Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2013 11:10 - Смъртоносна демокрация или демократична смърт
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1296 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Това е нашето демократично бъдеще, очертано от еврейската върхушка. Не се ли простим с илюзиите, не прогледнем ли за Истината, с нас е свършено.
http://eltimir.ovo.bg/
Комунизмът беше зло. Голямо зло. Но кой знае защо неговите критици пропускат факта, че комунизмът беше 100% еврейско дело. С идеолози евреите Маркс и Енгелс. С продължители като евреина Ленин. Болшевишката революция от 1917 година в Русия също бе еврейско дело. Цялото ръководство на КПСС, Комунистическата партия на Съветския съюз, както и ръководството на всички съветски репресивни служби бе съставено от евреи. В целия бивш соц. лагер не бе много по-различно. Неудобните бяха премахвани - Имре Наги, Александър Дубчек и хиляди други. На тяхно място идваха евреи или субекти с неустановена националност. Като циганина Тодор Живков в България.
После същите евреи си организираха "промяна". Злото бе заменено с още по-голямо зло. Евреите преминаха към пряко, неприкрито изтребление на народите, намиращи се под тяхна власт. Вижте резултата от управлението на еврейския послушник Боклук Бойко Борисов, а после ще си говорим за следващите, още по-големи злини, които се задават. Но запомнете, че примирението няма да ни спаси. Изход има единствено в Съпротивата срещу световното Зло. Те, евреите знаят предсказанията, според които именно от България ще дойде техния провал. Затова с такова настървение се стремят да убият и последния Българин.
Четете и преценявайте в каква "държава" живеем, тоест съществуваме:
"Семейството на самозапалилия се мъж от Раднево мизерства
Седем души от фамилията на Венцислав Василев едва свързват двата края с 290 лева месечно
С 290 лева на месец живее днес седемчленното семейство на Венцислав Василев, който почина на 10 март тази година, след като заради мизерия се заля с бензин и се самозапали пред общината в Раднево, пише "Телеграф”. Това разказва 25-годишният му син Тихомир. Почернените роднини живеят в трите стаи на общинско жилище под наем. В апартамента спят съпругата на Венцислав, синът Тихомир, една от дъщерите му заедно с мъжа си и трите им деца. Зетят обаче го няма – тръгнал е за Гърция, за да търси препитание като общ работник. Майката и дъщерята пък са в Стара Загора за изписването на бебето на по-малката щерка на Венцислав. Тя е била бременна в петия месец, когато от болницата в Пловдив съобщиха, че баща й е издъхнал със 75 процента изгаряния по тялото и 12-дневна борба за живота му от страна на лекарите.

Въпреки преживения шок жената дала живот на бебето Антоанета. Малката обаче е тежала едва 2 килограма и 800 грама при раждането. Братът Тихомир се грижи за трите си племенници, когато остават сами. И без това няма работа. 25-годишният младеж вече е мъж и глава на семейството. "Никой не ни е помогнал, никой не ни е потърсил,” казва с огорчение Тихомир, след капо до преди няколко месеца от кметството обещаваха да подкрепят изпадналото в беда многолюдно семейство. "От бюрото по труда извикаха майка ми да мете улиците за 40 лева на месец. Тя отказа.” Според Тихомир доходите им били само от помощи и детски – общо 290 лева. А разходите били над 1000 лева на месец. Той отдавна е станал клиент на местната заложна къща, където в момента стоят мобилният му телефон и семейният лаптоп. /БЛИЦ"
Ако искате такова бъдеще за вас и за вашите деца, продължавайте да бъдете все така бездушни, безразлични и безучастни. Пощада за вас не е предвидена.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996464
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031