волга. Ако искате това, нека някои продължават да се правят на много велики и да не се съобразяват с реалността и с Небесните закони.
Очакват ви много подводни камъни, а вие още сте в плен на догми и клишета. Колкото повече от тях съумеете да разрушите, толкова повече шансовете ви за успех се увеличават.
Да почнем с привличането на външни приятели и съюзници. Продължавам да настоявам, че един огромен потенциален наш съюзник е Русия. Само не ми приказвайте, че искам да станем руска колония. Точно обратното. Искам две неща. Първото е Волжска България да се възроди, а тя вече се възражда. Второто е, самата Русия да признае своята българска духовна основа. Не е невъзможно и от личен опит съм се убедил в това.
Сега един факт. Когато бяха размириците в Катуница, единствено от Татарстан, от Волжските българи, както и от Русия получихме подкрепа. После един евреин на име Владимир Путин нареди да бъде изтрито всичко, свързано с този случай от руския Интернет, ама такива шашкъни вече си бяха записали нещичко. Та да не бъркаме руското правителство, което всъщност е еврейско, с руския народ. Нещата са различни. Да не забравяме и нашите Волжски братя. Пак от личен опит знам какви неистови усилия полагат евреите, за да прекъснат всякакви връзки между двата клона на Велика Стара България.
Може би ще продължа с предупрежденията. Дори с риск да си навлека нечий гняв.
Друго, което забелязвам, е че проблемите и опасностите не се степенуват по важност. И се сетих за тактиката "Анти-Стингер", която руснаците използваха в Афганистан през 80-те години. Тогава американците въоръжаваха муджахидините с противосамолетни ракети Стингер. Те се насочваха според топлинното излъчване. Руските самолети изстрелваха около себе си голям брой малки ракети и Стингерите удряха тях. Самият самолет в почти всички случаи оставаше невредим.
Същата тактика сега се прилага срещу нас. Подхвърлят ни една или друга изкупителна жертва и ние като истински глупаци се нахвърляме срещу нея, забравяйки главното. Сега например е Волен Сидеров. Те ще си го жертват, нищо не им струва. Но остава главният проблем с геноцида. Остава проблемът с отравянето на българския въздух, с водата и земята на България. Остава въпросът за циганизацията. За химическото ръсене, макар и поспряло напоследък още нямаме отговор. Мълчи се и за шистовия газ. И за отровните напитки и храни в търговската мрежа. Мълчи се а обезлюдяването на българските села и за политиката българските земи да стават необработваеми. Мълчи се за ГМО. И така нататък.
Та помислете. Дали една или друга марионетка е важна или всички политици до един да отговорят за тези жизненоважни за народа ни проблеми.
Не съм тръгнал да поучавам никого. Лично аз политически амбиции нямам. Вече втори ден по принуда не се храня. Едва ли ще изкарам дълго. Искам само да ви предам още нещо от своя опит и своите знания, докато имам сили да го направя. Както искате, така ме разбирайте.
Отново за Русия. Там нещата са толкова дълбоки и толкова сложни, че ще е нужен цял научен институт да разкрие цялата истина. Да не се окаже, че българи, траки, скити (сколоти) и славяни в много дълбока древност са били един народ?
Но да погледнем към съвремието.
Достоевски и Тургенев, а също великите пълководци Суворов и Кутузов са българи по произход. Българин е и славният генерал Гурко. Лев Толстой пък си е от нашите, от дунавските българи. Малко преди да умре, той се готвел да посети България, "Родината на моите деди", както той я наричал. За космонавта Герман Титов е сигурно. Но има данни, че и в Юрий Гагарин има нещо българско. Смешното е, че червеният командир Чапаев също е чистокръвен българин. Половината Русия е българска, ние като народи сме неотделими, колкото и да е неприятно на някои да го признаят. Говоря за народите, а не за правителствата.
Да, сега Русия се управлява от евреи. От 100 години насам се управлява от евреи. А нима България не се управлява от евреи и от еврейски подлоги?
В някаква руска летопис пишеше за един руски княз, който преминал Москва река, за да се бие срещу българите. Границата между Русия и България се е намирала в самия днешен център на Москва. Дали някой осъзнава тоя факт? През 2003 година стоях на една площадка пред Московския университет, откъдето се виждаше половина Москва. И си представях как нашите воини са стояли там.
Имам още много да кажа. За езика, например.Академик Дмитрий Лихачов пише, че съвременният литературен руски език е изграден върху основата на старобългарския. Ще кажа нещо много повече. В редица български диалекти, като граовския и трънския присъстват много руски думи. В много руски песни, а аз притежавам огромна колекция от такива откривам много български думи, които ги няма в литературния руски.
И накрая Предсказанието.
Че накрая българският и руският Цар ще влязат заедно в Цариград през Червената врата. И ще яздят под едно знаме.
Да, от Русия сме видели много зло. Но сме видели и добро. Заедно с Асеневци и Тертери, в България заедно с тях идват и руски дружинници, които се сражават за България. А сега ми кажете какво добро сме видели от Европа и САЩ, от Турция и Изсраел.
Съюзници са ни нужни. Сами няма да се справим. Враговете са твърде много и твърде силни. Нека потърсим своите братя и да им протегнем ръка. За да ни протегнат и те своята.



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. eltimir - Въпросите
18.06.2013 11:45
Сега да погледнем какво би се случило след отговора на някои въпроси.
Когато стане ясно с какво са ни ръсили самолетите от американските бази, това ще е достатъчно основание за тяхното измитане от нашата земя. Нещо повече. Ние ще имаме правото да заведем иск срещу САЩ за извършването на многобройни умишлени убийства в България. За предизвикването на пагубни последствия върху българското земеделие. Така че трябва политиците да отговорят.
Директивите на Брюксел за развъждане на циганите и за намаляване на българите в България. Заселването на европийски цигани в България. Клеветническите кампания, редовно провеждани от страна на държави, членуващи в ЕС срещу България и българите. Основанията за излизането ни от Европийския съюз ще са предостатъчно. Някой политик нещо да каже?
Тихата окупация на българската земя от Изсраел и Турция. Цялата истина за преминаването на цяла България в чужди ръце. Осигуряването на безнаказаност на циганските престъпления, осъществявани от еврейското лоби у нас от една страна. И насъскването на многобройни цигани мюсюлмани срещу българския народ от страна на Турция. Тук вече действията могат да бъдат многобройни. Включително национализация на изкупените от чужденци земи и прекъсване на дипломатическите отношения с Изсраел и Турция. Нека партиите да се произнесат, ако им стиска. Едва тогава ще ги видим колко са български.
Пагубните последици от добива на шистов газ, от ГМО и от умишленото отравяне на българските води, както и допускането свободно да се продават отровни хранителни продукти. Следват обвинения за умишлени убийства и те ще се отнасят до всички политици без изключение.
Така че задаването на въпроси съвсем не е безобидно, стига настойчиво да изискваме отговор. А когато целият народ почне да задава тези въпроси, отговорът все ще дойде.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996360
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031