Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2013 15:32 - Създателят на плана „Еврия”
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 2483 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 18.06.2013 15:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Лейба Давидович Бронштейн или Лев Давиидович Трооцкий, както е по-известен. През 1940 година агентът НКВД Рамон Меркадер го закла със секира, ама белята беше извършена. Планът „Еврия” бе роден.

Българският народ е подложен на безжалостно унищожение. Но в чие извратено съзнание се роди планът за унищожението на българите? Чий план изпълняват днес Изсраел, САЩ, Турция, Великобритания и Германия? От коя книжка са чели в Брюксел, че ние, българите трябва да бъдем заличени от лицето на Земята?
Кого всъщност следват демократите и либералите? Отговорът е твърде неочакван и твърде неприятен за тях. Само че това е истината и ние можем да избягаме от нея. Ето едно малко огледалце за демократите.  Да се огледат и да видят кои са те всъщност.

И да осъзнаят защо нормалните българи вече не искат демокрация. Нещо повече, ние, българите вече проклинаме българоубийствената демокрация!

***

Все повече българи се убеждават, че плановете за създаване на еврейска държава тук, върху земята на България са реални. Фактите са толкова многобройни, че само някой идиот може да ги подмине. Освен идиотите, фактите биват отричани и от Бойко Борисов, който както някои казват, не е идиот. Биват отричани, но не престават да бъдат факти. Българският народ е подложен на ускорен геноцид от правителството на партия ГРОБ, а българската територия преминава в еврейски ръце. Всичко това се знае. Не се знаеше кой е създателят на сатанинския план? Кой измисли това чудовищно престъпление? В чий извратен мозък се пръкна тая идея? Вече знаете. Това е Лейба Бронщайн, известен повече като Лев Троцкий. Комунист, болшевик, близък съратник на Ленин. Евреин като него. А колко ни остава, можете сами да си пресметнете. Предоставям на вниманието ви статия, която според мен заслужава внимание.

09 февруари 2012 година

Дните на Израел са преброени
image

Виждате закланият Троцки на смъртно легло. Убиецът е бил изпратен лично от един друг евреин – Йосиф Джугашвили, известен повече като Сталин. Та почвам да си задавам въпроса дали и сред евреите няма свестни хора.

***

Автор: planbg

Събитията се развиват с главоломна скорост...

Допреди година, когато говорех, че Израел е на път да бъде пожертван от световните кукловоди, срещах само иронични усмивки. Днес, когато медународната изолация на Израел се засилва с всеки изминал ден и доскорошни ортаци като Турция и Египет вече нямат израелски посланик по една или друга причина, все повече хора разбират, че ДНИТЕ НА ИЗРАЕЛ СА ПРЕБРОЕНИ:

- Отношенията между Турция и Израел са ключови за баланса в близкия Изток. Още от времето на османската експанзия към Европа, венецианските еврейски банкери са финансирали заробването на християнски народи от османците. Впоследствие голяма част от великите везири на империята са били евреи, а юдеите са се ползвали със специални привилегии в Осм. империя. (подробна инфо тук: http://eltimir.ucoz.ru/news/istinskite_gospodari_na_turskata_imperija_1/2011-09-07-2299 ) Да не забравяме, че Израел е построен в Палестина, отстъпена от Османската империя под давлението на Ротшилд. Сега, след като Турция най-безцеремонно експулсира посланика на Израел, си задаваме въпроса: ЗАЩО ТУРЦИЯ НЕ СЕ СТРАХУВА ДА ПОСЕГНЕ НА СВЕЩЕНАТА КРАВА НА СВЕТОВНАТА ПОЛИТИКА, НЕДОСЕГАЕМАТА ЦИОНИСТКА ДЪРЖАВА, КОЯТО ВИНАГИ Е БИЛА НАД МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО?- ЗАЩОТО ЗНАЕ, ЧЕ ИЗРАЕЛ ВЕЧЕ НЕ Е "БОГОИЗБРАН" И ЧАСЪТ ЗА НЕГО Е УДАРИЛ...

 - Новите режими в арабския свят никак няма да са склонни да поддърат досегашното статукво под натиска на все по-радикализиращите се арабски общества. Пресен пример е атаката срещу израелското посолство в Кайро и отвеждането на посланика с хеликоптер!

 - Палестинците очакват този месец най-накрая да получат точни граници за бъдещата си държава на сесията на ООН.

 - Стягащата се примка около оста Техеран-Дамаск-Бейрут несъмнено ще подтикне режимите в тези държави да раздрънкат оръжията срещу вечния си ционистки архивраг.

 - Социалното недоволство в Израел продължава вече втори месец с безпрецедентни стохилядни протести срещу неравенството и олигархията, при която огромната част от богатството на държавата се контролират от десетина фамилии.

 - Известно е, че по ред причини евреите винаги имат предварителна информация и успяват да действат преди събитията. Има ли още някой, който се учудва, че евреи изкупуват земеделски земи в цяла изт. Европа, и най-вече в България...?!

 Те знаят, че се задава нещо голямо, което ще накара номадското племе отново да тръгне да скита.

Мога да продължавам още, но не мисля, че има нужда.

План А се изчерпа. Идва време за план Б за израел.

А за нас остават два пътя- да учим иврит или...




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3002908
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930