Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2013 10:31 - Национално предателство, а ние мълчим!
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1257 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 20.06.2013 10:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Най-после Бойко Борисов каза нещо истинско и умно. Пиша го без всякаква ирония. Ето думите му:
"На етническа партия да дадеш националната сигурност е цинизъм. Още в петък е изваден целия агентурен апарат на България, сега няма значение кой е началник на ДАНС", заяви лидерът на ГЕРБ."

Напълно споделям казаното. Още през 1990 година днешната БСП, тогава БКП е поела ангажимент да предаде една трета от България на Турция. Оттогава насам БСП стриктно изпълнява поетия ангажимент. Примерите за конкретни действия са хиляди, нека не ги изброявам. Да, извършено е национално предателство. Или по-точно извършено е българоубийствено деяние спрямо нашия народ. Предателство е условна дума, защото Сер Гей Станишев не е българин, а херсонски евреин, хазарин. Онези, които познават историята знаят, че българинът няма по-заклети и по-мръсни врагове от хазарите.
Та днешното БСП е партия, водена от евреин, от хазарин. Партия, която следва не българския, а еврейския, хазарския интерес. Партия, тласкаща България към гибел. Та думите на Борисов са верни.
Самата ГЕРБ обаче също извърши национално предателство в немалка степен. Дадоха огромни територии в ръцете на евреи от Изсраел. Повериха изграждането на редица инфраструктурни обекти в ръцете на турски фирми. Блокираха достъпа на бедните българи до здравеопазването. След като предварително ги обрекоха на бедност, разбира се. Борисов лично разреши на американските самолети да ни ръсят с какви ли не отрови. Това се нарича съучастие в масови предумишлени убийства. Неговата Цветелина тровеше и трови земята ни с нейните ГМО продукти, унищожава българското земеделие. Хайде да не изброявам. Да, Бойко Борисов тоя път каза една голяма истина, което обаче не означава, че самият той не е престъпник.
Кои други партии остават? ДПС. Една партия, наследник и продължител на турска терористична организация, причинила смъртта на десетки българи преди 1989 година. Смъртта на напълно невинни хора, включително жени и деца. Една партия, поставила се в услуга на враждебна на България държава - Турция. Една партия, заела се да осигури откъсването на български територии от родината ни и тяхното присъединяване към Турция.
Остана Атака. За нея няма да пиша. Думата ми беше за партиите, а пък Атака е само една голяма порнография.
Та какво ни остана? Ами остана ни да се разделим с целия тоя крадлив и предателски партиен "елит". Да се разделим с цялата българоубийсдтвена сган и да намерим път към връщането на старата българска Държавност, която ни е съхранила през хилядолетията. Оставим ли се в ръцете на тези нечовеци, ние просто ще умрем. Което няма да е голяма загуба. Оказахме се недостойни, оказахме се негодни да спасим България и заслужаваме своята участ. Само че... Задно с нас ще умрат децата и внуците ни, а това вече не бива да го допуснем.
Та нека направим нещо. Каквото и да е, но да не бездействаме. Времето ни вече изтича.
Очакват ни две години на изпитания. Две години на хаос и привидно безвластие. Две години, през които в България българска власт реално няма да има. Но през тези две години тук ще властват евреите. С помощта на своите послушни, уж български партии. И с помощта на турци и цигани. Именно през тези две години ние трябва да поставим основата на реалната Съпротива срещу Злото. Две години на изпитания. Две години, през които ще се реши дали сме годни да продължим своето съществуване като народ или ще отидем в Небитието.
Казах част от нещата, които знам. Какво ще е нашето общо бъдеще, решавате вие.



Гласувай:
3



1. bojinkata - Отдавна няма тайни за чуждите ра...
20.06.2013 11:22
Отдавна няма тайни за чуждите разузнавания за България. Бокотиквата нищо ново не казва. Те нали си бяха много гъсти с ДПеевски? Нали дпс-медиите го обслужваха медийно. Защо се говори само за 1 милион от Цанков Камък, а нищо за 1 милиард от подаръка Булгартабак на Доган? И БСп и Герб си мълчат старателно.
цитирай
2. eltimir - Новото
20.06.2013 11:34
Новото е, че тоя път затънаха в наистина сериозни междуособици. Истинската причина за междуособиците е, че евреите вече поискаха пряката власт над България. Досега партиите бяха техни послушни посредници. Ама сега може да се окажат излишни и да загубят всичко. Отгоре на това стара еврейска традиция е верните до вчера слуги да бъдат жертвани с лека ръка. Някои знаят тези неща и са обхванати от истинска паника.
Гледам например Волен, като обезумял е. А той е наясно с въпроса. Та това е новото.
Едната констатация на фактите обаче е недостатъчна. Каква полза за българския народ може да има от тая ситуация? Според мен, ползата ще е всеки един българин да проумее, че официалните партии ни носят само злини. Че цялата сегашна политическа Система е българоубийствена. И че е крайно време да престанем да се надяваме на тоя или оня, ами да се заемем сами със собственото си спасение. Другото е илюзия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3002945
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930