Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2013 11:18 - Поредната еврейска измама
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 832 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Сегашните протести вече дори и протести не са. Те са поредната еврейска, смъртоносна за нас измамна игра. Но този път те не целят само ограбването ни, а нашето физическо ликвидиране като народ. Крещят се безсмислени лозунги, но истинските въпроси са забранени. Цензурата настъпва нагло и тоя път наистина трябва да въстанем! В противен случай ще умрем.
Все повече българи се убедиха, че в "протестите" има нещо гнило. Не защото БСП, ДПС, Атака и цялата тая измет не трябва да си върви. А защото "протестиращите" робуват на партийната запалянковщина и на идеологическите догми. Никой не задава истински разумни въпроси. Никой нищо не говори за умишленото унищожение, на което е подложен целия български народ. Никой дори не произнесе думата "геноцид", която дума е ключова. Те, политиците гадни развъждат цигани, а нас ни убиват в най-буквалния смисъл на думата. Но за тази страшна истина нито думичка. Крещят за глупости, а мълчат за истинското. Правителството на Орешарски предприе незаконни и нечовешки репресии срещу бедни български семейства, чиято единствена вина беше, че са бедни. Тоест политиците ограбиха тези хора, а сега искат да ги доубият само защото няма какво повече да вземат от тях, освен живота им. Протестиращите не забелязаха и тези страшни престъпления на правителството. Това дори не е политическо противоборство. Това е схватка между два клана на една и съща българоубийствена Мафия, които  спорят кой да вземе по-висока комисионна за умъртвяването на народа ни.  Дали ви харесва или не, това е положението.
Но ние, българите все още сме живи. Нас все още ни има. Значи все още надеждата не е мъртва и ние можем да победим еврейското Зло и да се възродим! А сега вижте още едно мнение по въпроса за "протестите":
От блога на Григор Симов:
Опит за повторение на 1989 година!
коментар на bgzemia
30 милиарда на година от България чрез така наречени концесии, приватизации, банки, чуждестранни „инвеститори” и т.н. не се изпускат така лесно!  Нормално е да използват гражданското недоволство, защото то реално си го има, но се замислете как така медиите станаха толкова услужливи, а от 2 години вдигаме протести с реални  искания за смяна на системата и се блъскахме като в стена...  Как така медии, които са подчинени на Сорос, взеха та така услужливо започнаха да отразяват всички протестиращи, та дори станаха и самите те протестиращи!

Организациите на Сорос трябва да се забранят в България, което е една от стъпките за излизане на България от криминалния период на развитие!

После, замисля ли се някой, защо предложиха Пеевски за ДАНС, след като реакцията на народа се е знаела предварително, че ще е такава? Не е ли това умишлено за да падне правителството и да се дестабилизира страната? Кукловодът е със 100 стъпки напред, има точен анализ на психиката на народа и знае много добре каква ще е реакцията ни на определено действие. Така че, да си въобразява някой, че НС ей така по грешка са предложили Пеевски е много наивно... Целеше се точно протести и то точно за сваляне на правителството и слагане на друго без промяна на изборния закон... а ако има промени те да са продиктувани пак от същия кукловод. Не, че няма истински протестиращи, писнало им е от всичко през последните 23 години, но  нека не бъдем първосигнални, защото точно това е целта. Къде бяха медиите, когато зимата крещяхме по улиците и искахме да спре енергийната мафия да ни краде чрез фалшиви сметки, да спре цялата външна и вътрешна мафия да убива и нас и държавата, да се смени статуквото? Защо тогава медиите ни даваха едва по 20 секунди да изкажем всичко онова, което искаме и постоянно подмятаха, че протестите били изкуствени, че на протестиращите се плаща, независимо от обезумелите от огромните сметки хора, които не веднъж припадаха, та дори и умираха на гишетата,  плащайки поредната нереална сметка за ток. Защо точно тогава, когато по всичко си личеше, че протестите са истински, социални и морални, се хвърляха безпочвени обвинения, скрояваха се скалъпени платени компромати за по-открояващите се лица от протестите, сякаш зорко бдяха да не би някого от тях да го припознае народът за свой лидер и да измести „великите на деня”!? Какво се промени от тогава?! Защо чак сега показвате исканията на хората за промяна на статуквото? Озадачаващото, обаче е  и,  че на думи я искат тази промяна, а в същото време поддържат статуквото, крещейки по улицата единствено и само „оставка,оставка”?!  До сега все с тази хватка ни тушираха "да махнем този щото е лош, да сложим другия", след което виждахме, че е пак същата. Ако не си отворим очите, наистина 1989  ще се повтори.....

Мислите ли, че като сложим хора, които смятаме, че са от народа няма да е същото? Нали и към тях ще се приложат същите методи с които са купили или принудили и предишните да изпълняват наложената от вън програма... Това си е завоевателна война за ресурси, методите са много и разнообразни и ако ние не осъзнаем, че не може само една партия или един човек да спаси държавата, значи сме загубени. Това е работа, колективна за всички партии, институции и за целия български народ, всички заедно. Какъвто и патриот да е някой политик, ако той няма съзнателната и явна подкрепата на хората от улицата, ако не е подкрепен от всички в радикалните мерки,  просто или ще го убият или ще го премахнат по друг начин и пак ще си сложат друг послушко. Така, че по-добре,  който и да е на власт, да ги натискаме да работят по определени задачи, а най-важната за България в момента е спиране на ограбването чрез така наречени концесии, чрез така наречените чуждестранни "инвеститори", които всеки, който е на власт обслужва.  Къде наистина президентът е развеждал с правителствения самолет, така наречените „бизнесмени” от колонизаторската компания, която разграбва златото на България и защо не отговори на този въпрос!? Защо медиите не се заловиха да правят журналистическо разследване по тази тема, но услужливо отразиха възмущението на президента от човека, който му зададе този явно много неудобен въпрос. Въпрос, касаещ точно и националната ни сигурност.

Тази държава, тази земя не е дадена за да се краде срещу корупционни такси, тя е на целия български народ и ако НИЕ  не намерим начин да си затворим разградения двор и спрем това ограбване ще си бъдем все така на дъното, без икономика и без нормален живот за нашите деца. Нима това искаме?!? В момента сме свидетели на опити за поредния организиран хаос.. т.е. това, което направиха във всички арабски държави с така наречената "арабска пролет", благодарение на която в Египет вече няма туризъм, Либия е срината, ограбена и разделена на две държави, Ирак е ограбен и само американски и английски компании вадят там петрола, в Сирия искаха да направят същото, но не могат, защото сирийския народ се оказа много буден и мъдър и си защити държавата…. Нужни са протести, но не за нов кодекс и не за нови избори точно сега, а за преразглеждане и анулиране на договорите с които ни ограбват „законово” и съд за всички, които са ги сключили, ощетявайки цялата държава, ощетявайки всички, които построиха тази държава, чиито деца принудиха да търсят препитание по целия свят, ощетявайки дори бъдещите поколения,

Технология на убийството на една нация (кой стои зад интелигентните протести)


Тагове:   евреи,   протести,   измама,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3002827
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930