Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2013 14:05 - Как Изсраел прилапа България
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1070 Коментари: 0 Гласове:
1



image

Ето кой реално управлява бивша България. А ние си бърборим за партии и протестираме, без да знаем срещу какво.

В ХОД Е ПЛАН ЗА ГЕНОЦИД, КОЙТО ДА СВЕДЕ НАЦИЯТА ДО 5 МИЛИОНА НЕГРАМОТНИЦИ

В- к "Торнадо” бр. 60 19 – 25 март

Киряк Цонев

Критиките на властта на повечето правителства след демократичните промени са насочени в 3 основни посоки - здравеопазване, образование и култура. Но защо именно в тези посоки?

Просто се реализира една политическа, икономическа, социална и културна линия, която е предначертана преди повече от две десетилетия и утвърдена като закон от тогавашното Народно събрание (тогава в мнозинството си комунисти, носеща емблематичното неразбираемо название:

"План Ран – Ът”

Именно този "план”, който на практика е почти осъществен в икономическо - социалната му част от няколкото последователни разноцветни правителства, предвижда България в бъдещето си икономическо развитие да изхранва не повече от 5 милиона души, а това да се постигне чрез непризнаване на позитивните права: жилище, образование, медицинско обслужване, чиста околна среда, почивка и отдих”. Ако започнем да анализираме тези положения, ще стигнем до странен извод - фактически това е план за постепенно минимализиране и ликвидиране на българската нация като такава, превръщането й в своеобразен придатък на чужди икономики и източник на средно квалифицирана вносна работна сила за тях.

Какво цели предумишлено обърканото българско здравеопазване?

Независимо от субективните желания от този или онзи негов министър, то е тласкано в една посока. Старото поколение, което помни още социалните придобивки, които така или иначе имаше българския народ, да си отиде възможно по – бързо. Значи, мислят си някои новоизпечени алчни "вождове”,

тези хора, които помнят, са ненужни. Те трябва да си отидат, да бъдат избити без шум, с косвени мерки – Ликвидиране на бързата помощ, без която те ще измрат – човек със счупен крак трябва да се добере някак си до личния си лекар, а той да го препрати в болницата, ако въобще има правото да направи това, а болницата няма да го приеме поради изчерпване на бюджетния й месечен лимит и той така ще си пукне пред нейните порти! Геноцидът продължава със скъпи лекарства, за които не достигат пенсиите, ликвидиране на домовете за стари хора и какво ли не още ще измислят болните умове.

А все по – обърканата образователна система? Чуждопоклонници налагат мнението, че истинско образование можело да се получи само в престижни западни вузове, чиято слава е раздута неимоверно от вездесъщата реклама. Нека напомня, че оригиналното българско образование, родено в тъмнината на робството, се самоусъвършенстваше, почти без да взема уроци отвън, до степен, предизвикваща завист в много световни научни институции, притежаваше завиден престиж, създаваше умове и интелигенти. Кой може днес да се учи в тези прословути западни ВУЗ – ве? Разбира се

ДЕЦАТА НА ОНЕЗИ, КОИТО ИМАТ ПАРИ

Същите онези мошеници и мародери, за които споменах по- горе. Повечето от тях въобще и не мислят да се върнат в България, за да направят нещо за нея. Мисловната им деградация – резултат на световната глобализация, ги е лишила от всякакво патриотично съзнание.

Крайната цел е високата, наследена от векове култура на българина, да бъде свалена до вонящото нищожно равнище на изключително ниската американска обща култура, проличаваща дори във високопарните заявления и тъпи съвети на вездесъщите американски посланици. Защото, всеизвестен факт е, че американците не са обичани в света макар и външно и показно да са "уважавани”, заради парите и армията им, че са презирани именно поради общопризнато ниската им обща култура, до чието незавидно равнище трябваше да бъде свалена и нашата, а и на други народи. Новите млади българи, получили такава ниска култура и изкуствено опростявано посредствено образование в България, ще търсят и намират работа именно в Европа и САЩ, където ще бъдат евтината, но по – високо платена за българските стандарти работна ръка, обаче знанията им ще са на равнище, което няма да им позволи да бъдат ръководен фактор. Т.е.

БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ДОСТАВЧИК НА ПОЛУИНТЕЛИГЕНТНА ЕВТИНА РАБОТНА СИЛА

Не искам да съм песимист, но ако се пресметне сегашния състав на народонаселението, от тези предполагаеми пет милиона колко ще бъдат българите. Та НЕ българите и сега гонят почти половината на тази цифра – какво ще бъде утре?

Ето го страшния невидим национален геноцид, в който хора с претенции на лидери тласкат страната ни. И не напразно във връзка с френските антицигански акции в Европа в европейския печат и у някои европейски политици се появиха "идеи”, че "циганския проблем, който е общоевропейски (а онзи, който е измислил думата роми е последния сноб, защото роми- руми са наричани в Ориента византийците, с които циганите нямат абсолютно нищо общо), ще се реши чрез създаване на своеобразен затворен цигански бантустан, където всички цигани от всички европейски страни ще се съберат. И тази територия ще бъде...днешна България!

А кой ще ръководи тази природно неорганизирана тълпа?

И за това е помислено! Две нации претендират за това.

Едната е еврейската, която постепенно подготвя страната ни за евентуално бъдещо убежище, ако положението на Израел в Близкия изток се усложни и оставането й там стане невъзможно. За това днес масови са купуването на български земеделски земи от скрити "български” фирми, зад които стоят еврейски капитали, създават се специални квартали, какъвто е "британския” квартал в Банско, където се разхождат равини с дълги черни къдрици и черни бомбета, които даже не искат да си плащат данъците, или "мъртвия град” край Разлог, в който сега не живее никой, или дори някой вече затворени квартали и "дворци” в околностите на София. И всичко това се подплатява от престъпни писания на скъпо платени "историци”, че например светилището в Мадара било древен еврейски храм от преди Мойсеево време!

А другата е турската. При това не онези нещастници, които напуснаха страната, гонени от самата власт по време на позорния "възродителен процес”, а милионерите, натрупали капитали през последните години, които се опитват да реализират агресивните си амбиции зад граница със съдействието на едно правителство, което открито пропагандира и следва официално не миролюбива и човеколюбива ислямска религия, а фанатичния човеконенавистнически ислямизъм и реваншисткия неосманизъм.

И ТАКА... СТАРЦИТЕ ДА МРАТ!

По - бързо! За това ще спомогне и родната вечно реорганизираща се и усъвършенстваща се медицина! Стига са заблуждавали младите с лъжливи спомени! А младите - към Европа! Едните, единици, наследили крадени пари! А другите, нещастно мнозинство, полуквалифицирана работна сила, подобни на филипинците, индийците и пакистанците в Близкия изток, да умират далече, преди възрастта за пенсиониране из заводите, да мият чинии в луксозни ресторанти и хотели, да гледат склерозирали старци, заели мястото на нещастните им вече погребани родители, чиято единствена вина е била, че помнят и по- добри времена!

А България? Абе, има ли още такова географско понятие? Да живей България!




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3005380
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930