Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2010 12:44 - Ботевградските идиоти
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 2617 Коментари: 3 Гласове:
2



Искам да кажа ботевградските управници, ама то е все едно. И не само в Ботевград, в цяла Булгейрия, бивша България е така. Няма как да е управник, ако не е идиот. Еврейските банкери изтикаха всички свестни и съвестни хора не само извън управлението, ами и извън живота, докато накрая не остана само завършени идиоти да ни управляват. И те ни управляват. Идиотски. Ще ви покажа последния пример.

В някакво заведение на центъра в Ботевград сяда момиче. Вади от чантичката си кутия цигари и си запалва. Моментално пристигат някакви, представящи се за данъчни, а всъщност рекетьори на Вальо Злото и по заповед на ботевградския нещо като кмет глобяват момичето 300 лева. Защото кутията цигари, която извадила били без бандерол.

Ей, вие изобщо схващате ли какво се случва? Утре ще ви спрат и ще поискат фактура за скъсаните ви обувки. И след като няма да извадите фактура, те ще ви глобят. Някакви си 1000 лева затова, че носите обувки без фактура. По заповед на кмета на вашия град и по нареждане на неговия господар. В ботевградския частен случай – по нареждане на Валентин Златев. Син на Васил Златев, партиен секретар на Правец по времето на Тодор Живков.

В правото съществува принцип, че всеки е невинен до доказване на противното. Ами ако момичето си идва от чужбина и там е купило цигарите? Ами ако някой, който е бил в чужбина й ги е донесъл? Това не интересува кмета на Ботевград Георги Георгиев, баща /поне по документи/ на дупедата от ГЕРБ Даниел Георгиев. 300 лева глоба, защото не пазаруваш от магазините на Вальо Злото. И на неговия измекярин Гнусински. Същия, на когото отвлякоха момченцето преди време. И тъй като другарят г-н Гнусински има да си връща парите, дадени да освободят синчето му, сега налага глоби на всеки, който не пазарува от него. Демокрация? При Бойко Борисов? При тоя сериен убиец, с поне четири доказани убийства? И при началника му Валентин Златев, син на живковия партиен секретар Васил Златев от Правец? Забравете. Утре ще ви поискат фактура за въздуха, който дишате и ще ви наложат глоба, ако не извадите такава фактура. И вие ще си платите, без да гъкнете. Ако имате с какво, разбира се. Ако нямате, отивате в затвора. Защото дишате техния демократичен въздух безплатно. Да, ще си платите без да гъкнете. Освен ако не почнете да гъквате още сега. Още днес. Веднага!

В така наречената Република България уж има нещо като правосъдие. Уж има нещо като правни норми. Уж има нещо като юристи. Казвам „уж”, защото ако имаше такова нещо, гореописаната ситуация не би била възможна. Тя обаче е не само възможна. Тя е живо всекидневие. Та ще направим ли нещо по въпроса или утре ще платим тези хиляда лева, които ще поискат, защото нямаме фактура за скъсаните си обувки?

Разказаха ми историята за глобата на момичето, когато седнах да пия кафе в едно от нашите заведения. Извадих на масата цигари без бандерол и мои познати ми направиха забележка. На съседната маса седели някакви си данъчни. Не си прибрах цигарите, оставих ги на масата. Вчера ходих до Република Антарктида и си ги купих оттам. Да видим какво ще ми кажат и как ще ми наложат глоба. Двама от данъчните наистина станаха и се упътиха към нашата маса. Третият обаче хвана единия за ръкава и му каза нещо. Онези се върнаха, без да ми досаждат. Значи може и така.

Ами хайде, правете като мен и да ги наврем в кучи гъз тези мръсни идиоти. И данъчни, и кметове, и вальовци, и бойковци, и цялата им мръсна престъпна сган! В противен случай те нас ще натикат в гроба. Не ви подтиквам, не ви задължавам, дори не ви препоръчвам. Само ви съветвам да помислите кое ще е по-полезно за вас да направите.

 



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Ха, дотам ли стигнаха данъчните и в ...
21.05.2010 13:08
Ха, дотам ли стигнаха данъчните и в частност държавата? Та нали тези контрабандни канали, независимо за какви стоки, се държат от хора високо във власта? Ако наистина държавата е стигнала от тези 300 лв. глоба да се задига ,тогава положението наистина е мноого трагично!
цитирай
2. eltimir - Факти
21.05.2010 13:16
Такива са фактите. Произволът на идиотите управници вече приема формата на абсурд. Но фактите си остават факти. Не съм анонимен, и ако идиотите управници имат възражения, знаят как да ме намерят. Аз няма да се отметна от думите си. С тези си действия, Бойко Борисов показа не само, че е накадърен управник, ами че е кръгъл идиот. Ако му стиска, да ме съди. То бива, ама да ти наложат 300 лева глоба за това, че не си пазарувал от магазините на Валентин Златев, ами от друг място, вече е супер кретенизъм. И този кретенизъм се осъществява по заповед на ботевградския кмет Георги Георгиев, и по нареждане на Златев, началникът на Бойко. И се сещам за едно стихотворение на Кирил Христов:
"... Но кога изтръгнете последний залък
от разкървавените му зъби,
ще чуйте вий и в тоз народец малък
на мзда велика страшните тръби!"
цитирай
3. анонимен - Ние може да сме вампири, но не сме Дракули
21.05.2010 21:04
Виц от интернет.

Стара вампирка учи детето си, как трябва да смуче кръв от хората.
- Най напред смучеш малко от един, след това малко от друг, а след това летиш на трети. Пиеш по малко, за да се възпроизвеждат и да има за утре!
Въмпирчето попитало:
- А не може ли, като кацна на първия да му изпия всичката кръв!?
Старата вампирка отговорила:
- Ние може да сме вампири, но не сме Дракули-Златеви!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996614
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031