Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2010 09:46 - Бойко и Цветанов – трафиканти на деца
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 2282 Коментари: 1 Гласове:
2



Съжалявам, че трябва да го напиша, но такъв извод се налага след като анализираме фактите. Спомнете си за случая „Гнусински” и сравнете с изнесеното в NEWS.BG днес:

„Детективът предупреди, че изчезването на Веселин няма да бъде последния случай, съществува и трафик на деца. Самата система на полицията е тромава и много от гражданите, които подават сигнали, не искат да ги подават в полицията, тъй като там ще ги разтакават по стаи, поясни той.

Майката на изчезналото дете се оплака на пресконференцията, че от полицията реално не й дават почти никаква информация, а няколко пъти се е сблъскала и със служители, които изобщо не знаят, че детето й се издирва.

http://news.ibox.bg/news/id_1005853759

„Не искаме да критикуваме действията на полицията, а да работим. Но нека да направят една показна акция като „Наглите", призова детективът и допълни: След това ще се съберем и ще викаме „ура".

Според Съюза на частните детективите Веско се укрива съзнателно и това е вече престъпление. „Това е равно на престъпление като с ДДС и безбандеролните цигари", посочи детективът.

По думите му има квартали, в които само полицията може да влезе, а Съюзът просто не разполага с ресурс за повече.”

Ако поне малко се поразмислите върху написаното, ще ви се изправят косите. „Много от гражданите, които подават сигнали, не искат да ги подават в полицията, тъй като там ще ги разтакават по стаи.” Разтакаване по стаи? Само това? Какво правят в полицията с родителите на изчезналите деца, та тези родители не искат да чуят и за полиция? Питайте мутрата Цветанов. Ако ви стиска, естествено.

„Според Съюза на частните детективите Веско се укрива съзнателно.” Това вече си е казано едно към едно. От кого се укрива детето? От ченгетата. Дали те самички са решили да го укриват или им е наредено? И защо го укриват?

Мога да ви цитирам и изреждам доказателства до Второ пришествие. Няма смисъл. Вие или ще помислите сами, или изобщо няма да обърнете внимание на доказателствата. Колкото и каквито и да се. Затова ще го кажа направо. От България се изнасят деца за донори, за „резервни части”, както обичат да се шегуват ченгетата. Поне някой си Пингвин Димитров така обичал да се шегува. Дългосрочната операция е свързана с аналогичната операция в Косово и някои от останалите бивши Югославски републики. Осъществява се под прякото ръководство на посолствата на САЩ в съответната страна. Правителствата са задължени да оказват съдействие. Дали ще е Бойко, дали ще е Сер Гей, дали ще е Мангал Костов или Симеон Кохари – без значение. Те всичките вършат каквото им наредят американците, а американските заповеди са едни и същи. Сега обаче за случая с отвлечения Веселин са отговорни пряко Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Така че когато очаквате правителството да направи нещо добро, помислете с какво се занимават милиционерските глави на това полицейско правителство. С трафик на български дечица за органи. Децата биват извеждани в чужбина, вземат им се органите и се присаждат на болни богаташи. В Изсраел, в САЩ, някъде в страните от ЕС. А вие продължавайте да се радвате, че България е демократична страна, член на ЕС.

Аз не мога да се радвам. Сърце не ми дава.
 


Тагове:   трафик на деца,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3007222
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930