Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2010 10:50 - Смелостта да убиваш народа си
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 2684 Коментари: 3 Гласове:
5



Смелостта да умъртвяваш безмилостно своя народ. Смелостта да убиваш безпомощни старци и деца. Смелостта на Барунатлията в Батак. Главата на детенцето на дръвника, а майката да гледа и да се радва, че живее в свободна и демократична държава, управлявана от изсраелски мекерета като комунистическия милиционер Бойко Борисов. После ще дойде и нейния ред. Защото ако ми позволите да перифразирам думите на Имре Наги, юдейската кръвожадност не познава граници, тя само печели време. Ето за каква смелост става дума, когато един политик упрекне друг, че нямал достатъчно смелост да продължи с реформите. Защото крайната цел на реформите не е да ни донесе нещо добро, а да ни натика в гроба.

Сега да видим конкретните измерения на смелостта, проявена от Бойко Борисов и неговите джелати в областта на здраавеопазването. Да видим докъде стига смелостта на кожодера Бойко и на неговите демократични кожодери. Впрочем на Бойко може би смелост не му е нужна. Като го наблюдавам, стигам да убеждението, че тоя професионален убиец изпитва удоволствие от смъртта на деца. Особено, ако децата са българчета.

„Майка свали кожата на детето си”

„Пловдив, България

Майка на около 30 години от Стряма унищожи кожата на детето си, след като по своя воля решила да приложи лечение.

Момченцето, на година и осем месеца, страдало от тежка пневмония, имало и пъпчици по тялото. Родителката, която е с още 9 деца, намазала кожата на бебето с лилаво багрило по препоръка на познати. В резултат на “лечението” се свлякла цялата кожа на момченцето.”

Сега ще обвините майката, че прибягнала до самолечение. Ами как няма да прибегне, когато цените на здравните услуги станаха непосилни за българския джоб? Пък и виждаме каква помощ ни се оказва срещу нашите пари, когато имаме неблагоразумието да ги дадем. Спомнете си за случая във Варна, когато в болница убили малко момченце. Та благодарение на демократичните усилия на храбрите ни демократични правителства, нацията е на прага на безумието. Ама ще кажете, че медицинската помощ за малки деца е безплатна? Може да е безплатна, ама е от съветски тип. Ще поясня.

Медицината ни е от съветски тип, защото реформите бяха проведени от съветски възпитаници. От поклонници на еврейския комунизъм, да не объркате СССР с Русия. Медицината ни е от съветски тип, защото помощта се ограничава само със съвети към болния. В повечето случаи – неизпълними. И децата на България измират. Без на Бойко да му дреме от това. На трето място медицината ни е от съветски тип, защото при нея безплатно е само онова, което не струва нищо. За останалото си плащаш. Отново ще поясня.

Преди малко повече от месец внучето ми се разболя. Дъщерята и зетят го закарали в болницата. Там, разбира се му оказали безплатна помощ. Тоест написали му безплатна рецепта. По едно време дъщерята идва вкъщи, ние живеем близо до болницата. Идва разплакана, защото им поискали 60 лева за безплатните лекарства. А те нямали толкова пари. Ето ви нагледен пример за демократичното еврейско лицемерие, присъщо на нашите комунисти, възпитани в духа на марксизма. Тук се налага отново да припомня на русофобите, че Кашел Мордохай, познат още като Карл Маркс не е руснак, а е германски евреин.

Пиша всичко това, да да ви стане ясно, че на тези деграданти – политиците не може да се разчита за нищо добро. А на кого може да се разчита? Често казано, отговор нямам. Може би на неволята. Да я повикаме, какво ще кажете? Ако пък Неволята не ни чуе и не дойде, да вземем ние самите да потърсим вариант за собственото си спасение. Защото от демократите ще дочакаме само смърт.

 



Гласувай:
6


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - За съжаление това е самата истина! ...
03.06.2010 11:45
За съжаление това е самата истина! Баща ми почина в ръцете ми след три годишно раздаване на пари тук-там из болницата! През това време първия ни личен лекар, защото го смених, го беше виждал като пациент веднъж! На втория пък личен лекар се падана "честта" да напише смъртния акт без да го е виждал, въз основа на данните от компютъра си!!! Луди работи, мааму стара!
цитирай
2. eltimir - Държавата е луда
03.06.2010 14:14
В такава държава живеем, ненормална държава. Ако изобщо може да се нарече държава. Обществената ни система е ненормална. Идеологията, която следваме е ненормална. Значи всичко това трябва да го сменим с нещо друго, с нещо по-нормално, по -човешко.
цитирай
3. анонимен - Ама как да го сменим? Те с кръв казват ...
03.06.2010 15:22
Ама как да го сменим? Те с кръв казват са взели власта и само скръв ще я дадат! Ние пък не щем с кръв защото ще станем, заприличаме на тях! На път са обаче да се самоизядат, самоунищожат... дано стане по-бързо!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 3005451
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930