Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2013 06:46 - Сорос ни готви унищожение
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 3935 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 29.06.2013 06:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image Искаме да си отиде едно зло, но не осъзнаваме, че на негово място ще дойде още по-голямо зло. На тоя мръсен, гаден тип му е поръчано да доунищожи България и именно той стои зад сегашните протести. Антикомунист съм и съм лежал в затвора за антикомунизъм. Но онова, което ни готвят демократите на Сорос е окончателното унищожение на България и на българския народ. Българи, осъзнайте се!

  От блога на Григор Симов: Сорос поръчва протестите, "Типинг пойнт” дирижира задкулисно играта - казва Петьо Блъсков, Светът днес
  Автор: nikikm Политикономическата група, която издигна Плевнелиев и Дянков, създава нова синьо-зелена партия с люспи от ГЕРБ, каза журналистът. Протестите са политически и цяла София знае, че те се дирижират от една политикономическата група, която е архитект на провалилия се кабинет "Борисов”. Те дърпат конците задкулисно. Това каза в студиото в "Добро утро, България!” Петьо Блъсков.
"Този протест от самото начало е политически и всичките опити да бъде опакован в розово или в топли полуромантични, полулигави дрешки, не издържат. Във всеки протест има романтика. Без нея не става. Но цяла София знае, че протестите са организирани от "Типинг пойнт”. Много ми е интересно защо всички си мълчат.

Политикономическата група е създадена за политическо инженерство и включва Цветелина Бориславова, Иво Прокопиев, Светльо Божилов и Иван Кръстев. Божилов е бивш съдружник на Прокопиев в една банка от близкото минало. Кръстев пък е политолог, но си живее във Виена. Никой не пита откъде са му парите”, коментира Блъсков. Според него, "Типинг пойнт” е продуцент на правителството на Борисов. "Проектът го правят 5-6 години. Те са проектантите и на кабинета му и изобщо на Бойко Борисов като политик. Провалиха се и сега трябва да поправят грешката си, защото се отчитат пред други хора, които се намират на запад. Това са едни тръстове за влияние, които са маскирани като организации за подпомагане на граждански движения, които са разпознаваеми на протестите”, каза още журналистът. Той уточни, че най-ясната физиономия на протестите са т. нар. неправителствени организации. "Говорим за диалог, но защо тези хора се изнесоха от преговорите. Не мога да ги разбера. Знаете ли кой държи европейските пари, които финансират НПО-тата? Оператор е институтът "Отворено общество” на Джордж Сорос. Една американска организация контролира парите на ЕС, които трябва да получават българските НПО-та. И точно тези органзации отказват диалога. Може да ги видите на площадите. Ето как чрез тях се влияе на политиката в една държава. Всички говорят за задкулисие, но никой не обелва и дума за това реално задкулисие”, подчерта Блъсков в "Добро утро, България!”.

Веднага след като даде интервю в ефира на ТВ7, той влезе в студиото на Гала по Нова телевизия, за да повтори тезата си, че протестите са платени.
"Когато революцията няма байрак, изтича в гората. Виждаме, че тези протести нямат физиономия. Исканията им са противоречиви. Нормално е да се събират техните представители да решат какво точно искат и да си внесат предложенията в парламента. Протестиращите обаче отказват диалог. Техният протест е чисто политически”, каза в предаването "На кафе” Петьо Блъсков. Той призова Бойко Борисов да не се прави на мушморок, а да отиде в парламента, защото десните не са представени в Народното събрание заради него.

"Президентът Плевнелиев е една от основните фигури на "Типинг пойнт”. Другите в правителството на Борисов бяха Симеон Дянков, Николай Младенов и Трайчо Трайков. Те са семейни приятели с Прокопиев. Никой не говори за фактите, а се гледа само пяната. А кой я разбърква, излиза, че няма значение”, каза в "Добро утро, България!” Блъсков. Той разкри, че се подготвя нов служебен кабинет начело с Огнян Донев, който да проправи път на бъдещата нова сила в парламента – синьо-зелена партия, която да е водеща в следващото Народно събрание.

Източник: Флагман




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. politik - Не казвам вярно ли е или не (защото не ...
01.07.2013 11:17
Не казвам вярно ли е или не (защото не знам), но докато не се появи някакво доказателство, това е просто една статия. Все пак критичното мислене на разумния човек диктува, че не може да се вярва на нещо просто защото някой го е написал или казал.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996945
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031