Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.05.2014 18:43 - Джихадисти щурмуват България с маски на бежанци http://www.epochtimes-bg.com
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 1112 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Джихадисти щурмуват България с маски на бежанци ...
 
 

Общество.нет

В БЛИЦ СЕ ПОЯВИ СТАТИЯ ПО ТЕМА, КОЯТО ПОВЕЧЕТО МЕДИИ ИЗКРИВЯВАТ И ПРЕДСТАВЯТ ПО НЕВЕРЕН НАЧИН, А ОБЩЕСТВО.НЕТ ПИСА ЗА НЕЯ ПРЕДИ ПОВЕЧЕ ОТ ГОДИНА. БЛИЦ СА ЕДНА ОТ МАЛКОТО МЕДИИ, КОИТО НЕ УЧАСТВАТ В ОРГАНИЗИРАНАТА КАМПАНИЯ ЗА МАНИПУЛАЦИЯ НА БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВЕНО МНЕНИЕ С ЦЕЛ ЗАСЕЛВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ С НЕЛЕГАЛНИ ЕМИГРАНТИ, НАХЛУВАЩИ ПРЕЗ ГРАНИЦАТА, УМИШЛЕНО ДЪРЖАНА ОТВОРЕНА ПОД НАТИСК НА МЕЖДУНАРОДНИ ОРГАНИЗАЦИИ И ФИНАНСИРАНИТЕ ОТ ТЯХ ЛОБИСТИ В БЪЛГАРИЯ, КОИТО НЕ МИСЛЯТ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ. ТЪРСИ СЕ ПРОМЯНА НА ЕТНО-РЕЛИГИОЗНИЯ СЪСТАВ НА ПРАВОСЛАВНАТА НИ СТРАНА, КОЯТО ПРОМЯНА ОБСЛУЖВА ЧУЖДИ ГЕОПОЛИТИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ С ОГЛЕД БЪДЕЩИ ВОЙНИ. ЛОШОТО Е, ЧЕ МНОГО ОТ МЕДИИТЕ, КОИТО МЕТОДИЧНО ЛОБИРАТ ЗА ЗАСЕЛВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ИЗОБЩО НЕ ПОДОЗИРАТ ЧИИ ИНТЕРЕСИ ОБСЛУЖВАТ И КАКВО ПРИЧИНЯВАТ НА СТРАНАТА СИ И НЕЙНИТЕ ГРАЖДАНИ. СЪБИТИЯТА В УКРАЙНА И ЮГОСЛАВИЯ ПОКАЗАХА, ЧЕ ПРИ ВОЕННИ КОНФЛИКТИ РЕШАВАЩИЯТ ФАКТОР СТАВА ЕТНО-РЕЛИГИОЗНИЯТ СЪСТАВ НА НАСЕЛЕНИЕТО ПО МЕСТА.

Статията на Блиц:

Единият имигрант филмира как другият му колега и още няколко главорези екзекутират с голи ръце, шутове и пръчки безпомощен човек

Доскоро обвинявахме собствените си власти, че са превърнали границата ни в швейцарско сирене. Когато режимът най-после бе затегнат, се появиха неправителствените организации, които подеха кампания срещу ограничаването на имигрантската вълна.

• Кой има интерес България да опере пешкира на конфликтите в Близкия изток?
• Кой снася в Брюксел доноси за нехуманно отношение към „тези добри хора“?
• Кой държи НПО-тата, чието финансиране се крепи на дарения от порядъка на по 100 милиона долара?

БЛИЦ представя на многобройните си читатели пресечната точка в отговорите на гореизброените въпроси! Става дума за видеоклип, изобличаващ истинското лице на част от имигрантите, които опитват да се намърдат на българска земя, като част от бежанската вълна от Близкия изток.

Скандалните кадри бяха предоставени на БЛИЦ през есента на миналата година от доверени източници в гранична полиция. Броени дни по-късно МВР разкри, че за 12 от т.нар. сирийски имигранти са открити доказателства за принадлежност към терористични структури, а за още 40 – към сродни по опасност за националната ни сигурност организации. Дали за да се застрахова от медийни изненади или по друга причина, вътрешният министър Цветлин Йовчев загатна за видеоклип със стряскащо съдържание

Той бил открит в мобилния телефон на един от разконспирираните престъпници, които се опитали да се установят у нас под дегизировката на бежанец.

БЛИЦ изчака повече от половин година МВР да изплюе камъчето. Но след като каза „А“, силовото министерство предпочете да не стига до „Я“. Причината – било недопустимо сред населението да се всяват страх и паника. Извънредното положение важало само за структурите, отговарящи за националната сигурност. Които обаче хем са на крак за предотвратяване на все по-преки терористични заплахи, хем действията им на тихия фронт се превръщат в играчка за какви ли не правозащитни организации.

Е, УВАЖАЕМИ МЕВЕРЕЙЦИ, ДОЙДЕ МОМЕНТЪТ БЛИЦ ДА КАЖЕ ТЕЖКАТА СИ ДУМА. ХАЙДЕ ДА ВИ ВИДИМ – ЩЕ СМЕЕТЕ ЛИ ДА ОТРЕЧЕТЕ ТОВА?

В началото на есента на 2013 година показанията на двама от изтерзаните имигранти в буферната зона за интервюта се разминават съмнително. Минути по-късно, при наложилия се тараш на личните вещи, сърцераздирателните им истории за бягство от режима на Башар Асад рухват гръмко. В мобилния телефон на един от двамата мъже е открит любителски видеоклип. Записът с продължителност от 3.34 мин документира как военизирана група убива с голи ръце, шутове и пръчки безпомощен човек. Авторът на клипа прави грешката да се похвали, обръщайки за момент обектива към себе си и… О, небеса! Това е лицето на същия имигрант, който опитва да проникне в България под прикритието на бежанец, а неговият „партньор“ в противоречивите показания е пряк участник в екзекуцията!

Авторът на клипа запазил като мил спомен кървавата сцена и я пренасял със себе си по дългия път от Близкия изток до България. При последвалата детайлна проверка и с помощта на данни от партньорски служби се установява, че двамата мъже са част от бойна групировка, най-вероятно джихадисти! Само няколко дни по-късно те стават анонимна част от статистиката на МВР за изгонените от наша територия „рискови елементи“…

И нека сега МВР опита да отрече описаното. Нека правозащитните организации да убеждават, че имигрантската вълна трябва да бъде приемана с безрезервно доверие…

Клипът и статията може да видите ТУК





Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19698104
Постинги: 44649
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031