Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2013 16:26 - Унищожителите на човешкия род
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1771 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 04.07.2013 16:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image На унищожение сме подложени не само ние. Застрашен е целия човешки род като биологичен вид. Но накрая ще победят Хората, Човеците, а ционистките убийци ще си получат заслуженото.
Можете да се насладите на плодовете, които ционистката демокрация донесе в България. Но стига сме се делили на партии и идеологии. И комунизмът, и демокрацията, и либерализмът, и глобализацията, всичко това е ционистко, еврейско дело. Разберете, реално партии няма. Има българи и антибългари. Има народ, който иска да живее и шепа убийци, които планомерно и методично убиват тоя народ под еврейска диктовка.
Намерих нещо интересно тук:
http://alterinformation.wordpress.com/2013/04/24/80432952/
Как глобализаторите колонизираха България? България  е аграрна страна, някога изхранвала почти цяла Европа, а днес внасяме 70% от храните, които консумираме Днес няма човек, който да отрича, че глобализацията е нещо добро, но само за шепа държави с най-могъщите икономики. Именно глобализацията  и нейното въздействие върху държави като България убиха родното земеделие.

Не по-малко разрушително влияят безумните директиви на ЕС, които например задължават фермерите да осигуряват играчки на свинете и да отглеждат "щастливи кокошки”. Същевременно ЕС и организациите "клякат” пред корпорациите, а тъпчат обикновенния производител. Например през 1999г. Калифорния забрани бензиновата добавка МТВЕ – канцарогенно вещество, което замърсяв водоизточниците! Да, но канадската фирма МЕТАКС, която го произвежда веднага сезира Световната Търговска Организация, чиито закони, забележете, забраняват на държавите да действат така, защото ще нанесат загуби на корпорациите. Калифорния предпочете да не изплаща милиони "компенсация” за това че е забранила нещо, което замърсява водата и оттегли забраната…

Това е глобализацията – тя облагодетелства 1% от човечеството. Днес науката и историята обединяват позицията си, че именно глобализацията и американизацията са една от причините за разрастването на съвременния тероризъм.

Ниските мита означават, че ползите от евтината чуждестранна работна ръка ще се запазят, докато произведени навън стоки се вливат в местното стопанство. В резултат работните места започват да се местят от страните с по-високо заплащане в страните с по-ниско.

Глобализацията уби българското земеделие

От голям износител, захранващ  почти цяла Европа, България се превърна в  аграрна държава, която същевременно внася 70% от продуктите, които консумираме. И това, ако не е фарс и съвсем явен саботаж и икономическо колонизиране! 

Субсидиите, са нещо което СТО иска да премахне. Според тях не трябва да има субсидии за селскостопанското производство. Световната Банка пък открито заяви, че работниците в по-бедните държави плащат двойно-тройно по-високи мита!

Световната Банка задължава бедни и слаби икономики като нашата да намалят или директно да премахват селскостопанските субсидии и да прехвърлят "освободения” капитал в други сфери, или за погасяване на дългове, включително и към нея.

И така се стигна до днешното безумие – една аграрна държава да внася 70% от хранителните продукти.

 България през последните години има трайна тенденция потреблението на вносни стоки да расте, показва анализ на Българската стопанска камара (БСК). Според авторите на изследването при ясно очерталата се световна тенденция на недостиг на храни и ръст на цените не се използват благоприятните условия в страната за развитието на селското стопанство. Анализаторите твърдят още, че за земеделска страна с добри природно-климатични дадености вносът на храни спрямо общите продажби на дребно е изключително висок.

Дял на вносните стоки:

  • - при месото и месните продукти – 84%,
  • - при зеленчуците – 78%,
  • - при плодовете –77%,
  • - при рибата и рибните продукти – 66%.

Близо една четвърт (23,6%) от продажбите на храни заемат хлябът и хлебните изделия, които се произвеждат основно със суровини, произведени у нас. В останалите видове храни делът на вноса е близо 80%.

Малко на заден план, но не и по важност остава и факта, че глобализацията налага американската "ценностна система” и разрушава местните традиции, води до стандартизация на ума и превръщането на хората в малоумни (без извинение) консуматори. Но, да сега това е малко по-назад, защото на практика ние се борим за физическото си оцеляване и къшея хляб, който все още не внасяме.




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996304
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031