Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2013 16:49 - Да убием нашите убийци
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1931 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Циганите продължават да ни грабят и да ни убиват. Властта нехае. Брюксел и Сорос защитават убийците. Какво друго ни остава, освен да се заемем със собственото си спасение?
Боклукът Орешарски е разпоредил на медиите да не пишат за продължаващите цигански зверства в България. Боклукът Орешарски продължава политиката на боклука Бойко Борисов за изтребление на Българите. Все пак нещичко понякога се промъква. Какъв избор имаме? Да се оставим да ни убият, или ние да убием тези зверове, тръгнали да ни убиват? Властта, тази извратена сатанинска власт друг избор не ни предоставя. Нима ще останем безучастни пред хилядите убийства на беззащитни българи всяка година? Нима ще останем бездушни и безразлични след всичките цигански зверства? Лично аз предпочитам да убия извратените криминални типове, тръгнали да грабят мен и семейството ми, а после да ни убият, отколкото да ги оставя те да убият нас. Въпросът кой кого да изтреби го поставихме не ние. Постави го ръководената от еврейски садисти и сатанисти престъпна политическа класа. Никаква милост към циганските убийци! За око две и за зъб чене! Смърт за смърт. Закони вече няма. Закон, бранещ убийците и проявяващ пренебрежение към участта на жертвите не е закон. Законът, това сме ние, българският народ. Със своето бездействие пред вилнеещата престъпност политиците ни и прогнилата съдебна власт загубиха правото да представляват закона. Сега ние, народът получихме правото да съдим и да осъждаме. Според нашите древни закони, повеляващи да браним живота на хората от своя народ.
Чакам някой да ми възрази.
"Малолетни крадци счупиха черепа на баба
15-годишните роми нападнали 83-годишната Цана Димитрова от Свищов, пребили я, защото не им дала пари
Жандармерия и полиция са изпратени по спешност в свищовското село Александрово заради зверски побой на възрастна жена. Силите на реда се опасяват от размирици заради зачестилите случаи на кражби и разбити домове. Двама 15-годишни тийнейджъри от ромски произход нахлули снощи в къщата на 83-годишната Цана Димитрова, научи БЛИЦ. Те изчакали тя да заспи и влезли през прозореца. Бабата обаче се събудила и опитала да ги изгони. Ромите повалили възрастната жена на земята и започнали да я бият. Заплашили, че ще я убият, ако не им даде парите си. Удряли я с юмруци по лицето, ритали я в корема. Накрая преровили гардероба й, взели всичките пари, които намерили и избягали. Възрастната жена успяла да повика по телефона помощ. Съседка се притекла и веднага позвънила в полицията и в Бърза помощ. Цана Димитрова е настанена в болницата в Плевен с фрактури на черепа, без опасност за живота.

Ромите, които нападнали бабата, са добре известни на полицията. В селото често ставали кражби, всички знаели, че са те, но никой не можел да го докаже.

"Почти няма къща в селото, която да не е ограбвана. Това са едни рецидивисти, дето разпиляха селото. Снощното нападение не е единичен случай, защото те тарашат наред. Хвалят се, че са недосегаеми, защото кметът Слави Славев им дава работа да му косят сеното”, разказа пред БЛИЦ Димитър Димитров, председател на земеделската кооперация в Александрово. По думите му снощното нападение на възрастната жена преляло чашата. Селяните настоявали крадливата фамилия да бъде изселена./БЛИЦ"



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. nikikm - Аз
06.07.2013 18:44
бих натирил кмета,като главен виновник!Такива " българи",като него са виновни за етническата чистка на българите!Включвам и всички политици!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3003869
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930