Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2013 06:05 - Осъзнаването започна!
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1944 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 29.06.2013 06:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Ето и още една еврейка, която се включи в операцията по унищожението на българския народ. Английската кралица Елизабет. Втора братовчедка на Симеон Сакскобурггота. От същия еврейки род Кохари. Евреите поведоха война не на живот, а на смърт срещу нас. Време е да им отговорим със същото.
Но надежда за спасение има. Виждам, че все повече Българи почнаха да проглеждат за Истината, което е радващо. Ние все още можем да преодолеем гибелта. Тук:
http://x2012x.blog.bg/politika/2013/06/27/ne-se-karaite-vsichki-partii-v-parlamenta-sa-mafiotski-struk.1124611#last_comment
Видях нещо обнадеждаващо. Само една малка добавка.
Кой стои зад целия този зловещ план? Лео Троцки навремето написва книга, в която казва, че България трябва да прекрати своето съществуване и на нейно място да бъде създадена еврейска държава. Ленин започва да осъществява плана, като предизвиква Септемврийското въстание. По неговите собствени думи, целта е да се създаде пропаст вътре в българския народ и той да бъде разделен, което ще помогне за по-бързото му унищожение. Куриозното в случая е, че "царят" от фамилията Кохари, Борис Трети на практика съдейства на тоя план. А еврейката Фани Каплан му попречва, като прострелва евреина Ленин. Години по-късно еврейката Вики Тамир, родена в България през 1937 година издава в САЩ книга, в която твърди, че ние, българите трябва да бъдем изтребени до един, защото сме заплаха за съществуването на еврейското племе. Сега финалната фаза за осъществяването на тоя план е поверено на Джордж Сорос, машата на клана Рокфелер. В случая му помага и кланът Ротшилд. Да не забравяме, че фирмата Газпром, чийто клон е нашия Лукойл е собственост именно на Ротшилд. Именно Валентин Златев вкара Волен Сидерод в политиката. Именно Златев беше истинският началник на Боклук Бойко Борисов. Но Златев е син на кмета на Правец от времето на Живков - Васил Златев. Изглежда объркващо, но не и ако погледнем нещата в корен.
А ето и самата публикация:

Не се карайте ! Всички партии в Парламента са мафиотски структури
В българският парламент с финансовата подкрепа на подземният свят са депутатите на мафията. Те никога няма да защитят вашият интерес . Те искат Вие да не съществувате . Поради тази причина редовно съкращават работните места и създават условия хората да напускат страната . Вие се явявате пречка пред тях за осъществяване на мащабен план за завземането на България от чужди сили . Така заводите построени от Вашите родители бяха разрушени , а бащите и майките Ви останаха на улицата. Днес продават българската земя на чужди вражески сили с цел завземането на територията и Вашето изтласкване в чужбина. Да ! Днес ние нямаме родина ! Нямаме нищо ! Остана ни спомена за величието и силата на нашите деди. Всички политически партии в днешният парламент са предатели на нашите интереси , които са платени от чужди вражески сили за да съсипят Вашето отечество. Те успяха да унищожат всичко ! Вашето мълчаливо съгласие през тези 70 години робство достигна върха на тяхната наглост . Тези мърши и педерасти облечени във власт , предали българските национални интереси накара мнозина от Вас да емигрират и да се чустват изоставени . Премиера ви сравняваше с кучета с лош материал , а накрая Ви попита дали сутринта сте пикали. Днешният ден , когато един друг политик заедно с профашистките си лумпени тръгна да арестува хора е началото на фашистка диктатура. 
  Мафията натрупа огромен капитал от незаконна търговия с ... и сега може да направи каквото си поиска. Може да Ви спретне и гражданска война. Вие ще се избивате - българи срещу турци , а те ще се кефят защото ще печелят от търговия на оръжие и боеприпаси. Така народа остана без държава ! Новата епоха обещава бляскаво бъдеще на мафията . Все едно сме 1925 година в САЩ и фамилиите "разпределят порциите". 
  Политиката била като проститутка , който плаща той я чука ! Ами народе , като не можеш да платиш на политика да защитава твоите интереси , защо ходиш да избираш . 
  Излиза от всичката тая работа , че мафията си има политици на които плаща да вършат работа , а народа какво иска като не може да плати . Ей , затова ще останеш без златото си народе , без водатата си , без земята си , а синовете и дъщерите ти ще се скитат немили-недраги в чужбина да робуват на чужденците . Ти не защити своята родина от изедниците и сега вече е късно да се оплакваш ! Няма вече кой да те защити и помогне , освен теб самия ! Сега трябва да решиш роб ли ще останеш ? Роб и роб децата ти ! Решавай , че вече 600 години си роб на турци , комунисти и друга измет .



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996622
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031