Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2013 09:48 - Ще превърнем ли протеста в бунт?
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1173 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 28.06.2013 11:03


image Не, България още не се е събудила. България още е плен на демократичните и партийни илюзии. Сега сме изправени пред избор: ще събудим ли наистина нашия народ или ще го оставим да умре.
Бунтът на един народ може да бъде мирен. Такъв бе бунтът, организиран от Махатма Ганди и неговите съратници, които освободиха Индия от англичаните. Такъв бе бунтът на поляците през 80-те, така наречената "вътрешна емиграция", с която те отказаха да вземат участие в делата на престъпната власт. И в двата случая мирните бунтове успяха. Можем да успеем и ние. Защо поне да не опитаме? Бездруго нямаме вече какво да губим.
Не едно или друго назначение е проблемът. Замяната на едно безличие с друго не променя нищо. Проблем е цялата партийна система, целият демократичен геноцид, на който ни подложиха евреите, истинските господари на нашите партии. На всички партии, до една. Оставките нищо няма да решат, напротив. Оставките ще създадат условия, при които евреите да вземат цялата власт в ръцете си и да доунищожат българския народ. Какво можем да направим?
Да променим своите искания. На първо място изключване на всякакви НПО-та, на всякакви финансирани от Джордж Сорос надправителствени организации от протестите и недопускането им до народните редици. И на второ място отговори на някои много неудобни въпроси. Въпросите се отнасят както до Орешарски, така и до Борисов и всички, управлявали преди него. Въпросите се отнасят и до еврейската подлога Волен Сидеров, нищо че не е управлявал. Той е в кухнята на нещата, вземал е участие във всичко и трябва поне да знае.
Та нека тези влечуги политиците да отговорят защо и по чие нареждане провеждаха и продължават да провеждат политика на расова дискриминация срещу българите? Дадоха огромни привилегии на цигани, а нас, българите постепенно ни лишиха от всякакви права. Да отговорят за покровителственото отношение към циганската престъпност и за хилядите, невинни българи, умъртвени от цигани. като убийците оставаха ненаказани, защото така е заповядал някой. Кой, поименно кой2 Да отговорят защо и по чие нареждане лишиха бедните българи на медицинска помощ, обричайки десетки, а може би стотици от тях на сигурна смърт? Циганите отново се ползват с привилегии. Кой разреши на американските самолети да ни ръсят с отрови и зарази? Напомням, че всички последни правителства бяха съгласни с това тровене от въздуха. А то от една страна причиняваше редица смъртоносни заболявания, а от друга унищожаваше селското ни стопанство. Да си кажат за шистовия газ, чрез който евреите се готвят да превърнат една трета от България в пустиня. Говоря в буквалния смисъл. Да кажат за ГМО, които допълните доликвидират земеделието ни. Програмата се осъществява от една еврейка - Цветелина Бориславова. Защо тази престъпничка още не е в затвора? Да си кажат за отровните хранителни продукти, продавани в търговската мрежа. да си кажат истината за целия геноцид, на който ни подлагат.
Ето, това трябва да поискаме на първо време. Да научим цялата истина, а после ще решим какво да правим с тях.
Но да заменяме една група от убийци с друга такава е безсмислено. Не протест, не посто обикновена промяна, а пълно отричане на досегашното Зло. Не го ли направим, ще умрем.

 


Тагове:   бунт,   въпроси,   протести,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996675
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031