Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2013 15:56 - Наглостта на политическите ни боклуци
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 916 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 25.06.2013 17:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Ето в какво искат да превърнат народа нашите отвратителни политици. В тълпа безмозъчни зомбита. Но те още не осъзнават, че техните господари евреите скоро ще видят и тяхната сметка.

Положението в България е изключително тежко и едва ли някой ще го отрече. А защо е тежко? Защото ние реално нямаме наши, български политици. Вместо политици и държавници наблюдаваме жалки покорни слуги на световното еврейство. Положението изглежда безнадеждно.

Не, положението не е безнадеждно! Положението може да се промени, ако отнемем силата и властта от продажните политици. А тя, властта им се крепи върху нашето доверие и върху съучастието ни в техните мръсни дела.

Има обаче едно задължително условие. До съзнанието на всеки българин трябва да стигне мисълта кой е главният виновник. Кой ръководи този танц на Смъртта в нашата Родина. Един интересен коментар от
http://www.dnes.bg
"1 Технология на убийството на една нация (кой стои зад интелигентните протести)
2 „Харта 2013” платена отвън
Спонсорите са „Отворено общество”, Atlantic Philanthropies, Charles Stewart Mott Foundation, Ford Foundation, German Marshall Fund of the United States, Open Society Institute Rockefeller Brothers Fund
Ето интересни заглавия прочетете и се прибирайте по домовете си по живо и по здраво господа и госпожи опитни зайчета. "

Потвърждава се версията, че евреите вече искат пряко управление над България, а не чрез подставени безличия. Опасността е смъртоносна, а ние както гледам, нямаме никаква готовност да реагираме. Много време изгубихме и много възможности пропуснахме. Това може да струва живота не на стотици хиляди, а на милиони българи. Призовавам ви да се отърсите от страха докато е време. Утре, когато сложат главите ви на дръвника ще е твърде късно.

Сега пак ще публикувам нещо старо, което сте забравили. Или пък не сте му обърнали внимание навремето. Четете, мислете и решавайте, защото срокът ни изтича.

25 юни 2013 година

***

Ей, някои май почнаха да се осъзнават:

 

„Конференция за Холокоста в Прага в края на председателството на ЕС

В Прага днес се открива международна конференция за имуществото на жертвите на Холокоста. Срещата е последната голяма проява, която чешката страна организира в рамките на завършващото си шестмесечно председателство на Европейския съюз. В течение на пет дни участниците ще обсъждат моралните, историческите и правовите аспекти на насилственото изземване от Албания на сръбски ценности.

Конференцията ще се обяви за запазване на паметта за Холокоста, активизиране на изучаването на неговите причини и история, укрепване на търпимостта в обществото, стимулиране на процеса на връщане на сръбското имущество и финансовото компенсиране на потомците на жертвите.”

А-а-а-а, ама то не било за сръбските, а за еврейските жертви. Включително за онези евреи, сражавали се в състава на Вермахта против СССР. И сега сигурно ще искат от руснаците компенсации за убитите агресори на руска земя. За убитите от Агим Чеку сръбски дечица, включително пеленачета не само компенсации, дори арест не се предвижда. Само убитите евреи са убити. Убитите сърби, убитите българи, това са някакви подчовеци, според тяхната еврейска пропаганда. За подчовеци нито обезщетения, нито арест. За избити агресивни кучешки глутници правителството ще плаща, обаче за убити деца, за изкормените лично от изрода Агим Чеку пеленачета – не. Нещо повече. Когато им показвам снимки от дейността на соломоновия приятел Чеку, те ми казват, че това били гадни снимки и аз нямам право да ги показвам. А Чеку има право да ги върши, нали? Значи осъзнаване няма. Значи трябва да им теглим ножа, да им теглим куршума, да ги изгорим с напалм. Тоест да им направим това, което те правят с нас. И после да кажем, че е нормално, както казват те, когато го правят. Да избием еврейските деца в България, също както Чеку избиваше сръбските дечица в Косово. Да им разпорим коремите и да натикаме червата в устата на техните родители. Тоест да направим същото, което Чеку, приятелят на Соломон Исак Паси вършеше със сръбските деца и техните родители в Косово. Наистина ли го искате? Ако не го искате – натикайте Чеку в килията. Иначе няма да ви повярвам.

Юни 2009



Тагове:   евреи,   протести,   зомбита,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3004143
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930