Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2013 13:31 - Педераската еврейска толерантност
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1860 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 20.06.2013 13:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Ето как изглеждат еврейските толерасти. Същите, които искат да станем като тях. Да, ама на мен това ми изглежда прекалено изродско. Нима ние, българите ще позволим евреите да ни превърнат в извратени изроди?
Финансираният от евреина Джордж Сорос Антибългарски Хелзинкски комитет е един от организаторите на педераския парад, планиран да се проведе по улиците на София. От БХК остро протестират, че вече има сериозен обществен натиск тоя парад на извратеността да бъде забранен. Трябвало да бъдем толерантни, казват. От Българската Православна Църква пък поискаха забрана на парада. Радвам се на тая реакция. От дълго време БПЦ не смееше да се произнася по обществено значими въпроси. Тоя път обаче ми ще да се спра върху тяхната, върху еврейската толерантност спрямо християнството. Тоя въпрос някак се подминава, никой не говори и не пише за него. Позволявам си да публикувам отново нещо, писано през юли 2011 година. Имаше го пуснато на един мой сайт, който евреите изтриха. щото са много толерантни и щото много зачитат чуждото мнение. Изтриха сайта ми без обяснения и без никакво предупреждение. Само че аз си пазя на архив всичко, писано от мен и вярвам, че това, което сега публикувам заслужава да бъде прочетено. То не е загубило своята актуалност.
Та за еврейската толерантност. Самите евреи в техния кръвожаден Стар Завет казват: "Око за око, зъб за зъб!" Така да е. Аз пък им отговарям: "Толерантност за толерантност!" Както те към нас, така и ние към тях. Другото е самоунижение. Евреи, педераси, толерасти
image

Вижте гаврата, която евреите си правят с християнството. И си помислете какво ще им отговорите, когато ви говорят за религиозна и етническа толерантност.

Да, разните евреи и педераси все за толерантност говорят. Ама те дали са толерантни към другите и колко са толерантни? Прочетете какво пише в БЛИЦ и преценете сами. Публикацията е от вчера.

Чешки писател: Христос е гей, а апостолите - негови любовници!
image

„Христос е бил гей, а дванадесетте апостоли са му били любовници. В старите църкви всички са знаели тази истина, която впоследствие е била изопачена", заяви най-продаваният чешки гей-автор Адам Георгиев по време на представянето на романа си „Хомоголгота" в книжарница „Хеликон" в Пловдив, цитиран от "Марица".

„Само хомосексуалист може да притежава чувствителността на Исус Христос", продължи да отстоява позицията си писателят, провокиран от въпроса на 70-годишен пловдивчанин: „Що за извращение е сексът между мъже и не е ли това погазване на божиите закони?".

„Иска ли друго Господ, освен две души да се обичат? Какво значение имат полът и телата?", контрира стареца Георгиев, а две баби възмутени хукнаха към изхода.

Чули за безплатното културно събитие в книжарницата, десетина нетърпеливи пенсионери бяха заели челни позиции половин час преди представянето. Едва трима от тях обаче, се осмелиха да останат до края на премиерата.

„На 31 години съм. Баща ми е българин, а майка ми чехкиня. Това, което трябва да знаете за мен е, че съм поет и естествено гей", представи се на перфектен български Адам Георгиев, при което първата баба подскочи на стола: „Че кое му е естественото да сте гей? Свършиха ли жените, та да е нормално да мърсуваш с мъж?".

Противно на очакванията, писателят пропусна покрай ушите си злъчната забележка на старицата, отвръщайки й с широка усмивка.

Обявен за най-продавания гей-автор в Чехия и Полша, оприличен от критиците на Франческо Петрарка, а романа му на дантевата „Божествена комедия", Георгиев разказа за приятелството си с президента на Чешката литературна академия Ева Кантуркова. Макар и на 80-годишна възраст, писателката била категорична, че активните хомосексуалисти са най-добри в литературата.

„Гейовете се радват на сензитивност, неприсъща на хетеросексуалните. Тук обаче не става въпрос за мода или любопитство, а за реална човешка природа", обясни авторът, осъзнал различието си едва осемгодишен. /БЛИЦ

image

Ето ви го и самият „българо-чех”. Поне на мен не ми прилича нито на българин, нито на чех. Обаче ми прилича на еврейски педерас. Гаден и противен.

Че писанието на „чеха” е върхът на идиотизма и юдейщината поне аз не се съмнявам. Обаче се съмнявам, че тоя тип е мелез, за какъвто се представя. По-скоро неговите родители са от една народност, но с различно гражданство. Нищо чудно баща му да е и активен педал, а майка му – активна лесбийка. Но това няма такова значение. Като четох изродските му изявления се сетих за думите на Христос: „С каквато мерка мерите, с такава ще ви се отмери.” Та каквато толерантност проявяват те към другите, каквото отношение имат те към вярата на другите, същото да бъде проявено към тях. При всеки повод и във всички случаи.

08 Юли 2011 година

 




Гласувай:
2



1. nedovolen - U
20.06.2013 15:18
Държавата. Враг на хората

автор: uran категория: Други
прочетен: 287 коментари: 0 гласове: 2


Казват, че българския език е уникален и в него са закодирани истините. Аз също мисля така.
Разделете думата "Държави" на срички. И какво получаваме?
ДЪР- ЖА-ВИ .
ДЪРЖА-ВИ
Значи някой ни държи. Ами държат ни. Държат ни вързани на веригата на робството.
Първата държава е създадена 3102г пр.н.е.
Никой археолог, няма да ви представи доказателство, че преди тази година е имало дори градски стени, да не говорим за някакво оръжие. До тогава, човек не е убивал човек.
Но ето я Кали Юга, тъмната епоха. 5125г. мъки и страдания. Я, чакайте малко. Ами то тази година свършва тъмната епоха. Какво ли да очакваме?
Мисля, че държавите, като институции, ще престанат да съществуват. Как точно ще стане не смея да твърдя, но като гледам в какъв хаос тъне света, май нещо голямо се задава.
Колко време ще отнеме и дали ще го доживеем, не знам, но знам, че природата си има принципи. Съзидателното става бавно, а разрушителното бързо, като светкавица.
Та в този ред на мисли, надявам се да доживея края на ДЪРЖА-ви-те, една утрин да се събудя свободен човек. Да няма мутри, политици, бизнесмени, банки, лихви, наеми, търговия, все неща, които ограбват човешкото. Ха дано!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996381
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031