Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.08.2013 16:27 - Изпедерастените евреи
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 4640 Коментари: 6 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
"Господ като иска да накаже някого, първо му взема ума" - гласи една една наша поговорка. Май Господ е решил да накаже накрая евреите и им взема ума. Вижте това:
Международен бойкот на руската водка заради антигей кампании "Международен бойкот срещу започнатата от руски представители на антигей пропаганда набира все по-голяма сила.

За начало в интернет не стихват все по-агресивните призиви да не се посещават зимните олимпийски игри през 2014 г в Русия, а в някои гей барове в Лос Анжелис планират да спрат да предлагат руска водка, предаде СиЕнЕн.

Причината за кампанията стана приемането през юни на закона, забраняващ пропагандата на хомосексуализма сред малолетни.

„Зарежете Столи, спрете преследването на гейовете. Зарежете руската водка" е лозунгът, под който преминава кампанията в интернет. Най-засегната в нея се оказа марката „Столичная", чийто силует на бутилката се превърна и в графичен символ на бойкота. Призивът обхваща тотално отхвърляне и на всякакви други руски спиртни напитки."

Аз пък си обичам водката, а педалите долни ме отвращават. Руснаците също си обичат водката, а педалите гнусни еврейски и тях ги отвращават. Значи да бегаме от ЕС, от САЩ и от Изсраел и да ходим пак към Русия. Поне ще сме сред нормални хора. Абе, евреи гнусни! Водката ви е виновна, че свестните хора не харесват педерунгелите. Ами и ние, българите не ги харесваме. Айде сега, забранете ми ракията и водката, защото ме е гнус от вас. Извратеняци проклети! Вие събрахте толкова омраза и погнуса от вас, че ми е бедна фантазията какво ще ви се случи съвсем скоро.



Тагове:   водка,   евреи,   педераси,


Гласувай:
6



1. eltimir - Продължение
03.08.2013 17:08
Сега ще напиша нещо цинично. Ама си е така.
Веднъж с един приятел се заговорихме за педерасите. Щото искат да им казваме гейове, а те са си долни леви педали. И тоя приятел ми казва:
- Абе, ако некой рече да ме ебе в гъза, ще го убия и изобщо няма да му мисля. А на тея откачалници това им доставя удоволствие.
Ето, това е нормално човешко разсъждение. Да изолираме откачалниците от себе си и да заживеем човешки живот. Друг избор нямаме. Ако не щат да се махнат, да ги направим на пепел.
Нормалното е мъжът да обича жена , а жената да обича мъж. После да имат деца и внуци. Те, децата и внуците са нашето безсмъртие, те ще продължат пътеката ни. А еврейските извратеняци ще ми проповядват гнусотии и даже ще се възмущават, че не приемаме гнусотиите им! Премахване из корен на еврейската гнусотия и никакво примирение!
Ние, Българите никога не сме били педераси и няма да бъдем. Нека чифутите гадни да го знаят. А ракийката и винцето си ги обичаме. Свинските пържоли също.
цитирай
2. nedovolen - Е
03.08.2013 17:16
Оня ден и папата, сегашния, не си му спомням името... и той удобри т.н."гейове". Е, къде е папата, а къде сме ние? Това е общо приетото схващане. А ако можем да надзърнем на папата под капата, ще започнем да се възраждаме.

До колкото до руската водка, който е скочил срещу нея, все се е провалил.
цитирай
3. eltimir - Внучета
03.08.2013 18:50
Кольо, няма да забравя когато ти правих някои настройки по компютъра. И те попитах каква снимка да сложа на десктопа, а ти поиска снимка с внучето ти. Ние с теб си имаме внучета и те са нашето щастие. Може понякога да попийваме, ама доживяхме да си видим внуците. А педерунгелите какви внуци ще доживеят да видят?
Може понякога да съм заспивал на масата, ама обратни наклонности не съм проявявал. И се гордея, че никой от моите приятели няма обратни наклонности. А водката си я обичаме, щото е от женски род. Ракията също. На педалите долни накрая ще им заврем по един островръх кол в задника, та дано им стигне. Папата да си търси мамата, да не го стигне и него същото.
цитирай
4. eltimir - Дялайте колци!
03.08.2013 19:15
По един заострен колец във всеки еврейски задник, щом са толкова зажадняли. И да излезе през рамото. А после по един кол от трепетлика в сърцето, да не вампирясат тези смукачи на човешка кръв. И накрая, както си му е реда, отрязване на главата и изпепеляване. Това е решението. Видя се, че друго няма.
цитирай
5. nedovolen - 1
03.08.2013 23:39
eltimir написа:
По един заострен колец във всеки еврейски задник, щом са толкова зажадняли. И да излезе през рамото. А после по един кол от трепетлика в сърцето, да не вампирясат тези смукачи на човешка кръв. И накрая, както си му е реда, отрязване на главата и изпепеляване. Това е решението. Видя се, че друго няма.


Не съм за евреите, но сигурно има по-елегантен начин за справяне с тях. Даже по-елегантен, от колкото се справят с нас. Няма да цитирам Талмуда, нито Евангелието, Корана и др., ПРИЗОВАВАМ ПРИРОДАТА ЗА ЕЛЕГАНТНОСТ!
цитирай
6. eltimir - Бамбук
04.08.2013 08:37
Това е природният начин. Завира им се поникващ бамбук в задника. Пораства за няколко дни. Откъде ще излезе той си знае. Но това е екзекуция, достойна за извратеняците гадни.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996526
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031