Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.05.2010 13:19 - Бойко е бебе
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 8024 Коментари: 11 Гласове:
3

Последна промяна: 25.05.2010 13:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Нямам грешка, Бойко Борисов е бебе. Интелектуално бебе. И морално бебе. В смисъл, че разбира от морал колкото и едно бебе разбира. Ще ви обясня и вярвам, че ще се съгласите. Както бебетата не се усещат и се изпускат в пелените, така и Бойко не се усеща и изпуска всякакви кретенски приказки.  Какво прочетох днес в Агенция БЛИЦ”?

„Бойко: Всичко, което е трябвало да бъде прибрано, е в ареста”

Веднага проверих, не е вярно. Не е прибран изсраелския шпионин и съучастник на масови убийци Соломон Исаак паси. Не е прибран кмета на Ботевград. Не е прибран нито Иван Костов, нито Сер Гей, нито Симеон, дядото на Хасан, които ограбиха държавата и народа. И не само те. Не е прибран никой от грабителите-политици. Не е прибрана сръбската еврейка Лидия Шулева, която за четири години успя да спести от закуски четири милиарда. И убиецът Никола Филчев не е прибран. Както не са прибрани пси-операторите, чуждите шпиони от групи като ЛЕМС, например. Да не изброявам, че хард дискът ми няма да побере целия списък на мръсната ни политическа сган и на нейните помагачи. Никой от тях не е прибран. Значи Бойко или лъже като дърт циганин или не знае какво приказва. Приемам, че е второто. Или пък е трето, по силата на многопластовата логика винаги трябва да има поне и трето. А третото е, че политиците и техните маши законите не ги ловят. Че законите не се отнасят до унищожителите на България, а само до нейните обикновени жители. При това жители от български произход и с българско самосъзнание. Защото бойко си призна, че и циганите законите не ги ловят. Гледайте сега какво става у нас, и го приемете за нормално. Ако можете. Аз не мога да го приема за нормално, следователно не мога да приема и Бойко Борисов за нормален човек.

В благоевградската болница от усложнение след нелекувана двустранна пневмония умира тримесечно цигане. БЛИЦ излиза със заглавие „Тримесечният Боби издъхна за минути, роднини крещят: Убиха го”. Бащата чупи стъклото на входната болнична врата, а благоевградските мангали се събират и искат да убият лекарите.

Няма да цитирам статийката, но пък ще цитирам част от коментар: „…всеки лош случай се експлоатира гнусно за обвинения срещу българите в ксенофобия. Много жалко за детенцето, много жалко и за мъката на родителите. Но знае ли някой от "ромската" - циганската махала, че към нас, българите лекарите се отнасят още по-зле, защото мислят, че имаме повече пари. Че са се превърнали буквално в рекетьори. Че ако не им дадеш исканата сума изцяло преди интервенцията, просто си те оставят да пукнеш пред вратата на болницата? Знаят ли братята цигани, че ние плащаме техните лечения, за което тяхна съетноска казваше по радиото "Ми аз сам си до-о-волна, влизам си, излизам си от болницата, лекуват си ме безплатно". И на въпроса на журналистката дали това е справедливо, тя да не плаща здравни осигуровки, а да я лекуват, доволната от здравното обслужване госпожа, много точно финансово-юридически обясни "Ми за нас плаща държавата, ние сме социално слаби" - с много точна, прецизна терминология. Но не си и помисля, откъде взема "да-аражавата" парите, с които плаща нейното "влизане-излизане" от болницата, където българин не може да попадне с години, ако не плати, най-често на ръка, четирицифрени суми. Затова, докато не се обединим срещу злото, никой от нас няма да е защитен и сигурен в това, как и колко отговорно го лекуват. Още веднъж съболезнования за родителите на детенцето и дано този път виновните да бъдат наистина подобаващо наказани. Иначе тази "здравна" пасмина ще продължи да ни разболява, граби и унищожава. И никой от управниците не го е грижа за нас.”

Както виждате, коментарите не са расистки, напротив. Българинът по природа е жалостив човек. Само че е неук, незнаещ, неразбиращ. Българинът не съзнава, че проявата на жалост към злото подхранва силите му и то се стоварва върху проявилият неразумност. Българите проявяват неразумност и в още едно отношение. Те виждат расизма само когато е насочен срещу мангали, срещу джагали, срещу евреи, но не и когато е налице антибългарски расизъм. Я си представете, че лекарите бяха цигански роми от манглски произход, а щеше още на другия ден всичките демократични и либерални медии да се разпищят за нуждата от строги мерки срещу българската ксенофобия и срещу ужасния расизъм на българите. Вместо това демократичните и либерални медии се присъединиха към заплахата срещу българските лекари.

„Дядото на Боби скочи на лекарката: Ще убия и твойто дете

Ромска вендета за починалото вчера бебе в благоевградската болница е на път да остави зад граница дъщерята на специалистката, лекувала невръстния пациент в продължение на седмица. Дядото на тримесечния Боби - Филип Димитров, заплаши д-р Марианова, че ще убие нейното дете, за да разбере какво му е. Освен че ще търси правосъдие, главата на ромската фамилия ще мъсти. В пряко включване по Нова тв Филип Димитров повтори заканите си да убие детето на лекарката заради загубата на внука му.”

Така, заплахи срещу лекарката, срещу нейното дете, срещу останалите лекари и срещу всички българи. Дали някой не е за прибиране? Според Бойко не е. нормалните българи обаче почват да се осъзнават. Променя се и тона на техните коментари:

„Личните лекари да направят бойкот на циганската сган и да не ги записват за пациенти. И без това не плащат нищо, а само искат и заплашват. Днес чух думите на дядото в ефира на НТВ. Това си беше чиста заплаха за убийство. Даже не разбирам скръбта им, защото правеха някакво театро пред камерите. Една изрусена жена се тръшкаше и виеше, след това запозна невръстният баща и, забележете -"русата" само поглеждаше към камерата дали я снимат.Нямаше и помен от тръшкането. Мъката по загубено дете е голяма, но най-често невежеството на циганите е причината за високата смъртност н техните деца.”

„Май това е единственото разрешение за мангалския произвол. Алоооооо, държавата, няма ли кой да го тикне в ареста тоя мухъл нагъл за заплаха за убийство. Какво си мисли мангасарът нещастен...че може току така да плещи закани и да тероризира хората щот" му е хлабаво ченето или заради кое точно??? Че е умряло цигането много жалко, не е пролекувано както трябва....ужасна работа!! Догодина в ромската махала ще има ново цигане, няма да останат да не се възпроизведат.”

Да се върнем към началото. За неприбраните и прибраните и за непремерените приказки на Бойко. Още един коментар:

„Не знам, кой и всичко, което е трябвало дали е "прибрано". Виждам само едно, очевАдно - наглите кражби си продължават. Крадците са миропомазани и си крадат "законно". Окраденото от двадесет години си се легализира успешно, крадците са наричани "успели хора" и бизнесмени (някои са политици), никой не им "конфискува" накраденото. Напротив дава им се пак възможност да си приватизират кой знае как останалото още държавно, тоест нашето, без никой нас да ни пита. Един конкретен въпрос - как така стават милиардери хора-фирми, на които общината плаща за извършени услуги? Както е известно услугите не създават принадена стойност, т.е. печалбата е много малка и регламентирана, сумите за заплащане са строго определени от "оскъдните" бюджети на общините. Как така тогава шефовете на такива фирми са милионери и милиардери? Значи чрез общините изтичат огромни суми от бюджета…”

Примерите могат да бъдат не хиляди, а милиони. Изводът е неоспорим. В бивша България може и да прибират в ареста някой и друг конкурент на бойковите бандити и на цветановите рекетьри, обаче онези, които наистина са за прибиране, никой не ги пипа. Какъв е вторият извод? Според мен той е, че след като си имаме една свръхкриминална ситуация и един министър.председател, който не се усеща какво приказва, някой наистина трябва да бъде прибран. Дали не е най-лесно да приберем Бойко? Но не в затвора, той не е отговорен за своите думи. Бойко наистина трябва да бъде прибран, но в лудницата.  В противен случай като гледаме какво става около нас, и като слушаме какви ни ги дрънка това умствено бебе, можем ние да мръднем…

Е, както вече ви обясних, по силата на многопластовата логика има и трето. Поне трето. Защото може да има и четвърто, и пето, и така нататък. Засега само ще ви загатна за третото.

Ако съумеем да се отскубнем от лапите на световните бандери, тоест банкери. Ако съумеем да спрем геноцида. Ако оцелеем като народ и във физическо, и в духовно, и в умствено отношение, то може би едно прекрасно предсказание ще се сбъдне. Припомниха ми го наскоро и ми е радостно да го споделя с вас.

А предсказанието гласи, че българските и руските войски ще влязат като победители в Цариград – Константинопол през Червените Врата.

Дано!

И малко допълнение. Сложих в таговете името на Иво Инджев. Знаете ли защо? Защото тоя ще тръгне пак да защитава мангустите, аз може пак да му кажа, че ще му скъсам задника, а оня пак ще ми прати мутрите от НСБОП. Защото според Иво Инджев да пишеш в Интернет е по-голямо престъпление, отколкото да убиваш лекари. И техните деца. Нали, Инджев? 



Гласувай:
3


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. universalnite000 - Не знам дали си спомняш, но миналата ...
25.05.2010 13:26
Не знам дали си спомняш, но миналата година малко след изборите Боко изтърси и чисто признание : "Следващите няколко години ще ми се наложи да бъда като човешки ресурс , но щом трябва ..."
цитирай
2. eltimir - Не помня
25.05.2010 13:28
Някак съм пропуснал. Всъщност аз изобщо не гледам телевизия, а не съм го прочел. Но наистина твърде интересни думи. Даже прекалено интересни...
цитирай
3. eltimir - Поука
25.05.2010 13:34
От цялата работа има и една друга поука. Сега, когато наблюдавам какво, как и от кого се върши при демокрацията, вече не се учудвам, че някъде комунистите имат такова огромно влияние. Съвсем отделен е въпросът, че и демократи и комунисти са двете лица на една и съща банкерска монета. Не казвам юдейска, за да не ме съдят за антисемитизъм.
цитирай
4. universalnite000 - Абсолютно. А тези думи на Боко са ...
25.05.2010 13:39
Абсолютно.
А тези думи на Боко са едно голямо признание , което всеки с акъла си веднага ще дешифрира ...
цитирай
5. анонимен - Върнете се към мъдростта на дедите ви, за да се преборите с враговете си
25.05.2010 14:28
Когато два противоположни лагера имат един и същи враг, най-умното е да се обединят срещу врага, в противен случай ще бъдат победени, един по един или заедно, без значение. Насъскването един срещу друг не е в никакъв случай добра мярка за спасение, защото от нея ще спечели само врагът. Но, очевидно, мъдростта не е за форумните мъдреци освен за претенции.
цитирай
6. анонимен - Тъп,по-тъп,най-тъп,Мухобойко!
25.05.2010 17:12
Тъп,по-тъп,най-тъп,Мухобойко!
цитирай
7. tomcat - Силно възразявам за сравнението ...
25.05.2010 17:41
Силно възразявам за сравнението между човекоподобната издънка с мозък на сурикат ББ и такова невинно и чисто нещо ,като бебето!Много ясно ,че няма да вкара костов и останалата сган в затвора,те са един и същ криминален синдикат!Може да разчисти някой друг конкурент ,но нищо повече от това .Иво Инджев го остави ,той отдвна е откъснат от реалността и си живее в неговия си свят там.
цитирай
8. eltimir - Tabula rasa
25.05.2010 18:04
Само по това си приличат. Бял лист. както бебето още нищо не разбира и тепърва трябва да се учи, така и на Бойко му се налага за всяко нещо да получава заповеди. Защото мозъкът му е гладък като полираното теме на неговия бащица Тодор Живков. А второто, по което Бойко си прилича с бебетата вече го казах - Бойко се изпуска.
Не съм съгласен и за Инджев. Тоя мушморок взел, че ми пратил "рошавите" от НСБОП. Ще го гоня до дупка. Това шибано агентче на ДС взело, че ми пратило на мен, на гърмяния заек, на стария политически затворник някакви си милиционерски мутри. Е, как да не му скъсаш задника на такъв? Щях да кажа "педерас", но се сетих, че може и да не е педерас. Ами ако вече е успял да стане гей?
цитирай
9. анонимен - Eто нещо за БеБе-то писано ноември 2005, когато отиде във Франция да обменя опит с френските пулета.
25.05.2010 18:42
БЕБЕТО




НАШЕТО БеБе,

НЕ Е ФРЕНСКОТО ЖЕНЧЕ,

ТОЙ СТАНА ФРЕНСКО МОМЧЕ

ОБРА БЪЛГАРСКИТЕ МЕДАЛИ

О, ЛА,ЛА

ЗАФЪРКА ПО ФРЕНСКИТЕ КАНАЛИ,

СЕЕ БЪЛГАРСКИ КРИМИНАЛЕТА

ПО ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТРАСЕТА

ДРОГА И ФАЛШИВИ ПАРИ,

ФЪРЧЪТ НА ВСИЧКИ СТРАНИ




ФРЕНСКИТЕ ЧЕНГЕТА,

УЖ ТИЧАТ СЛЕД БЪЛГАРСКИТЕ ЗОМБЕТА

ПОСЛЕ СИ РАЗДАВАТ МЕДАЛИ

ЗА РАЗВЪЖДАНЕ НА КРИМИНАЛИ,

ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА ТЕРОРИСТИ

ОТВАРЯТ И ЗАТВАРЯТ

ТАЙНИ АВОАРИ В SWISS БАНКИ










БОЙКИЯТ БОЙКО




АЗ СЪМ БОЙКО

АЗ СЪМ ОКО ЗОРКО

АЗ СЪМ РОДЕН ПОД ЗНАКА БЛИЗНАК,

АЗ СЪМ ДВОЙНИК И ЮНАК

С МАФИОТИТЕ ОРТАК,

НО СЕ ГРИЖА ЗА ПРЕСТИЖА

ДРЕБНИТЕ КРИМИНАЛИ ВКАРВАМ В ПАНДИЗА

С ГОЛЕМИТЕ, ДОБРЕ ВЪРВИ,

ГОЛЕМИ ПАРИ, СТОЙКИ И

ЗАТВОРЕНИ УСТИ




ТО СЕ ЗНАЕ,

КОЙТО СРЕЩУ МЕН ЛАЕ,

НИЩО СЕ НЕ ЗНАЕ ,

КАК И КЪДЕ, ЩЕ ГО ОТНЕСЕ

НОВАТА ЕЛЕКТРОННА ИНКВИЗИЦИЯ

Е ЗАТОВА, С ЧИПО У ГЛАВАТА

ОТИВАШ НА ЗАКОЛЕНИЕ,

БЕЗ ПРИТЕСНЕНИЕ,

НАРОДО ДЪРЖИ В ПОДЧИНЕНИЕ,

БАНДИТИТЕ И ГЛАВАТАРИТЕ

С БЕЗРОПОТНО ИЗПЪЛНЕНИЕ




ВСИЧКИ СМЕ У ДУПКАТА,

ТАКА ЧЕ, УМНАТА ,

БЕЗ МНОГО ШУМ И АЛА БАЛА,

ЧЕ ВЕЛИКИЯТ ШЕРИФ,

ЩЕ НИ ТРЕПЕ ЧИФТ, ПО ЧИФТ !!!
цитирай
10. анонимен - Елтимир значи и ти си разбрал за т...
18.06.2010 05:22
Елтимир значи и ти си разбрал за това,че Иво Минджев е платена подлога на хамериканцитйеее.Иначе някои твои приказки от преди години започнаха да се сбъдват.
Ако не вярвате,че Ивко Пръдливко е агентче просто опитаите да пишете против американци и евреи на неговият сайт-гаранция,че ще бъдете изтрити!Но иначе човекОт се бори за "правда".Но не каза в името на истината или в името на правдата на своите господари от Запад дето ни таковат мамата.
Предателю безродни помни,че няма значение колко пари получаваш за това,което правиш-идват времена,в които парите няма да те нахранят.Тогава ще стане "на всекиму дължимото".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996780
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031